Gość: cubekks IP: *.kalisz.mm.pl 19.09.08, 23:22 Austria jest słabsza od Grasshopers, rozjadą ich w Poznaniu. Hej Kolejorz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Lech znów uległ presji IP: *.icpnet.pl 20.09.08, 10:08 "90 i 75 zł kosztują normalne bilety na szlagierowy mecz Lecha z Legią Warszawa, który odbędzie się w niedzielę 5 października" - kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Lech znów uległ presji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 14:08 sam zapewne masz kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 14:12 Kibice Lecha to dojne krowy?panie Rutkowski.Legia to nie Barcelona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 17:08 Kibice Lecha kupują karnety więc nie mają powodu do narzekań. Dojne krowy to poznańscy kibice Legii, a tych można doić do woli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 17:57 Brawo-sugerujesz że po za tymi 12 tyś kibiców z karnetami reszta co przyjdzie na stadion dopingować Lecha to frajerzy i ukryci fani Legi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 18:56 Nie sugeruję, jestem tego pewien. Ktoś kto przychodzi na jeden mecz w sezonie, do tego żeby poobrażać gości jest tak naprawdę ich kibicem z kompleksami (a potem jeszcze taki się obraża jak dostanie za to po łbie). Prawdziwi kibice kupują karnety, bo chodzą na wszystkie mecze a nie na wybrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.eranet.pl 20.09.08, 19:58 100% racji Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha slawek Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 20:24 ciekawe poparcie zważywszy na to ze połowa karnetów fundowana jest przez zakłady pracy a za darmo to każdy bierze .I to ma być miarą przywiązania do klubu?I to jest powodem obrażania innych kibiców tylko dlatego że nie są na każdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 20:36 > ciekawe poparcie zważywszy na to ze połowa karnetów fundowana jest przez zakłady pracy a za darmo to każdy bierze. Masz jakiś dowód? Bo tak się składa że mam zupełnie inne dane i tych fundowanych jest coś około tysiąca. Dla wszystkich szczekających - mecz z Legią jest TVP więc możecie go obejrzeć zupełnie za darmo. Co więcej możecie sobie zaśpiewać "do nienawiści" bez ryzyka ze ktoś wam buźkę obije (no chyba że szanowna małżonka też nie trawi debilizmu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 19:59 Czy przyszło ci do głowy że nie każdego stać na tak droge bilety,a ze strony klubu to zwyczajne świnstwo i brak szacunku dla kibica.Co do karnetów wyobraż sobie że wiara w Poznaniu pracuje też w systemach czterozmianowych(soboty ,niedziele)i nie zawsze im pasuje więc karnety nie są dla nich, a i rodziny mają i z kasą liczyć się muszą.A jeśli prawdziwi kibice to tylko karnetowcy to poco ta cała rozbudowa stadionu STARY itak był za duży.A tak na stadion (nowy)więcej tylko pseudo fanów przyjdzie.Oczy ci się otworzą jak Rutkowski wywali ci cenę z 1000 zł za karnet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 20:22 Sam dużo pracuję, jednak tak układam swój czas pracy że mam możliwość iść na mecz. Dziwne jednak że Ci wszyscy którzy nie mają takiej możliwości akurat na mecz z Legią znajdują czas i wolne - a założę się że jutro na meczu z Piastem kompletu nie będzie. Wielkość nowego stadionu od dawna jest powodem krytyki, poza tym stadion buduje miasto a nie klub (czego najwyraźniej nie wiesz). Ceny karnetów zapewne wzrosną, co mnie nie cieszy, ale też nie mam zamiaru z tego powodu obrażać się na cały świat. Po prostu sukces kosztuje. A to że wybrane mecze będą dużo droższe było wiadome od dawna. I proszę zmień podpis - "kibic Lecha" może o sobie napisać ktoś kto bywa na stadionie. Ten przed TV jest najwyżej oglądaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha slawek Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 21:00 Nie chcę się z tobą spierać bo i tak obstaję przy swoim.Nierozumiem tylko dlaczego obrażasz innych kibiców (nie karnetowców}Czy karnety itd itp.odsyłam wyżej kibic Lecha Slawek.A jeśli chodzi o to jak się podpisuję to moja sprawa , bo kibicem Lecha mogę być nawet mieszkając w innym mieście czy kraju.I nie sugeruj że niewybredne okrzyki na stadionie to tylko ci od biletów.Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.dslgb.com 20.09.08, 22:56 siedze w Anglii i akurat mecze lecha ogladam w TV, nie uwazam siebie za ogladacz:) jak jestem w polse to na mecz zawsze wpadam - to po pierwsze a po drugie to tak jak mowisz sukces kosztuje, w londynie na taki arsenal zeby kupic bilet to trzeba miec wykupione czlonkostwo na sezon, odsetek ludzi ktorzy dostaja bilety bez czlonkostwa jest znikomy. Klub zarabia sa sukcesy sa ludzie chetni zeby zainwestowac. Jakos nikt nie skomle ze bilety drogiea caly czas maja komplet. tak to juz niestety" kibic Lecha" jest stalismy sie klubem medialnym i popularnym. Czasy ligowej szarzyzny na lechu minely, wiec ciesz sie ze masz wogle mozliwosc zakupu biletu, bo za jakis czas same 90 PLN moze nie wystarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.bb.sky.com 21.09.08, 09:26 Ponawiam prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.bb.sky.com 21.09.08, 09:23 Nie pal więcej tego gó.wna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha slawek Lech znów uległ presji-zrzuta na Rutkowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 09:21 Arsenalem nie jesteśmy, ale można by przeliczyć zarobki Anglika w stosunku do biletu jaki ma zapłacić{nie skomle).Oczywiście sukces(czekamy) kosztuje,tylko klub ma wiele innych możliwości i tam powinien szukać środków(sponsorzy,prawa do transmisji itd)a nie iść po najniższej lini oporu.-Ja mam dzieci które chętnie bym zabrał na mecz tylko przy zarobkach w Polsce i cenach biletów Kolejorza to nie bardzo możliwe.I jak Lech w przyszłości chce zapełnić 40 tyś.stadion stwarzając dziś bariery finansowe dla mniej zamożnych kibiców i w ten sposób zmniejsza wyrastanie następnego pokolenia fanów Kolejorza.Czy za 2-3 lata żeby na mecz przyszedł komplet będzie się zachęcać darmowymi PYRAMI z GZIKIEM.Chyba nie o takich w przyszłości kibiców nam zależy,ale o tym to myśleć powinno się już teraz.Więc dalej nie rozumiem dlaczego tak bronicie działaczy i właściciela Kolejorza.Czy Lech to jego kibice? po cenach biletów-niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak trucie dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 13:53 Jak kogoś nie stać na bilet to niech idzie do ogrodu botanicznego i nie truje dupy,a Pan Rutkowski zorganizował nam klub jakiego nie było nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś