muvon200 12.10.08, 20:53 wielkie gratulacje w związku z wygranym meczem w Lesznie. Dla mnie Jagus jest bohaterem drużyny przez cały sezon. Gratulacje jeszcze raz.. Dostawcie krzeselka :) przyjeżdżamy z Bydzi Was dopingować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 12.10.08, 21:09 Mam nadzieje,że Jaguś zamknął usta Cegielskiemu, precz z TV nieobiektywny komentatorku, trzymający palec Kasprzakam prosto w ......W Unii jak zwykle jeździł z 16 na plastronie sędzia spotkania. Niech żyje Król Wiesław I, mistrzowskie wyjścia z 1 łuku Holder profesor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 12.10.08, 22:16 Leszno dziś było po prostu słabe- nie marzyłem nawet o takim wyniku, no bo kto mogł sadzić ze Adams przywiezie 8 pkt a pan 'wywioze w bande' Baliński bedzie tak pasywny? O Kasprzakach tez żal pisać- ogólnie gdybysmy mieli stracic taka zaliczke u siebie byłby to szczyt frajerstwa. Niemniej postawa Ząbika jest przybijająca- jakos naiwnie wierzyłem że to własnie sa dobre okoliczności zeby zaskoczyc wszystkich i pokazac sportowa złośc w decydujacym momencie sezonu. Znów za bardzo chciał czy może wieści o jego powrocie do formy były przesadzone? W rewanzu czworka ktora dzis wygrala nam mecz powinna zapewnic nam odpowiednią ilośc punktów do złota, zwłaszcza ze dodatkowo Miedziński zapewne pojedzie lepiej (bo sytuacja odwrotna jest nieomal niemozliwa), a Kościecha u siebie tez moze byc mocny. Niestety dla Ząbika to juz pewnie koniec sezonu- oby nie ostatniego w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszg Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 12.10.08, 22:37 Proszę o odpowiedź na pytania : 1.Czy słusznie został wykluczony Miedziński w biegu 6 ? - wg mnie niesłusznie . 2.Czy Holder wygrał z Adamsem - czy przegrał w 12 biegu ? - wg. mnie był Holder wygrał . Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city [...] 12.10.08, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! 12.10.08, 23:39 Gość portalu: januszg napisał(a): > Proszę o odpowiedź na pytania : > 1.Czy słusznie został wykluczony Miedziński w biegu 6 ? - wg mnie > niesłusznie . slusznie zostal wykluczony > 2.Czy Holder wygrał z Adamsem - czy przegrał w 12 biegu ? - wg. > mnie był Holder wygrał . Przegral i to nawet mowia leszczynianie Ale powtorze kolejny raz, banda kretynow dzialaczy ustanowila kretynskie przepisy w ktorym sedzia MUSI wskazac zwyciezce biegu nawet jak tego nie wie I tu byla zasada, podciagne wynik biegu pod "wjechali rowno" mimo ze tak nie bylo i zwyciezce ustanowie gospodarza Wiec ze zwyciestwa gosci sedzia zrobil zwyciestwo gospodarzy bo beda mi bili brawa i beda mnie kochac w Lesznie Ktos ze mna dyskutowal jak uznalem ten przepis za kretynski Wlasnie mial/ma wielka szanse pozbawienie kogos tytulu Wiec niech bedzie ciag dalszy dyskusji Na szczescie przewaga jest znaczna Srac na takie przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmiotek Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 22:43 >Srac na takie przepisy Po pierwsze chyba sraĆ,a nie srac po drugie panocku wy wsędzie tylko kupy chcecie zostawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! 14.10.08, 09:50 hehe chyba raczej sr... a nie sraĆ szlachcicu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.08, 18:47 Takie brzydkie słowa piszecie myślołech co was syćkich razem zaroz po złote runo poślą a tu nic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! 13.10.08, 15:07 Gość portalu: januszg napisał(a): > Proszę o odpowiedź na pytania : > 1.Czy słusznie został wykluczony Miedziński w biegu 6 ? - wg mnie > niesłusznie . słusznie > 2.Czy Holder wygrał z Adamsem - czy przegrał w 12 biegu ? - wg. > mnie był Holder wygrał oczywiście że wygrał, ale mamy takich sędziów ślepych jakich mamy... trzeba dodać jeszcze fakt, że skoro polscy sędziowie powtarzają biegi "z nierównym startem" to niech się tego trzymają, bo bodajże w 8 biegu Hampel wstrzelił się w taśmę, a ślepy sędzia tego pewnie nawet nie zauważył. tak czy inaczej Toruń uciszył drużynę o nazwie "bydło na plastronie, bydło na stadionie" i chwała im za to :) rewanż za zeszły rok doskonale udany. gratuluję tytułu kochanym sąsiadom zza miedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 16:47 Torunianom szczerze gratuluję wygranej, choć... Wcale mnie ona nie zaskoczyła, wręcz byłem jej pewny. Ale najwięcej obaw jeszcze przede mną i przed Unibaxem. Czy w klubie już wiedzą co zrobić, żeby toromistrzowi udało się zaskoczyć torem bardziej drużynę przyjezdną niż miejscową? Przydałoby się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 00:06 trzeba dodać jeszcze fakt, że skoro polscy sędziowie powtarzają >biegi "z <nierównym startem" to niech się tego trzymają, bo bodajże w 8 biegu >Hampel >wstrzelił się w taśmę, a ślepy sędzia tego pewnie nawet nie >zauważył. >tak czy inaczej Toruń uciszył drużynę o nazwie "bydło na >plastronie, bydło na stadionie" i chwała im za to :) Nierówny start nie zależy od tego czy zawodnik się idealnie wstrzeli w taśmę tylko od tego czy w takiej sytuacji stał nieruchomo przed taśmą,w innym przypadku bieg musi być przerwany(przy normalnym sędziowaniu). Jeżeli chodzi o to bydło to leszczynianie są małe pikusie do waszego anielskiego bydła w zachowaniu się na stadionie,byłem widziałem słyszałem porównałem obiektywnie bezstronnie Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! 14.10.08, 13:56 > Nierówny start nie zależy od tego czy zawodnik się idealnie wstrzeli w taśmę > tylko od tego czy w takiej sytuacji stał nieruchomo przed taśmą mało widziałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Brawo Apator!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:29 Widziałem to samo co ty,tylko nie tak samo jak ty.Bo jak wiesz każdy widzi jak chce widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś