Gość: Fan IP: 195.136.72.* 19.10.03, 13:30 Prezentacja jakiej jeszcze w Polsce nie było? To jeszcze mało widziałeś koleś. W Słupsku były juz lasery, telebim jest do dzisiaj i też zawodnicy rozbijali papierową ścianki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fenriz-AZS Re: Tygrysia prezentacja Anwilu IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 14:43 Co za baran to napisał?! Jedź kolego do Słupska, tam tego typu zabawę widziałem w poprzednim sezonie..Natomiast Anwil męczył się z Czarnymi a "spokojnie" to Ty mozesz zrezygnować z pisania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam Re: Tygrysia prezentacja Anwilu IP: 62.233.251.* 19.10.03, 22:38 Stary skąd ty się urwałeś!!! We Wrocławie na superpuchar to była prezentacja, jakiej w polsce jeszcze dlugo nie bedzie. A co do meczu to ty nawet nic nie mów bo chyba w radiu OGLĄDAŁEŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Tygrysia prezentacja Anwilu IP: *.mpec / 192.168.1.* 20.10.03, 07:37 Taaaaaa, bo u was we Wrocłąwiu w ogóle jest wszystko najlepsze , nawet drzewa są lepsze , nie tylko prezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi u Was we Wroclawiu IP: *.sulzer.com 20.10.03, 11:25 wszystko bylo pierwsze, nawet chaos i wegiel kamienny byly pozniej. a groszek we Wroclawiu jest wielkosci arbuzow )))))) wiem bo czytalem o tym, w radio............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAIGER Re: u Was we Wroclawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:38 Pewnie że we Wrocławiu jest wszystko najlepsze, jako rodowity Wrocławianin mogę to poświadczyć ! :-) Na pewno mamy anjlepsze knajpy i nocne zycie towarzyskie, na pewno mamy najbardziej utytuowaną drużyne w koszykówce meskiej i na pewno (o to stwierdzam nie tylko ja ale i wiele osób z zewnątrz) mamy napiękniejsze dziewczyny w Polsce ! A co :-) Co do prezentacji to pan redaktor lekko się wygłupił , myślę że prezentacja Śląska z laserami, kolorowymi światłami , dymem i harleyami wjeźdzającymi na parkiet w zeszłym sezonie na inaugurację we Wrocławiu nie była w niczym gorsza. No ale pan pismak jak nosa z Mazowasza i Kujaw nie wyściubia może o tym nie wiedzieć, za to chciał sie szerokiemu światu pokazać. Oj Pane Redaktorku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi Re: Tygrysia prezentacja Anwilu IP: *.pkobp.pl 20.10.03, 12:11 Tylko jest drobna różnica w tym co było w Słupsku a tym co było we Włocławku. We wlocławku maja pod sufitem flage z tytułem mistrzów. Wy jej nie macie i długo mieć nie będziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin utytulowany Anwil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 16:35 no jasne... Anwil najbardziej utytuowana druzyna w Polsce :))) Tylko pewnie troche poczekacie na kolejny tytul, a na jubileusz dziesiatego tytulu Anwilu to chyba nawet Twoje wnuki sie nie doczekaja :)) ile macie w hali flak Wicemistrzow?? Odpowiedz Link Zgłoś