Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów

19.10.03, 20:06
    ja tylko 34
    Obserwuj wątek
      • larsek3 Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 20:29
        Ja ze swym klubem ARSENAL GŁOGOW ok. 50 ,ale jeszcze będą grać Dźwigała i
        Tarachulski z Polonii. Liczę na ich bramki ze Switem.
      • gregul Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 22:26
        28 (zuraw) + 6 piekut + 6 jop + 5 skrzypek + 2 mynar + 6 nowacki + 2 czeres + 2
        rasiak = 57 jesli dobrze licze !!!! a nie gralo 3 graczy (bukalski sobol
        kryszalowicz)
        • karptychy Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 23:07
          68-2 Zuraw , Jop , Szymek , Rasiak , Svitlica , Mynar , Bieniuk , Boruc ,
          Czereszewski , Sedlacek, Vukowic . Pozdrawiam
      • hubertj Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 23:56
        Ja calkiem fajnie zapunktowalem. W zaleznosci od tego kto wg redakcji jest na
        pierwszym miejscu - jesli Wisla zdobylem 83pkt, jesli Amica to 77 (bez ujemnych
        pktow za transfery). Zastanawiam sie tylko kto jest na czele tabeli bo w
        serwisie Gazety na pierwszym miejscu figuruje Amica i troche mnie to martwi.

Od calosci nalezy odjac 6 pkt za transfery, zreszta na mysl o jednym z nich
        zgrzytam zebami, bo gdyby nie on to moj wynik bylby juz calkiem kosmiczny. To
        byla wymiana polegajaca na wywaleniu Dembinskiego, ktory wg redakcji mial nie
        grac (a zagral i strzelil bramke) na Sobolewskiego ktory mial grac a nie
        zagral. Grrrrr...
      • kkondzior Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 20.10.03, 00:23
        49 - transfer. Przyzwoicie, ale mogło być być lepiej.Żurawia wystarczyło dać
        na kapitana i wystawić Dębińskiego...
      • m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 20.10.03, 14:42
        74! 74! 74!
        Wiem, ze dla Was to pewnie malo, ale ja sie ciesze jak dziecko, bo jeszcze
        tyle nigdy nie zdobylem.
        Zuraw+Brasilia+Szymkowiak=48
        +Dembinski=58.
        Wole nie myslec, co by bylo, gdybym zmienil obrone groclinu na obrone Wisly
        jak zamierzalem...
        Pozdrawiam
        • xpert 65 20.10.03, 15:22

po odjeciu 12 punktow za transfery. A nie gral Pawel Brozek, pamietam jak
          wahalem sie czy wstawic jego czy Brazylie. No i Zurawia zamienilem jako
          kapitana na Frnakowskiego. Pech. Ale nie narzekam 130 miejsce w generalce to
          moj najlpeszy wynik jak do tej pory.
          • djpaffel Re: 65 20.10.03, 16:36
            ehhh ja tylko 71 ale i tak niezle :) a gdybym mial reissa zamiast kryszala ale
            licze ze kryszal szybko sie wykuroje bo jego zastepca tez nie za dobrze
            zagral :)
      • bronxu 65 24.10.03, 17:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka