larsek3 Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 20:29 Ja ze swym klubem ARSENAL GŁOGOW ok. 50 ,ale jeszcze będą grać Dźwigała i Tarachulski z Polonii. Liczę na ich bramki ze Switem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregul Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 22:26 28 (zuraw) + 6 piekut + 6 jop + 5 skrzypek + 2 mynar + 6 nowacki + 2 czeres + 2 rasiak = 57 jesli dobrze licze !!!! a nie gralo 3 graczy (bukalski sobol kryszalowicz) Odpowiedz Link Zgłoś
karptychy Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 23:07 68-2 Zuraw , Jop , Szymek , Rasiak , Svitlica , Mynar , Bieniuk , Boruc , Czereszewski , Sedlacek, Vukowic . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubertj Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 19.10.03, 23:56 Ja calkiem fajnie zapunktowalem. W zaleznosci od tego kto wg redakcji jest na pierwszym miejscu - jesli Wisla zdobylem 83pkt, jesli Amica to 77 (bez ujemnych pktow za transfery). Zastanawiam sie tylko kto jest na czele tabeli bo w serwisie Gazety na pierwszym miejscu figuruje Amica i troche mnie to martwi. Od calosci nalezy odjac 6 pkt za transfery, zreszta na mysl o jednym z nich zgrzytam zebami, bo gdyby nie on to moj wynik bylby juz calkiem kosmiczny. To byla wymiana polegajaca na wywaleniu Dembinskiego, ktory wg redakcji mial nie grac (a zagral i strzelil bramke) na Sobolewskiego ktory mial grac a nie zagral. Grrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
kkondzior Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 20.10.03, 00:23 49 - transfer. Przyzwoicie, ale mogło być być lepiej.Żurawia wystarczyło dać na kapitana i wystawić Dębińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ile prezesi zdobyli w tej kolejce punktów 20.10.03, 14:42 74! 74! 74! Wiem, ze dla Was to pewnie malo, ale ja sie ciesze jak dziecko, bo jeszcze tyle nigdy nie zdobylem. Zuraw+Brasilia+Szymkowiak=48 +Dembinski=58. Wole nie myslec, co by bylo, gdybym zmienil obrone groclinu na obrone Wisly jak zamierzalem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xpert 65 20.10.03, 15:22 po odjeciu 12 punktow za transfery. A nie gral Pawel Brozek, pamietam jak wahalem sie czy wstawic jego czy Brazylie. No i Zurawia zamienilem jako kapitana na Frnakowskiego. Pech. Ale nie narzekam 130 miejsce w generalce to moj najlpeszy wynik jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
djpaffel Re: 65 20.10.03, 16:36 ehhh ja tylko 71 ale i tak niezle :) a gdybym mial reissa zamiast kryszala ale licze ze kryszal szybko sie wykuroje bo jego zastepca tez nie za dobrze zagral :) Odpowiedz Link Zgłoś