Gość: MASA IP: 195.114.160.* 03.11.08, 16:11 ... ta jasne i to ci uwierzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.08, 16:16 moim zdaniem sprawe z hamiltonem przegral Vettel (brawa za wyprzedzenie) szkoda tylko, ze bez sensu chcial do konca isc do przodu jak by jechac do konca za Glockiem hamilton bylby wiekszym niedudacznikiem niz jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety 03.11.08, 18:35 Co za żenujący lamerzy tu się zebrali! Nie będę odpowiadać na posty każdego lamera z osobna, załatwię to naraz. > bez sensu chcial do konca isc do przodu jak by jechac do konca za Glockiem Żałosna lamo! Vettel chciał zyskać 1 pozycję!!! A nawet gdyby spróbował to kara byłaby ogromna, napewno roczna dyskwalifikacja. Glock jechał o 20sek wolniej!!! Czyli i tak by się nie udało. Krócej: lamerzy zainteresujcie się czasami na sucho i w deszczu, a różnica jest ogromna. Na 99% Hamilton nie atakował Vettela, bo dostał komunikat z teamu jak wolno jedzie Glock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.chello.pl 03.11.08, 16:18 Ja mu wierzę pacanie - pewnie głosowałeś na PiS i lubisz spiskowe teorie dziejów. Glocka Hamilton chamsko potraktował na Monzy, więc o jakiej pomocy my tu możemy mówić. Wystarczyło popatrzeć na czasy - obie Toyoty ostatnie okrążenie przejechały z czasami 1,44 na oponach przeznaczonych do jazdy po suchym torze, podczas gdy cała reszta na deszczowych oponach miała czasy na poziomie 1,19. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety 03.11.08, 16:20 No i co z tego ze chamsko go potraktowal skoro od jakiegos czasu razem imprezowali a po wyscigu przybili sobie nawet piatki (bylo widac w tv). Puscil go i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.chello.pl 03.11.08, 16:36 No mówie - Polacy są dobzi w ferowaniu wyroków i szukaniu taniej sensacji - więc powiedz mi jaki cel miał Trulli w tym wszystkim, że pojechał równie wolno jak Glock na ostatnim kółku? Żeby wszystko ładnie wyglądało, bez podejrzeń, czy co? Żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px. Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 16:51 poza tym gdyby Glock zjechał od razu do boxu, championem byłby i tak Hamilton i w ogóle nie byłoby kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr weterynarz Kolejny idiota co mu się wszystko z pisem kojarzy IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 17:17 człowieku zmień lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Kolejny idiota co mu się wszystko z pisem koj IP: *.chello.pl 03.11.08, 17:57 Chlopczyku, a Ty zmień okuliste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikeone Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.hobnet.pl 03.11.08, 16:23 Dobra dobra, Massa mógł pierwsze 3 wyścigi dojechac to nie byłoby teraz marudzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ważko Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: 217.70.50.* 03.11.08, 16:41 dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: 217.206.97.* 03.11.08, 17:20 No tak jak mowisz, podobno McLaren na 3 zakrety przed meta zrobil szybki przelew $ 10 milionow na konta Toyoty w Szwajcarii,eh, taki ten sport skorumpowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 17:41 Tak, a potem obudziłeś się zlany potem z ręką w majtkach... dajcie wy spokój Hamiltonowi. O mistrzostwie decydował cały sezon. To że massa okrążenie przed końcem był mistrzem, a potem na ostatnim zakręcie je stracił świadczy tylko o emocjach i pięknie sportu. I tak większość z was już jutro zapomni kto jest mistrzem F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dojezdzacz [...] IP: *.mofnet.gov.pl 03.11.08, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.08, 17:57 Przecie Hamilton, przed zjechaniem na zmianę opon, był przed Glockiem. Gdyby Glock zrobił to samo, Hamilton miałby pewne mistrzostwo. Glock zaryzykował i przegrał z Hamiltonem. Ale gdyby Hamilton nie wymienił opon, to i tak przyjechałby przed Glockiem. Sprawiedliwości stało się zadość, chociaż manewr ze zmianą opon był ryzykowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Timo Glock: Chciałem tylko dojechać do mety IP: 217.206.97.* 03.11.08, 18:20 Niech juz tam brazylijczycy nie szczekaja za duzo, jak Hamiltonowi zabrali bezpodstawnie pierwsze miejsce w Belgii to siedzieli po cichu, maja za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarantino Wybrany narod IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.08, 18:24 Czytam fora w kilku jezykach. Polacy odcinaja sie od innych jedna cecha: wymyslaja sobie od najgorszych, uzywaja kloacznego jezyka, przy tym ulegaja prowokacjom i daja sie wyprowadzic z rownowagi na najnizszym mozliwym intelektualnym poziomie. Tolerancja dla pogladow innych statystycznie nieistotna. Jak mozna to okreslic dwoma slowami? Odpowiedz jest naprtawde easy : - narod wybrany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakSlowian Glock bedzie nowym kierowca McLarena niedlugo! IP: 89.137.234.* 03.11.08, 18:56 A tak to wlasnie Hamilton wygral bo mial beznadziejnego kumpla w Kovalainen, ktory nigdy nie skonczyl wyzej niz Hamilton, jak ten nie mial jakis problem. To wlasnie Ferrari glupio nie robil faworytow i to Massa i Reikonnen sobie obrywali punkty. Gdzyby od poczatku ustawili jednego lub drugiego tak jak McLaren to by dawno wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś