Gość: toms IP: *.cu.com.pl 17.01.02, 09:06 tragedy!!! statystyki tragiczne Niestey mojej goryczy nie oslodzi nawet przegrana LAL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LB Re: Pogrom wizards IP: 217.11.142.* 17.01.02, 09:33 "Tak krawiec kraje, jak mu materii staje" (czy jakoś tak ;) Spójrz na skład. Przecież tam nie ma zawodnika (poza MJ), który prezentowaliby średni poziom w NBA. Na początku sezonu myślałem, że takich słabych meczów będzie w wykonaniu WW więcej. I tak więc, mimo tego meczu, pozytywnie mnie rozczarowują. LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Pogrom wizards IP: *.cu.com.pl 17.01.02, 11:15 W sumie tak a brac nalezy pod uwage ze dwoch zawodnikow z pierwszej piatki nie gra obecnie w wizards a Nets to objawienie tego sezonu ale bardziej martwia mnie statystyki MJ 4-14 FG i w poprzednim 5-21 FG nie sa najlepsze No ale najciekawsze mecze przed nami czyli MJ w Chicago a pozniej wizards kontra LAL tu moge napisac jedynie ze Nets zreszta tak samo jak inne zespoly bardzo koncentruja sie na mecze z MJ (zwlaszcza ze przegrali ostatnio z nim) zgodnie z zasada "bij mistrza" a MJ jest troche w dołku wiec moze byc juz tylko lepiej. i tym optymistycznym akcentem koncze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathan Re: Pogrom wizards IP: *.acn.waw.pl 17.01.02, 12:22 Jeszcze te mecze z Spurs i Wolves można było jakoś tłumaczyć, że drużyny z samej górnej półki i przegrali tam naprwde niewiele, wynik był do końca sprawą otwartą ale ten z Nets? Katastrofa! Fakt, że skład Wizards nie był imponujący ale Jordan grał tragicznie ..... :(. Odpowiedz Link Zgłoś