Gość: Sven IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 14:52 Bravo...czegos innengo nie oczekiwalem!!!! Piekny pokaz gwizdow.....czegos innengo nie oczekiwalem od polkich kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Jak bylo z gwizdami? Bo śledzę tylko w I-necie. IP: *.ek.univ.gda.pl 19.01.02, 15:01 Czesc, napiszcie jak tam bylo z gwizdaniem, bo sledze transmisje tylko w I- necie. I jak tam organizacja zawodów? No i przekaz w TV Polska? Dzieki z gory Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Jak bylo z gwizdami? Bo śledzę tylko w I-necie. IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 15:05 co to jest TV polska? ja ogladam w ZDF? a wygwizdali naszego najukochanszego Svena ale i tyk nic nie pomoglo....Pierwszy raz widze zeby zawodnicy przez Goryli chronieni byli...CO JEST GRANE W ZAKOPANE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada L Gwizdali na Schmita? Na Hockego? Na Dirka Else? IP: 216.15.219.* 19.01.02, 15:11 Odpowiedz koleżko - gwizdali, czy nie? p.s. : Niemiec dziś nie wgra, Niemiec dziś nie wygra, Niemiec dziś nie wygra!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada L WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: 216.15.219.* 19.01.02, 15:09 Oglądaj transmisję gnojku bo jesteś śmieszny. "Sven". Buahaha. To były gigantyczne gwizdy normalnie tacy debile jak ty mnie rozśmieszają. Nie mniejsze publiczność niemiecka gotuje austriakom. Najpierw w płacz że niby będą rzucać kamieniami w skoczków niemieckich i wszystkich wyzywać, tutaj gwizdy wywołane arogancją JEDNEGO z niemieckich skoczków ale wchodzi taki Sven i się mu coś nie podoba! p.s: Niemiec nie wygra! Niemiec nie wygra! WYGRA AUSTRIAK!!!! HAHAHAAHAH ALbo Hautameki. Nie będzie radości w twoim domu! Hi hi hi! Pozdrowienia dla normalnych Polaków z Niemiec - AlexBln, Lalka itp. Szkoda że musicie dzielić adresy internetowe z takimi niedoróbkami jak ten tutaj "Sven" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 15:57 Tobie się chyba sufit na głowę spierdolił. Hannavald jest drugi, ale i tak przy takim zachowaniu kibiców to znakomity wynik. A tak w ogóle to który był Małysz?? Jeżeli oglądałem ten sam turniej co ty to powinien być siódmy( dla niewtajemniczonych - 7 miejsce jest gorsze od 2). Jak tak dalej pójdzie to zaraz po zwycięstwie w Olimpiadzie Hannavald wyprzedzi Małysza w Pucharze Świata. Ciekawe co powiedzą na 2 miejsce Svena zwolennicy teorii dopingowej? Według nich miał w ogóle nie przyjechać - przyjechał, miał skakać słabo - do zwycięstwa zabrakło mu 0,4 pkt, a przy takim zachowaniu kibiców na pewno czuł się nie najlepiej. A tak na marginesie - gdzie TVP wyszukuje komentatorów sportowych??? Miklas był pożałowania godny i szkoda, że nie wywali go na zbity pysk za te wypowiedzi. Ale następcy wcale nie są lepsi - ślepi ( kompletnie przegapili najlepszy w konkursie skok Hautamekiego, bo przysłuchiwali się mówiącemu łamaną polszczyzną Małyszowi) i głusi (" znakomite zachowanie polskich kibiców, oklaskiwanie wszystkich skoczków" - gdzie oni byli kiedy skakał Hannavald, ja słyszałem te gwizdy ponad 500 km od Zakopanego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: null Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.metronet.chelm.pl 20.01.02, 02:21 Gość portalu: Marco napisał(a): > Tobie się chyba sufit na głowę spierdolił. Hannavald jest drugi, ale i tak przy > > takim zachowaniu kibiców to znakomity wynik. A tak w ogóle to który był > Małysz?? Jeżeli oglądałem ten sam turniej co ty to powinien być siódmy( dla > niewtajemniczonych - 7 miejsce jest gorsze od 2). Jak tak dalej pójdzie to > zaraz po zwycięstwie w Olimpiadzie Hannavald wyprzedzi Małysza w Pucharze > Świata. Ciekawe co powiedzą na 2 miejsce Svena zwolennicy teorii dopingowej? > Według nich miał w ogóle nie przyjechać - przyjechał, miał skakać słabo - do > zwycięstwa zabrakło mu 0,4 pkt, a przy takim zachowaniu kibiców na pewno czuł > się nie najlepiej. A tak na marginesie - gdzie TVP wyszukuje komentatorów > sportowych??? > Miklas był pożałowania godny i szkoda, że nie wywali go na zbity pysk za te > wypowiedzi. Ale następcy wcale nie są lepsi - ślepi ( kompletnie przegapili > najlepszy w konkursie skok Hautamekiego, bo przysłuchiwali się mówiącemu łamaną > > polszczyzną Małyszowi) i głusi (" znakomite zachowanie polskich kibiców, > oklaskiwanie wszystkich skoczków" - gdzie oni byli kiedy skakał Hannavald, ja > słyszałem te gwizdy ponad 500 km od Zakopanego). NULL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 16:02 A czy to tylko zjawisko zauwazalne podczas skokow narciarskich? Tak samo jest na meczach pilki noznej, czy innych zawodach. Gospodarze zawsze gwizdaja na druzyne przeciwnika.Nie widze w tym nic dziwnego, czy wstydliwego. A tak na marginesie- Adas zlapie jeszcze wiatr w narty. To tez tylko czlowiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 16:05 a gdzie ty na mecze chodzisz? jestem czesto na bundeslidze i gwizdow nie slysze....co ty a to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 16:11 Gość portalu: Sven napisał(a): > a gdzie ty na mecze chodzisz? jestem czesto na bundeslidze i gwizdow nie > slysze....co ty a to? A czy Bundesliga to caly sport? A moze ty troche gluchawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.chello.pl 19.01.02, 16:12 Jest kwestia kultury i wychowania którego Tobie widocznie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.chello.pl 19.01.02, 16:13 P.S. to jest do "DANA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 16:23 Gość portalu: ???? napisał(a): > Jest kwestia kultury i wychowania którego Tobie widocznie brakuje. Nie musisz mnie obrazac. Sport to tez emocje.Gwizdy to jedna z form jej wyrazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 16:36 a co powiedziala bys na to gdyby ta forme "wyrazania" zastosowano by na placu sw. piotra w rzymie w stosunku do osoby najduchowniejszej polskiego pochodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
pernambucano Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE 20.01.02, 02:39 Gość portalu: Sven napisał(a): > a co powiedziala bys na to gdyby ta forme "wyrazania" zastosowano by na placu > sw. piotra w rzymie w stosunku do osoby najduchowniejszej polskiego pochodzenia > ? Co ma piernik do wiatraka?! Co ty leperujesz? Czy na głodzie? Bluzgi mi się w palcach nie mieszczą - buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 21:37 Gość portalu: Sven napisał(a): > a gdzie ty na mecze chodzisz? jestem czesto na bundeslidze i gwizdow nie > slysze....co ty a to? Bundeslige znasz chyba tylko z Play Station, na Schalke tak gwizdzemy, ze wlasnego telefonu komorkowego nie slysze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: null Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.metronet.chelm.pl 20.01.02, 02:28 Gość portalu: Sven napisał(a): > a gdzie ty na mecze chodzisz? jestem czesto na bundeslidze i gwizdow nie > slysze....co ty a to? Następnym razem upewnij się, że zrozumiałeś co przeczytałeś. Inaczej twój post jest bzdurą. Null Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo T. Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.*.*.* 20.01.02, 02:54 a ja na to ze chyba na prawde jestes gluch jak nie slyszysz gwizdow na meczach Bundesligi. Czlowieku nie klam. A to ze polscy kibice wygwizdali tego enerdowskiego buraka to nie dziwota po tym jak zachowal sie wobec reporterow TVP w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 16:02 radosci w domu bylo co niemiara.....nareszcie udowodnilem corkom ze polski okupant nie umie sie zachowac....jedno mam z glowy nie chca juz do polski jechac!!! wiecej takich zawodow w polsce prosze...niech sie dzieci ucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphie Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.01.02, 16:55 Dana - ja to rozumiem, ale [pisalem juz o tym w innym watku] nie uwazasz, ze milej byloby gdyby widownia skokow narciarskich wzorowala sie na tej z tenisa [kazde udane zagrania, niewazne czy miejscowego czy przyjezdnego jest nagradzane brawami, bo na trybunach zasiadaja prawdziwi koneserzy tenisa :], a nie tej ze stadionow pilkarskich? Nie samym Malyszem czlowiek zyje :), Hannavald, Schmitt czy Hautameki to tez wysmienici sportowcy i ich skoki tez powinni byc nagradzane brawami. Oczywiscie nie twierdze ze polscy kibice zachowywali sie fatalnie, a juz tym bardziej ze [jak sugeruje temat tego postu] zhanbili Polske - to juz jest kompletna bzdura. Nie twierdze tez ze sa gorsi od kibicow niemieckich [za to juz od austriackich - owszem ;]. Powiesz ze uogolniam, byc moze, ale szkoda ze grupka niewychowanych 'kibicow' skokow wyrabia opinie calej reszcie. Bo niestety tak to wyglada w telewizji. Ok rozpisalem sie :) dziekuje za uwage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE 19.01.02, 18:40 Gość portalu: Morphie napisał(a): > Dana - ja to rozumiem, ale [pisalem juz o tym w innym watku] nie uwazasz, ze > milej byloby gdyby widownia skokow narciarskich wzorowala sie na tej z tenisa > [kazde udane zagrania, niewazne czy miejscowego czy przyjezdnego jest > nagradzane brawami, bo na trybunach zasiadaja prawdziwi koneserzy tenisa :], a > nie tej ze stadionow pilkarskich? Nie samym Malyszem czlowiek zyje :), > Hannavald, Schmitt czy Hautameki to tez wysmienici sportowcy i ich skoki tez > powinni byc nagradzane brawami. Oczywiscie nie twierdze ze polscy kibice > zachowywali sie fatalnie, a juz tym bardziej ze [jak sugeruje temat tego postu] > > zhanbili Polske - to juz jest kompletna bzdura. Nie twierdze tez ze sa gorsi od > > kibicow niemieckich [za to juz od austriackich - owszem ;]. Powiesz ze > uogolniam, byc moze, ale szkoda ze grupka niewychowanych 'kibicow' skokow > wyrabia opinie calej reszcie. Bo niestety tak to wyglada w telewizji. > Ok rozpisalem sie :) > dziekuje za uwage ;) O nie tylko nie kibice tenisa. Tam jest tragicznie. Zawodnik nie może zaserwować bo przeszkadza mu telefon komórkowy. Sport bez wielkiej wrzawy, pasji kibiców jest beznadziejny. A gwizdanie pomogło, Hannawald nie wygrał. Może wybije go to z rytmu i będzie słabszy na olimpiadzie. JA na to liczę, bo chcę by wygrał Adam!! Natomiast to jak Kojonkoski przygotował Hautamaekiego to coś niesamowitego. Od pewnego momentu koleżka skacze stale coraz lepiej i jest chyba głównym faworytem w Salt Lake City. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pernambucano Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE 20.01.02, 03:04 Gość portalu: Morphie napisał(a): > Dana - ja to rozumiem, ale [pisalem juz o tym w innym watku] nie uwazasz, ze > milej byloby gdyby widownia skokow narciarskich wzorowala sie na tej z tenisa > [kazde udane zagrania, niewazne czy miejscowego czy przyjezdnego jest > nagradzane brawami, bo na trybunach zasiadaja prawdziwi koneserzy tenisa :], a > nie tej ze stadionow pilkarskich? Może jesteś szczyl i nie pamiętasz czasów Fibaka. Sport to Igrzyska, emocje i mimo, że kocham Samprasa to jak by miał setbola przeciw polakowi, to by odemnie otrzymał porcję zasłużonych gwizdów. > Hannavald, Schmitt czy Hautameki to tez wysmienici sportowcy i ich skoki tez > powinni byc nagradzane brawami. Oczywiscie nie twierdze ze polscy kibice > zachowywali sie fatalnie, a juz tym bardziej ze [jak sugeruje temat tego postu] > zhanbili Polske - to juz jest kompletna bzdura. Nie twierdze tez ze sa gorsi od > kibicow niemieckich Nawet ty musisz przyznać, że kibice w Ga Pa to dopiro chuje. Czysto aryjska kultura. Szczególnie tę kulturę widać na Majorce gdzie ta kultura wczasuje. >[za to juz od austriackich - owszem ;]. Austryjacy robią młyn na niemców i odwrotnie. Przynajmniej pod skoczniami. >Powiesz ze uogolniam, byc moze, ale szkoda ze grupka niewychowanych 'kibicow' >skokow > wyrabia opinie calej reszcie. Bo niestety tak to wyglada w telewizji. Tak to wygląda w telewizji, że takiej publiki PŚ jeszcze nie miał. Kopary opadły wszystkim Hessom i Hofferom. Niemiaszki z "gorylami", to chyba nowa świecka tradycja?! Paranoja. I komu teraz głupio? > Ok rozpisalem sie :) Stanowczo tak. > dziekuje za uwage ;) Niesamowite? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 17:04 Gość portalu: Sven napisał(a): > radosci w domu bylo co niemiara.....nareszcie udowodnilem corkom ze polski > okupant nie umie sie zachowac....jedno mam z glowy nie chca juz do polski > jechac!!! wiecej takich zawodow w polsce prosze...niech sie dzieci ucza. Sven nie mieszaj Poski,corek,Svena,Adama bo sam sie w tym zagubisz! ps.Na jakie mecze Bundeslige chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 17:34 VfL, MSV, BVB, S04, RWE, FortunaD, FCK, BMG ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbeb Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.chello.pl 19.01.02, 17:49 Bardzo dobry sposób. Posadź dzieci przed telewizorem, niech się uczą. A że córeczki nie chcą przyjechać do Polski- no chyba się wszyscy w domu rozpłaczemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lavo21 Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PAŁO DO LANI 19.01.02, 21:46 Z Twojej dennej wypowiedzi wynika, że jesteś zwykłym Hanysem, który uciekł z Polski i chodzi na mecze Bundesligi, w której też grają Polacy. Ty na pewno na nich gwizdasz, bo się wstydzisz, że z Polski pochodzisz.Dlaczego do tego wszystkiego mieszasz jeszcze córki?A może one wstydzą sie Ciebie, co palancie? Udajesz "wielkiego" Niemca i dlatego chcą jeździć do Polski, żeby nie patrzeć na Twoja zniemczałą gębę?A może mniej sznapsu lepiej Ci zrobi?I nie pisz już tu więcej, bo to jest POLSKA GAZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PAŁO DO LANI IP: *.citicorp.com 20.01.02, 01:20 popieram kolegę w 10000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sony Sven,ile razy ciągnąłeś druta enerdowskim szujom? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 03:47 Słuchaj palancie!To,że kilka lat temu twoi starzy spierdolili z Polski bo nie mieli co do gara wsadzić,czytając twoje posty , wiemy.Ale kto ci kazał się tak zeszmacić,jesteś typowym przykładem polaczka poza granicami kraju,który albo kradnie albo wszystkim wchodzi do dupe.Nie dali ci rodzice w Polsce imienia czy koleżcy w enerdowskiej piaskownicy wołają na ciebie sven(nie Sven)?Szkoda z t obą rozmawiać.Jesteś zwykłym szmatławcem. ps.I nie mów nic o Bundeslidze,bo się tylko kompromitujesz,mały człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
alexbln Re: Sven,ile razy ciągnąłeś druta enerdowskim szujom? 20.01.02, 06:11 Gość portalu: Sony napisał(a): > Słuchaj palancie!To,że kilka lat temu twoi starzy spierdolili z Polski bo nie > mieli co do gara wsadzić,czytając twoje posty , wiemy.Ale kto ci kazał się tak > zeszmacić,jesteś typowym przykładem polaczka poza granicami kraju,który albo > kradnie albo wszystkim wchodzi do dupe.Nie dali ci rodzice w Polsce imienia czy > > koleżcy w enerdowskiej piaskownicy wołają na ciebie sven(nie Sven)?Szkoda z t > obą rozmawiać.Jesteś zwykłym szmatławcem. > ps.I nie mów nic o Bundeslidze,bo się tylko kompromitujesz,mały człowieczku. Kompleksy,kompleksy,a gdzie Argumenty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Re: Sven,ile razy ciągnąłeś druta enerdowskim szujom? IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 10:30 no masz racje rodzice uciekli przed polskim okupantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangers Re: WSTYDZISZ TO SIĘ TY SWOJEGO NICKA PALANCIE IP: *.elsat.net.pl 19.01.02, 20:22 Nie pokazujcie wiochy polskie palanty...... Za 3 lata zapomnicie o skokach i bedzie po zabawie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Jakie gwizdy?????? IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.02, 17:41 Ogladalam w ZDF i Eurosporcie i powiem szczerze-nie slyszalam gwizdow. A w kazdym razie nie ponad norme. WIELKIE DZIEKI. Od przeszlo tygodnia bronie na tym forum POLSKOSCI, szczerze w nia wierzac. Pozdrawiam wszystkich Polakow-wszystko jedno,gdzie jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexbln Re: Jakie gwizdy?????? 19.01.02, 17:56 Gwizdy podczas skokow oraz przy podium kiedy Hanni sie tam zblizal. Ale to nie wazne. Fajnie , ze bronisz polskosci argumentujac swoje poglady sensownie i bez fanatyzmu jaki demonstruje tu(nieliczna) pewna grupa. Pozdrowienia,milego weekendu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Jakie gwizdy?????? IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 12:59 alexbln napisał(a): > Gwizdy podczas skokow oraz > przy podium kiedy Hanni sie tam zblizal. > Ale to nie wazne. Fajnie , ze bronisz polskosci > argumentujac swoje poglady sensownie i bez > fanatyzmu jaki demonstruje tu(nieliczna) > pewna grupa. > Pozdrowienia,milego > weekendu :-) Okey!Ale Sven reprezentuje ich poziom.Jego wypowiedzi tylko zaogniaja dyskusje. Nie zapominaj ze to jest polskie forum!Ublizac nikomu nie wolno a tymbardziej w jego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Jakie gwizdy?????? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 19:49 Gość portalu: lalka napisał(a): > Ogladalam w ZDF i Eurosporcie i powiem szczerze-nie slyszalam gwizdow. A w kazd > ym razie nie ponad norme. WIELKIE DZIEKI. Od przeszlo tygodnia > bronie na tym forum POLSKOSCI, szczerze w nia wierzac. Pozdrawiam wszystkich P > olakow-wszystko jedno,gdzie jestescie. Jak to możliwe, że nie słyszałaś gwizdów jak na Eurosporcie sam komentator zwrócił na nie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
pernambucano Re: Jakie gwizdy?????? 20.01.02, 03:17 Ty musiszv być z Hamburga. Lubię twój luz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Jakie gwizdy?????? IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 11:49 Nie jestem z Hamburga!!!!Nie lubie Hamburga!!!!!!Tutaj lest ladniej. Spokojniej. Wyzej. Cieplej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erich Re: Jakie gwizdy?????? IP: *.pppool.de 20.01.02, 13:06 Gość portalu: lalka napisał(a): > Ogladalam w ZDF i Eurosporcie i powiem szczerze-nie slyszalam gwizdow. A w kazd > ym razie nie ponad norme. WIELKIE DZIEKI. Od przeszlo tygodnia > bronie na tym forum POLSKOSCI, szczerze w nia wierzac. Pozdrawiam wszystkich P > olakow-wszystko jedno,gdzie jestescie. poczytaj tez troche prasy. Kamery nie zawsze pokazuja wszyszko. Jako probke zobacz sobie artykul napusany przez neutralnych szwajcarow: www.nzz.ch/2002/01/19/sp/page-newzzCWNLOP5O-12.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Popieram Marco IP: 212.33.88.* 20.01.02, 13:35 Ogladalem w Eurosporcie retransmisje zawodow w sobote wieczorem (okolo 22-23, tylko I serie niestety). Komentator zwrocil uwage podczas skoku Hannavalda na nieladne zachowanie sie polskiej widowni. Moze nas to rusza, moze nie, ale nie mowmy ze tego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlot Re: wstyd i hanba.... IP: *.05-37-73746f5.cust.bredbandsbolaget.se 19.01.02, 19:13 To z gwizdami to sprawa nie fair.Tajner mowil przeciez zeby kibicowac wszystkim i zachowac sie ok.Zagraniczni komentatorzy nazekali na zachowanie sie Polskich kibicow.Robcie tak jak Tajner mowi to i skoki beda wygrywajace. Odpowiedz Link Zgłoś
silesia Re: wstyd i hanba.... 19.01.02, 19:42 Sven jestem ciekaw od kiedy ta się zwiesz,cos czuję żeś jest w RudyŚl. albo inkszej wiochy co ty pierdolosz że wszyscy gwizdali,oglądałem niemiecką TV i sam Weisflog dobrze się wypowiadał o organizacji i kibicach chyba za wszelka cenę chcesz się odłączyć od wszystkiego co Polskie.Głupi ciul z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexbln Re: wstyd i hanba.... 19.01.02, 19:47 Co do Twojego tekstu do Svena:jest ok Ale wlasnie Jens W. powiedzial,ze te gwizdy sa niepotrzebne i zwrocil uwage,ze na Adama nikt w BRD nie gwizdal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: wstyd i hanba.... IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 13:06 alexbln napisał(a): > Co do Twojego tekstu do Svena:jest ok > Ale wlasnie Jens W. powiedzial,ze > te gwizdy sa niepotrzebne i zwrocil uwage,ze na > Adama nikt w BRD nie gwizdal. Apropo gwizdow! Jestes z Berlina,pamietasz ostatnia walke Michalczewskiego w Twoim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: wstyd i hanba.... IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 01:50 Gość portalu: Sven napisał(a): > Bravo...czegos innengo nie oczekiwalem!!!! Piekny pokaz gwizdow.....czegos > innengo nie oczekiwalem od polkich kibicow. pfuj tak gwizdacz to nawet szwine nie umiom,a dzike szwine z polkski umiom bo to dzike szwine ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven 2 Re: wstyd i hanba.... IP: *.pool.mediaWays.net 20.01.02, 07:48 Panie !!Za cos ten narod tak pokaral.. Odpowiedz Link Zgłoś