waha31 08.03.07, 15:38 ułatwiaja chodzenie na wysokich obcasach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
his_girl Re: wkładki żelowe 08.03.07, 15:39 Ja używam do sandałków na obcasie, stopa się mniej ślizga. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hifinadiiii Re: wkładki żelowe 09.03.07, 09:04 mi bardzo pomogly, stopa mniej boli i stabilniej lezy w bucie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: wkładki żelowe 08.03.07, 15:40 troche pomagaja, ja nosze czasem 'na wyjscia' te scholla. niestety tylko troche :)> Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: wkładki żelowe 08.03.07, 15:44 ja noszę i stopa mi się w rajstopach cienkich nie ślizga Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: wkładki żelowe 08.03.07, 15:47 mnie pomagaja jkak buty za luznie no i lagodza nacisk jak but bez poduszki w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: wkładki żelowe 08.03.07, 16:32 A propos, mam pytanie na temat innego rodzaju wkładek żelowych... Niegdyś w Kapp Ahl oglądałam bieliznę i przyuważyłam coś tak osobliwego, że nie jestem w stanie tego pojąć: żelowe wkładki wałkujące biust (tzw. push-up ;)) z... pływającymi w tym żelu ozdóbkami. PO CO???????, skoro taka wkładka i tak jest elementem niejako z założenia ukrytym? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: wkładki żelowe 08.03.07, 16:35 Niektorzy lubia miec ladne rzeczy nawet wtedy, kiedy nie sa wystawione na widok publiczny. Zakladajac oczywiscie, ze te wkladki sa ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: wkładki żelowe 08.03.07, 16:36 Te wkladki maja zapobiegac przesuwaniu stopy i bolom srodstopia (?) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wkładki żelowe 08.03.07, 16:45 A propos wkładek żelowych - podobno są takie, które zmniejszają rozmiar buta o pół numeru. Nie chodzi mi o party feet scholla tylko o coś większego - tak na pół podeszwy. Nie wiecie przypadkiem gdzie można coś takiego kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: wkładki żelowe 08.03.07, 17:17 są takie wkładki i nie koniecznie żelowe; ostatnio proponowano mi takie w sklepie Bata gdy okazało się, że ich rozmiarówka jest wystrzelona w kosmos i moje 36 to ich 35 i na ogół nie mają w sprzedaży takowego rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wkładki żelowe 09.03.07, 11:43 Dzięki:) A czy te wkładki są normalnie do kupienia w bacie, czy dodają je tylko przy zkupie butów? Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: wkładki żelowe 08.03.07, 16:47 Jesli to prawda to bede zalowac, ze wrzucilam do kontenera Caritas 3 pary nowych butow na wys. obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
prioress Re: wkładki żelowe 08.03.07, 22:25 mi jak najbardziej pomagają, zakladam do wyższych obcasów i jak dla mnie to redukują uczucie pieczenia spowodowane obciążeniem i przegrzaniem stopy. Urzywam tych z sholla, ale moze ktoś zna jeszcze innych producentów ? Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: wkładki żelowe 08.03.07, 22:58 trochę pomagają, ale żeby całkowicie niwelowały ból sródstopia... to nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: wkładki żelowe 09.03.07, 11:28 pomagają, ale nie ma co oczekiwać cudów :( Odpowiedz Link Zgłoś