Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brak transmisji na RTL-u???

20.01.02, 17:32
    Albo u mnie coś siadło albo Niemcy nas olali.
    PS - Ja nic do człowieka nie mam ale Swen to miał taka minę po konkyrsie (
    zresztą Niemieccy trenerzy też) że jakby mógł toby wbił Adamowi siekierę w
    plecy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Peterka Re: Brak transmisji na RTL-u??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 17:49
        na ZDF byla transmisja u niemcow
        • joasia1 Re: Brak transmisji na RTL-u??? 20.01.02, 17:52
          Na Eurosport tez byla.
          • burczymucha Re: Brak transmisji na RTL-u??? 20.01.02, 17:54
            Ale to RTL wydał kupę kasy na prawo transmisji. Czy brak transmisji moze
            oznaczac próbe dyskrytminacji Polski i Polaków oraz pokazanie kto tu jest KING?
      • Gość: lalka RTL IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 18:10
        RTL (zreszta tak jak przed rokiem) wykupil prawa do wszystkich transmisji z terenu Niemiec, TCS i kilku wybranych zagranicznych. Reszta jest w gesti
        tv publicznej, czyli ARD lub ZDF. Niemiecki Euro transmituje w tym sezonie wszystkie konkursy live (przynajmniej tak bylo do tej pory, nie wiem co z
        Japonia)
        • joasia1 Re: RTL 20.01.02, 18:15
          Z Japoni tez transmituja chociaz czolowki skoczkow tam nie bedzie.
      • Gość: Smoczek Re: Brak transmisji na RTL-u??? IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 18:11
        RTL podzielil sie prawami z innymi.Za to w przyszlym roku RTL ma byc glownym
        sponsorem PS.Szykuje sie pare zmian - np. system ko. we wszystkich konkursach -
        nie tylko TCS.Te zmiany maja na celu zrobic ze skokow taki sam cyrk , jak z
        Formuly lub Bundesligi - tam o zwyciestwie decyduja inni - nie zawodnik.
        Przykre to ,ale pieniadze zamieniaja kolejna dyscypline sportu w burdel pelen
        dziwek.Szkoda mi tylko Malysza,Schmitta,Ahonenn ect. , bo to jeszcze fajni i
        normalni ludzie........
        • alexbln Re: Brak transmisji na RTL-u??? 21.01.02, 14:47
          Za rok nie bedzie czego transmitowac.
          Zaklad o 1000000 € , ze tak bedzie?
          Nikt nie przyjedzie,
          zobaczycie,to bedzie tzw
          peryferyjna impreza.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka