burczymucha 20.01.02, 17:32 Albo u mnie coś siadło albo Niemcy nas olali. PS - Ja nic do człowieka nie mam ale Swen to miał taka minę po konkyrsie ( zresztą Niemieccy trenerzy też) że jakby mógł toby wbił Adamowi siekierę w plecy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peterka Re: Brak transmisji na RTL-u??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 17:49 na ZDF byla transmisja u niemcow Odpowiedz Link Zgłoś
burczymucha Re: Brak transmisji na RTL-u??? 20.01.02, 17:54 Ale to RTL wydał kupę kasy na prawo transmisji. Czy brak transmisji moze oznaczac próbe dyskrytminacji Polski i Polaków oraz pokazanie kto tu jest KING? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka RTL IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.02, 18:10 RTL (zreszta tak jak przed rokiem) wykupil prawa do wszystkich transmisji z terenu Niemiec, TCS i kilku wybranych zagranicznych. Reszta jest w gesti tv publicznej, czyli ARD lub ZDF. Niemiecki Euro transmituje w tym sezonie wszystkie konkursy live (przynajmniej tak bylo do tej pory, nie wiem co z Japonia) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: RTL 20.01.02, 18:15 Z Japoni tez transmituja chociaz czolowki skoczkow tam nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoczek Re: Brak transmisji na RTL-u??? IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 18:11 RTL podzielil sie prawami z innymi.Za to w przyszlym roku RTL ma byc glownym sponsorem PS.Szykuje sie pare zmian - np. system ko. we wszystkich konkursach - nie tylko TCS.Te zmiany maja na celu zrobic ze skokow taki sam cyrk , jak z Formuly lub Bundesligi - tam o zwyciestwie decyduja inni - nie zawodnik. Przykre to ,ale pieniadze zamieniaja kolejna dyscypline sportu w burdel pelen dziwek.Szkoda mi tylko Malysza,Schmitta,Ahonenn ect. , bo to jeszcze fajni i normalni ludzie........ Odpowiedz Link Zgłoś
alexbln Re: Brak transmisji na RTL-u??? 21.01.02, 14:47 Za rok nie bedzie czego transmitowac. Zaklad o 1000000 € , ze tak bedzie? Nikt nie przyjedzie, zobaczycie,to bedzie tzw peryferyjna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś