Gość: Jos IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 19:06 Jakos nie widac wielkiej radosci ze zwyciestwa Malysza . A wiec ogladalismy ten sam konkurs skokow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burczymucha Re: Jakos nie widac ...MY Naród "Wybrany" 20.01.02, 19:39 W Rtl-u właśnie podali (mi.edzy innymi wiadomościami z Zakopanego) - podejrzane zwycięstwo Małysza... teraz się powtorzę ale: Jak zwyciężał Hannavald to wszyscy mówili że jest na dopingu. Jak wygral Małysz to wszyscy mówią że Hanni dał mu wygrać lub, że sędziowie dali mu specjalnie wyzsze noty ( jak mu zaniżyli i dali po 16 pkt. choć skoczył dobrze i spadł na 6 mjsc. to było ok?! ) Może to jest po prostu duch walki sportowej? ak jak powinno być na prawdę. Choć przyznaję, że te miny niemieckich działaczy sportowych działały mi na nerwy - i trener który po pierwszym skoku Swena myslałam że wyskoczy ze skóry a oczy mu same będą żyły własnym życiem i Sven po zakonczeniu konkursu na podium sprawiał wrażenie jakby obmyslał morderstwo doskonałe. Ja nie rozumiem o co chodzi. Proszę o wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś