Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak Wisła rozgromiła Norwegów...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 21:17
    Wisełko jak rozgromiłaś norweską drużynę, która walczy w barażach o
    utrzymanie się w pierwszej lidze norweskiej?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bęc Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.telia.net 06.11.03, 21:39
        Tak jak Legia III -ligową Koronę... albo Radomsko...
      • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 23:20
        rzeczywiscie, Wisla zagrala w Oslo z pelnym wyrachowaniem, przede wszystkim po
        to zeby nie przegrac, a jak sie da wygrac - i to straszne jest no bo przeciez
        nikt w europejskich pucharach tak nie gra, tylko ta nieszczesna Wisla....
        • mahoney zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni 07.11.03, 00:07
          wstyd tak grac , rzechy , dobzre ze glowacki wrocil bo bysmy dzisiaj mieli
          porazke z Norwegami ( z kim ? z kim ? ) z Norwegami , ale fajnie se chlopaki
          zagraly dzisiaj sparing a pewnie wielu sie wydawalo ze to trening wogole ,
          tylko po co te nasze kochane koszulki brudzic ,
          • Gość: duch olabogi Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 07:53
            gdyby Wisla wygrala to pies z kulawa noga nie przyszedlby na stadion na rewanz -
            a tak klub troche zarobi...

naprawde w pucharach sie gra dwa mecze, a nie jeden - chyba, ze UEFA zmienila
            regulamin....
            • Gość: Gucwa Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: 62.173.207.* 07.11.03, 08:06
              poważnie??? jakby twoi ulubieńcy wygrali to by nikt nie przylazł??? to ch.j z
              takimi kibicami, widać najwiernijsi są tylko wasi bandyci co szaleją po
              krakowskich ulicach, usmiałem się naprawdę, to może trzeba było przerżnąć z
              norweskimi amatorami? wtedy pewnie zjawił by się na reymonta cały gród kraka...
              • Gość: duch olabogi Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 08:35
                tia... a ty, Gucwo, na jaki temat sie wypowiadasz?

znowu szef Gucwe obsabaczyl...
                • Gość: Gucwa Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: 62.173.207.* 07.11.03, 08:48
                  to jest jak widzę bardzo konkretna odpowiedź, brawo!!! jak widzę moje uwagi
                  okazały się trafione, sorry olaboga ale to pokazali kopacze wisły to wołało o
                  pomstę do nieba (od razu przypominają mi się 100% sagana z groclinem). a
                  wypowiedź frankowskiego rozbawiła mnie do łez "byliśmy lepsi bo trafiliśmy w
                  słupek, poprzeczkę no i ja minimalnie obok słupka strzeliłem..." lepszy w piłce
                  to jest chyba ten co strzela bramki...
                  a o wkurzeniu nic mi nie mów, bo czeka mnie dziś batalia :))))
                  • Gość: duch oalbogi Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 09:33
                    a mnie sie wydaje to o tym, ktora druzyna jest lepsza w pucharach mozna mowic
                    uwzgledniajac rezultaty dwoch meczow....
                    W Oslo Wisla zagrala sparring, w Krakowie zalatwi sprawe i czekamy na losowanie
                    kolejnego przeciwnika... mam nadzieje, ze klasowego tym razem...
                    • Gość: Cyfra Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.03, 12:01
                      W Oslo Wisla zagrala sparring, w Krakowie zalatwi sprawe i czekamy na losowanie
                      >
                      > kolejnego przeciwnika... mam nadzieje, ze klasowego tym razem...

Schalke w tamtym roku po remisie w Krakowie tez bylo pewne swego ...
                      Wisle czeka w rewanzu ciezka walka , a Norwegowie graja lepiej na wyjazdach
                      • Gość: duch olabogi Re: zalosni wislo byliscie dzisiaj zalosni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 12:42
                        ja nie twierdze ze w Krakowie bedzie spacerek....
        • Gość: doradca Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.11.03, 16:59
          Z pelnym wyrachowaniem to Monaco zagralo w srode z Depotrtivo. Podac Tobie
          wynik meczu czy sam znajdziesz???? Jezeli mozesz to uzywaj wlasciwych okreslen
          do pewnych sytuacji. Wedlug mnie Wisla zagrala nieudolnie. Pozdrowienia dla
          Gorawskiego. Trzeba byc nieudolnym zawodnikiem zeby tak grac.
      • Gość: mmm Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 07.11.03, 03:56
        Wynik zenujacy.
        • Gość: Bonhart Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 08:16
          Czy wygrali czy nie i tak najwazniejszy jest mecz w Krakowie. Tylko punktow
          do rankingu szkoda, bo z kim je zdobywac jak nie z takimi szmaciarzami.
          • Gość: Hollow Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 09:45
            Wynik jak wynik, ale gra Wisły naprawdę słabiutka. Piekutowskiego grę nogami
            pozostawmy bez komentarza. Tak samo jak grę Strąka, Stolarczyka i Piotra
            Brożka. Nawet Szymkowiak z Żurawskim zagrali bardzo słabe zawody. Jedynie
            Cantoro i Paweł Brożek na plus. Z taką grą nie ma co marzyć o powtórzeniu
            sukcesów z poprzedniego sezonu. Miejmy nadzieję, że to był tylko wypadek przy
            pracy.
            A co do ewentualnego przeciwnika w następnej rundzie, to niech on będzie jak
            najsłabszy. Chyba lepiej, żeby Wisła miała szansę zajść jak najdalej.
            • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 09:53
              alez Wisla powtarza sukces z ubieglego sezonu... po przejsciu Norwegow dojdzie
              do tej samej rundy pucharu, na ktorej zakonczyla ubiegloroczne rozgrywki...
              • berserk75 Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... 07.11.03, 10:15
                widać braki w wiedzy masz kolego. po przejściu Norwegów dojdą do rundy, w
                której wyeliminowali Schalke :-]
                • Gość: Hollow Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 10:39
                  Berserk ma rację Duchu, Wisła w zeszłym sezonie przeszła 3 rundy i doszła do
                  1/8 finału :)
                  Poza tym zwróć uwagę, jakich wtedy miała przeciwników. Jakby w takiej formie i
                  z taką grą, jak teraz, trafiła na Parmę zamiast na Valerengę, to cienko bym to
                  widział.
                  • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 11:15
                    no dobra... nie sledze tego az tak dokladnie, ktora to runda, interesuje mnie
                    jedynie final :P

faktem jest jednak, ze Wisla pokonuje kolejne pucharowe przeszkody i miesci sie
                    bardzo wysoko w lidze...

tia... psy szczekaj a karawana jedzie dalej...
                    • Gość: Zezik Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.chello.pl 07.11.03, 16:56
                      Duchu troche obiektywnosci. Sa tak wysoko tylko dzieki zeszlorocznym
                      sukcesom=rozstawienia. Nie wacham sie powiedziec ze gdyby trafili na Harthe
                      juz by nie grali w UEFA.
                      A co do drugiej sprawy to mowienie ze Wisla zremisowala bo chciala zeby
                      przyszli ludzie na stadion jest albo smieszne, albo zalosne, albo smutne.
                      Smutne jesli to jest prawda...smutne rzecz jasne dla Wisly.
                      Ty Duchu to czasami przesadzasz ze swoja subiektywnoscia.... nie umiesz
                      skrytykowac Wisly za wczorajsza gre?? Bo ja Legie bym krytykowal za taka
                      gre... pozdr.
                      P.S. Najbardziej szkoda punktow do klasyfikacji UEFA.
                      • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 17:15
                        a gdzie proporcje? a jakie to nieszczescie stalo sie w Oslo? Ile to niby Wisla
                        przegrala?
                        Fakt, Wisla zagrala ekonomicznie majac w perspektywie mecz w Warszawie z
                        Polonia. Nie rzucila wszystkiego na jedna karte. Potraktowala wyprawe do Oslo
                        jak sparring.
                        Tak wlasnie postepuja cwane, wielkie europejskie kluby. Wisla jest prawie
                        pierwsza druzyna w lidze. Wisla powtarza ubiegloroczny sukces w Pucharze UEFA.
                        Wisla jest najrowniej ostatnio grajaca polska druzyna. I za to nalezy sie Wisle
                        szacunek.

• Gość: majrix Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.tkb.net.pl 09.11.03, 13:31
                          Punkcik Duszku, punkcik uciekł i to jest ważne nie tylko dla Wisły ale dla
                          całej Polski. Może sie zdarzyć że tego punkciku zabraknie żeby w eliminacjach
                          do LM grały dwie nasze drużyny. Ja bym Legii za taki mecz to nie bronil, a Ty
                          to robisz w stosunku do Wisły z uporem wartym lepszej sprawy. Pozdrawiam.
                          Aha, poprawcie wynik z zeszlego roku, tego Wiśle życze!
                          • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 14:13
                            Gość portalu: majrix napisał(a):

> Punkcik Duszku, punkcik uciekł i to jest ważne nie tylko dla Wisły ale dla
                            > całej Polski.

To, ze cala Polska moze miec dwie druzyny w LM zawdziecza przede wszystkim
                            postawie Wisly w ostatnich latach. Wiecej szacunku Wisla okaz wie.

• Gość: majrix Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.tkb.net.pl 09.11.03, 15:32
                              Oczywscie, masz racje, zawdzeczamy wiele punktów przede wszystkim Wiśle.
                              Pamietam o tym. Ale Ty w danym wypadku mówimy o jednym konkretnym meczu, przez
                              wiekszosć uważanym za mecz nieudany, ale Ciebie chyba sie nie da przekonac...
                              zaraz wysuwasz mnostwo innych argumentow w stylu "ale...". a fakt jest faktem
                              że Wisła rozegrała marny mecz. przypominam jeszcze ze w ostatnich dwóch
                              sezonach liczac tylko mecze rundy podstawowej Legia także miała 4 zwyciestwa,
                              dwa remisy i dwie porazki a wiec w sumie 10 pts, tak ze nie tylk Wisła
                              punktuje, prawda? pozdrawiam i wiecej wymagań od swego zespolu Ci zycze.
                              • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.jagiellonia.krakow.pl 09.11.03, 15:43
                                jeszcze raz - Wisla nie przegrala meczu wyjazdowego z Norwegami co w pucharkach
                                uznaje sie za bardzo korzystny wynik. Z takiego wyniku sa zadowolone o wiele
                                lepsze druzyny niz Wisla grajac z gorszymi druzynami niz ci Norwedzy z Oslo...
                                Rowniez pozdrawiam.

PS. Gdyby Legia troszeczke bardziej postarala sie w ubieglym sezonie w lidze to
                                juz mielibysmy odpowiednia ilosc punktow - na pewno by przeszla jakas
                                cementarnice przeciez - by posylac dwie druzyny do eliminacji LM. Wieszajac psy
                                na Wisle w imieniu dobra polskiej pilki noznej jako calosci wydajesz sie nie
                                dostrzegac tego prostego faktu...
                                • Gość: majrix Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.tkb.net.pl 09.11.03, 20:17
                                  ależ Duchu!! ja wcale nie wieszam psów na Wiśle!!!! nie wiem jak Ty w meczach
                                  Legii kiedy gra ona w pucharach, ale ja za Wisłą zawsze kibicuję. a w tym
                                  przypadku po prostu mnie ona zawiodła!! zagrała najgorzy mecz jaki widziałem!
                                  nie pamietam kiedy ostatnio nie strzelili bramki (poza meczem z Anderlechtem).
                                  Widzisz, moze ja od nich wymagam troche wiecej niz Ty? i jeszcze raz mowie, żal
                                  punkciku który był do ugrania przy odrobine większej woli zwyciestwa Wisły.
                                  • Gość: duch olabogi Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.jagiellonia.krakow.pl 09.11.03, 21:01
                                    well, zawsze moze byc lepiej... ale robienie narodowej tragedii z pucharowego
                                    remisu na wyjezdzie to jest - moim zdaniem - gruba przesada...
                                    • Gość: majrix Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.tkb.net.pl 09.11.03, 21:22
                                      Toteż ja nie robie tragedii tylko załuje że Wisła nie wygrała. Choć powinna!
                  • Gość: solid A co sie zmieniło? IP: *.telia.net 09.11.03, 22:29
                    Gość portalu: Hollow napisał(a):

> Berserk ma rację Duchu, Wisła w zeszłym sezonie
                    przeszła 3 rundy i doszła do
                    > 1/8 finału :)

Ciekawe...
                    To nie jest ostatnia runda pucharu UEFA jesienią?
                    W ostatniej rundzie jesiennej Wisła pokonała Schalke.
                    Czyżby sie coś nagle zmieniło?

W zeszłym roku Wisła startowała od początku w pucharze
                    UEFA, a teraz jako uczestnik eliminacji o LM. Może w tym
                    jest problem?
              • Gość: loko Do ducha, co to za sukces? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:01
                Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> alez Wisla powtarza sukces z ubieglego sezonu... po przejsciu Norwegow
                dojdzie
                > do tej samej rundy pucharu, na ktorej zakonczyla ubiegloroczne rozgrywki

Wielki mi kurwa sukces. Dojście do 1/8 drugoplanowego pucharu.
                • Gość: duch olabogi Re: Do ducha, co to za sukces? IP: *.jagiellonia.krakow.pl 09.11.03, 15:30
                  jezeli swa ksywke zapozyczyles z hiszpanskiego to twoje wypowiedzi sa do niej,
                  rzeczywiscie, adekwatne jak najbardziej...
            • Gość: dynek Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.bsipl.com.pl 07.11.03, 12:41
              Oni chca jak najmocniejszego zeby zrobic duzo kasy na transmisjach TV,
              reklamach.Kogo poza kibicami obchodza nastepne rundy?Taka poprostu polityka
              polskich dzialaczy.
              • juve_maciek Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... 07.11.03, 14:00
                Ja tylko chciałbym zauważyć, że w rewanżu z Wisłą Valarenga będzie już po
                barażach i zagrają jeszcze lepiej, niż zagrali u siebie, w lepszym składzie. To
                wcale nie będzie taki spacerek jak sobie to wyobrażacie.
                • Gość: dino Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:04
                  ...ale i tak dacie sobie radę,w swojej jaskini jesteście super mocni
                  • ciamus Re: Jak Wisła rozgromiła Norwegów... 08.11.03, 22:01
                    Wisła jest w tym roku cieniem drużyny sprzed roku.Jak trafią wnastępnej
                    rundzie na schalke to... nie chce na to patrzeć.Skończy się europejski sen
                    wisełki tak jak skończyla sie wielka wisla sprzed roku.
      • Gość: Tomasz Valencia, Valencia , Valencia IP: *.espol.com.pl 07.11.03, 15:11
      • Gość: wak Do Ducha IP: 3.5.* / 165.222.186.* 09.11.03, 09:57
        Duchu,

Sam jestem wislak i chcialbym aby o mojej druzynie pisano i mowiono jak
        najlepiej. Jednak to co pokazuje Wisla w tym sezonie to kompletna zenada. Nie
        wiem jak druzyna ktora w calej rundzie zagarala dwa dobre mecze ( z Katowicami
        i Groclinem) moze byc na 2 miejscu w lidze i jedna noga w 3 r. PUEFA. Limit
        fuksa kiedys sie skonczy i moze sie to odbyc w bardziej bolesnych
        okolicznosciach niz 1:4 na Lazienkowskiej.
        Przyznaj wiec to co kazdy widzi, ze Wisla gra cienko, i nie rzucaj smiesznymi
        argumentami, ze remis z Valerenga to wyrachowanie, aby na rewanz przyszlo
        wiecej kibicow.

pozdro
        • Gość: Zezik Re: Do Ducha IP: *.chello.pl 09.11.03, 14:10
          Widzisz, Duchu, kibice Wisly tez potrafia byc obiektywni!!
          • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 14:21
            obiektywnie o Wisle mozna sie wypowiadac tylko w jeden sposob - analizujac
            pozycje druzyny w tabeli ekstraklasy oraz wyniki kolejnych, pokonywanych przez
            nia rund pucharu UEFA.
            • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:31

> obiektywnie o Wisle mozna sie wypowiadac tylko w jeden sposob - analizujac
              > pozycje druzyny w tabeli ekstraklasy oraz wyniki kolejnych, pokonywanych
              przez
              > nia rund pucharu UEFA.

To chyba jedna z wiekszych bzdur jaka ostatnio napisales.
              Ciekawe czy taka sama zasade stosowales wobec np. Gornika Leczna pare tygodni
              temu?
              • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.jagiellonia.krakow.pl 09.11.03, 21:51
                tia... a jakie to sa niby filozoficzne poglady kolegi poza niewybredynmi
                atakami?
                Wisla zajmuje pierwsze miejsce w lidze i przejdzie do nastepnej rundy pucharu
                UEFA. I chocbys nie wiem ile zjadl butow Szymkowiaka to i tak tego nie
                zmienisz...
                • Gość: Ostry Re: Do Ducha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 23:23
                  Tia (to jak mi się zdaje zerżnałes od legionixa - był taki koleś kiedyś na
                  forum) a duch olabogi swoje. Niby stary ktoś a zachowuje sie jak
                  niereformowalny szczeniak. A jakie to filozofie wypowiedzi w ducha przekonaniu
                  on sam prezentuje na forum?
            • Gość: Zezik Re: Do Ducha IP: *.chello.pl 11.11.03, 11:43
              A moze wzialbys obiektywnie pod rozwage kogo pokonuje Wisla w tym pucharze
              UEFA. Gdyby nie byla rozstawiana w kazdej rundzie dawno by juz nie grala w
              UEFA.
        • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 14:17
          Gość portalu: wak napisał(a):

> Przyznaj wiec to co kazdy widzi, ze Wisla gra cienko, i nie rzucaj smiesznymi
          > argumentami, ze remis z Valerenga to wyrachowanie, aby na rewanz przyszlo
          > wiecej kibicow.

Ja nie rzucam smiesznych argumentow. Tylko proponuje obejrzenie tabeli
          pierwzsej ligi oraz wynikow osiaganych przez Wisle w tegorocznym pucharze UEFA.
          Kazda druzyna ma rozne fazy gry. Nawet Real Madryt nie zawsze jest Realem
          Madryt. Wazne, ze mimo oslabien kadrowych i kontuzji Wisla wciaz zachowuje
          szanse na powtorzenie - a nawet poprawienie - zeszłorocznych wynikow w pucharze
          UEFA. I na zdobycie tytulu mistrza Polski.
          • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:47
            Chyba nie zrozumiales o czym jest ten watek - o stylu druzyny w konkretnym
            meczu, a nie o dyspozycji w rundzie jesiennej PL.
            Legia z Widzewem wygrala, ale styl w jakim to uczynila byl koszmarny,
            co przyznala wiekszosc kibicow. I tego faktu nie zmieni ani aktualna pozycja
            w tabeli ani dokonania w... Pucharze Polski ;)
            Ale widac w Krakowie nawet ze slabego meczu zrobi sie pilkarski klasyk...
            • Gość: Ostry Re: Do Ducha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 23:25
              Slepota olabogi nie zna granic Bonharcie! i tyle. Zaslepienie totalkne. Gówno
              wysrane przez kopaczy Wisełki to dla ducha olabogi przysmak i niebo dla
              podniebienia. Taka mała przypadłośc olabogi trącajaca o hipokryzję...
              • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 09:39
                juz ci kiedys pisalem ostry ze tepy jestes... okazuje sie ze rowniez
                smrodliwy...
          • Gość: wak Re: Do Ducha IP: 3.5.* / 165.222.186.* 10.11.03, 08:49
            Dalej uwazam argument o wyrachowaniu za smieszny.

Dalej uwazam, ze Wisla gra cienko i tego nie zmieni 5 bramek z Polonia i fakt
            objecia pozycji lidera. Ci ludzie sie okropnie mecza powielajac od jakiegos
            czasu te same schematy. Przerazajaca jest obecnie ilosc graczy tzw drewnianych,
            ktorzy czesciej lub rzadziej pojawiaja sie w pierwszej 11 (Jop, Stolarczyk,
            Brasil, Pater, Strak, Ladzia, Dubi). To wystarcza na Polonie i Leczna, ale juz
            nie na supersrednie Legie i Amice.
            Cieszyc sie mozna obecnie tylko z pozycji lidera i szczescia w losowaniu PUEFA,
            bo takiej druzyny jak Valerenga nie przejsc po prostu nie wolno! Dlatego nie
            bede udawal, ze jest super i mamy megateam.

pozdro
            • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 09:41
              udawac nie ma co... ale nie mozna rowniez nie dostrzegac tego, ktore miejsce
              zajmuje Wisla w tabeli i w ktorej rundzie pucharu UEFA sie znajduje...
              • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 11:07
                Jak to powiedzial pewien prezydent: Ja Panu mowie swiete slowa a Pan - "moja
                krowa". Znakomicie to do ciebie pasuje. A pozycja Wisly w tabeli nie zmieni
                faktu ze z Valerenga zagrala zalosnie slabo. I nie zmieni sie rowniez fakt, ze
                zadnej tragedii z tego nie bedzie, jesli Krarusy wygraja u siebie. Ale OK,
                kieruj wzrok na tabele, tylko uwazaj zebys meczu nie przegapil.

PS> Bylbym zapomnial - nie "Norwedzy" tylko Norwegowie :P
                • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 11:55
                  Wisla jest liderem ligii. robi swoje w pucharze UEFA - z duzym
                  prawdopodobienstwem stwierdzic mozna, ze przejdzie do nastepnej rundy. I to sa
                  rzeczywiscie "swiete slowa", dziekuje. A ze masz krowe do wydojenia - to juz
                  twoj problem...

>
                  > PS> Bylbym zapomnial - nie "Norwedzy" tylko Norwegowie :P

Tia? No popatrz... wedlug jakiego kanonu? mazowiecko - bielko - podlaskiego czy
                  staroluzycko - wschodnio - cerkiewnego ;-P
                  • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 21:26
                    > > PS> Bylbym zapomnial - nie "Norwedzy" tylko Norwegowie :P
                    >
                    > Tia? No popatrz... wedlug jakiego kanonu? mazowiecko - bielko - podlaskiego
                    czy
                    >
                    > staroluzycko - wschodnio - cerkiewnego ;-P

bardziej tego bielko :P

Ale nie przejmuj sie bo kiedys ktos byl lepszy:
                    "Na boisko wychodza Beldzy i Holendrowie" - Jan Tomaszewski
                    • Gość: Porter Re: Do Ducha IP: *.ikc.pl / 217.153.99.* 11.11.03, 00:03
                      > Ale nie przejmuj sie bo kiedys ktos byl lepszy:
                      > "Na boisko wychodza Beldzy i Holendrowie" - Jan Tomaszewski

Szpakowski, nie Tomaszewski.
                      A co do Norwegow, to wydaje mi sie, ze raczej Norwegowie, chociz Norwedzy tez
                      jakos ucha nie rania...
                      • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 01:02
                        Gość portalu: Porter napisał(a):

> > Ale nie przejmuj sie bo kiedys ktos byl lepszy:
                        > > "Na boisko wychodza Beldzy i Holendrowie" - Jan Tomaszewski
                        >
                        >
                        > Szpakowski, nie Tomaszewski.
                        > A co do Norwegow, to wydaje mi sie, ze raczej Norwegowie, chociz Norwedzy
                        tez
                        > jakos ucha nie rania...

Szpakowski? Jestes pewnien? Wydawalo mi sie ze to Pan Janek...
                        A Norwegowie to nie Norwedzy tak jak Belgowie to nie Beldzy.

• Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 00:03
                      ty wez lepiej krowe oporzadz... zwierzatko od rana w oborze ryczy a o przy
                      komputerze czas marnuje...
                      • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 01:04

> ty wez lepiej krowe oporzadz... zwierzatko od rana w oborze ryczy a o przy
                        > komputerze czas marnuje...

No brawo! Nie ma to jak dobry tekst... Tylko kto to jest ten "o"? :P
                        • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 08:28
                          Bede pisal "Norwedzy" - obojetnie czy ci sie to podoba czy nie. Well, mozesz
                          oczywiscie doniesc na mnie do swojej polonistki...

PS. Pamietaj o krowie...
                          • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 11:54
                            A pisz sobie jak chcesz. Moze sie jeszcze kiedys nauczysz.
                            W koncu nie od razu "krakuw" zbudowano.

PS> Co ty z ta krowa? Myslisz ze jak ty masz to wszyscy maja?
                            • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 12:46
                              Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> A pisz sobie jak chcesz. Moze sie jeszcze kiedys nauczysz.
                              > W koncu nie od razu "krakuw" zbudowano.

Ty to chyba masz moczenia nocne na punkcie polonistki, stad ten upor...
                              Sloneczko, wpisz sobie w jakas przegladarke, np. w google "Norwedzy" i sprawdz
                              co ci wyjdzie...
                              jak juz masz fiola na punkcie lingwinistycznym to moze zajmij sie lepiej
                              znalezieniem zamiennika na zapozyczony z angielskiego "deweloper"... to tak a
                              propos budowania...

>
                              > PS> Co ty z ta krowa? Myslisz ze jak ty masz to wszyscy maja?

Sam sie przeciez pochwaliles, ze masz krowe. Ja do krasuli nic nie mam. Martwi
                              mnie tylko, ze "krowi operator" zamiast wyprowadzic krasule na laczke - taki
                              piekny dzien dzisiaj mamy - marnuje czas przed komputerem...
                              • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:57
                                > Ty to chyba masz moczenia nocne na punkcie polonistki, stad ten upor...

Ja? To chyba ty wspomniales o polonistce? Nie przypisuj swoich fantazji
                                innym.

> Sloneczko, wpisz sobie w jakas przegladarke, np. w google "Norwedzy" i
                                sprawdz
                                > co ci wyjdzie...

Sloneczko, ze "polakuf" jest wielu to nie moja wina :P

> jak juz masz fiola na punkcie lingwinistycznym to moze zajmij sie lepiej
                                > znalezieniem zamiennika na zapozyczony z angielskiego "deweloper"... to tak
                                a
                                > propos budowania...

Dobrze paczuszku ;)

> > PS> Co ty z ta krowa? Myslisz ze jak ty masz to wszyscy maja?
                                >
                                >
                                > Sam sie przeciez pochwaliles, ze masz krowe. Ja do krasuli nic nie mam.
                                Martwi
                                > mnie tylko, ze "krowi operator" zamiast wyprowadzic krasule na laczke - taki
                                > piekny dzien dzisiaj mamy - marnuje czas przed komputerem...

Ja sie pochwalilem? A wiesz co to cytat? Pewnie to samo co "Norwedzy" :P
                                • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 13:09

>
                                  > Sloneczko, ze "polakuf" jest wielu to nie moja wina :P

Tia... i ci "Polakofowie" uzurpuja sobie pozycje korektorow najlepszych
                                  polskich gazet i wydawnictw, co za hanba!!!

OK. Bede ci musial powiedziec straszna prawde. Zarowno ty, jak i twoja urocza
                                  polonistka nie nadazacie za rozwojem jezyka... rozumiem, ze tego nie
                                  dostrzegasz bo to nienadazanie weszlo ci juz widac w krew... rozumiem ze
                                  zatrzmales sie na daj ac ja pobrucze a ty poczywaj... ale przyjmij do
                                  wiadomosci, ze od tego czasu cos sie jednak zmienilo... OK. Mozesz sobie
                                  krzyczec: Norwegowie albo smierc... twoj problem...

>
                                  > > jak juz masz fiola na punkcie lingwinistycznym to moze zajmij sie lepiej
                                  > > znalezieniem zamiennika na zapozyczony z angielskiego "deweloper"... to ta
                                  > k
                                  > a
                                  > > propos budowania...
                                  >
                                  > Dobrze paczuszku ;)

nie ma sprawy, sloniku

>
                                  > > > PS> Co ty z ta krowa? Myslisz ze jak ty masz to wszyscy maja?
                                  > >
                                  > >
                                  > > Sam sie przeciez pochwaliles, ze masz krowe. Ja do krasuli nic nie mam.
                                  > Martwi
                                  > > mnie tylko, ze "krowi operator" zamiast wyprowadzic krasule na laczke - ta
                                  > ki
                                  > > piekny dzien dzisiaj mamy - marnuje czas przed komputerem...
                                  >
                                  > Ja sie pochwalilem? A wiesz co to cytat? Pewnie to samo co "Norwedzy" :P

najpierw sie przyznaje do krasuli sie jej zapiera...

• Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:14
                                    Jesli jezyk sie w ten sposob rozwija to Wisla jest miszczem polski.
                                    A jak ci sie zaparlo to sobie ulzyj, tylko nie na mojej osobie, o
                                    zlotousty polonisto rodem z krakowa.
                                    • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 13:25

> Jesli jezyk sie w ten sposob rozwija to Wisla jest miszczem polski.

"Norwegowie" na pewno uciesza sie, ze ktos chce za nich umierac. A Wisla jest
                                      mistrzem Polski. Nie wiem, kto jest miszczem, byc moze Legia...

> A jak ci sie zaparlo to sobie ulzyj, tylko nie na mojej osobie, o
                                      > zlotousty polonisto rodem z krakowa.

To ty cierpisz na "zaparcie obuwnicze".

PS. Pozdrowienia dla krowy.
                                      • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:40

> Gość portalu: Bonhart napisał(a):
                                        >
                                        > > Jesli jezyk sie w ten sposob rozwija to Wisla jest miszczem polski.
                                        >
                                        > "Norwegowie" na pewno uciesza sie, ze ktos chce za nich umierac. A Wisla
                                        jest
                                        > mistrzem Polski. Nie wiem, kto jest miszczem, byc moze Legia...

Chyba jednak Wisla. Albo Norwedzy...

>
                                        > > A jak ci sie zaparlo to sobie ulzyj, tylko nie na mojej osobie, o
                                        > > zlotousty polonisto rodem z krakowa.
                                        >
                                        > To ty cierpisz na "zaparcie obuwnicze".

Od twoich tekstow predzej mozna dostac sraczki.

>
                                        > PS. Pozdrowienia dla krowy.

Rowniez pozdrawiam twa szanowna malzonke :P
                                        • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 13:45

> Gość portalu: duch olabogi napisał(a):
                                          >
                                          > > Gość portalu: Bonhart napisał(a):

>
                                          > Chyba jednak Wisla. Albo Norwedzy...

Well, po raz kolejny udowodniles, ze myslisz inaczej... Ja wiem, mnie nie
                                          uwierzysz... ale mozesz przeciez sprawdzic na stronie PZPN kto jest mistrzem
                                          Polski..
                                          >
                                          > >
                                          > > > A jak ci sie zaparlo to sobie ulzyj, tylko nie na mojej osobie, o
                                          > > > zlotousty polonisto rodem z krakowa.
                                          > >
                                          > > To ty cierpisz na "zaparcie obuwnicze".
                                          >
                                          > Od twoich tekstow predzej mozna dostac sraczki.

az tak je przezywasz? Well, na wypadek popuszczania - zalatw sobie
                                          pieluchomajtki

>
                                          > >
                                          > > PS. Pozdrowienia dla krowy.
                                          >
                                          > Rowniez pozdrawiam twa szanowna malzonke :P

Well, u nas w Krakowie nie ma tego zwyczaju, zeby sie zenic z Krowami. Niemniej
                                          twoja krasula druga polowe jak najbardziej pozdrawiam...

PS. na ktorej raciczce nosi obraczke?
                                          • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:59
                                            Co mi tam PZPN, ide z duchem czasu i jezyka polskiego - miszczem Wisla forewer.
                                            Pieluchomajtek nie uzywam, zostawiam to tobie.
                                            • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 14:30
                                              Ale sie zarajal maly bonharcik... gorace czolo, trzesace sie raczki... Bacz,
                                              bys od pisania nie dostal goraczki!

Olaboga zwykl zjadac takich bonharcikow dziesieciu przed sniadaniem... ale
                                              duchem olabogi kieruja bardziej ludzkie instynkta...

Odejdz w pokoju benkarciku specjalnej troski. Obiecuje wiecej nie czytac twoich
                                              postow i nie odpowiadac na nie...

Tak czy inaczej, jest to przeciez zwykla strata czasu
                                              • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 14:47

> Ale sie zarajal maly bonharcik... gorace czolo, trzesace sie raczki... Bacz,
                                                > bys od pisania nie dostal goraczki!
                                                >
                                                > Olaboga zwykl zjadac takich bonharcikow dziesieciu przed sniadaniem... ale
                                                > duchem olabogi kieruja bardziej ludzkie instynkta...
                                                >
                                                > Odejdz w pokoju benkarciku specjalnej troski. Obiecuje wiecej nie czytac
                                                twoich
                                                >
                                                > postow i nie odpowiadac na nie...
                                                >
                                                > Tak czy inaczej, jest to przeciez zwykla strata czasu

I kto to mowi? Toz to duszek olabozek opowiadajacy o Norwegach, wybitnych
                                                pilkarzach i krowkach! Zjadles mnie na sniadanie, biedny czlowieku, twoje
                                                riposty sa celne jak strzaly Gorawskiego, mysl szybka jak Mariusz Jop,
                                                a umysl jasny jak karjacja Ouadji (Wladzi). Zatem ja ciebie po stokroc
                                                wciagam nosem i koncze te przeurocza dyspute na temat jezyka polskiego.
                                                Krak off!

PS> Skorzystaj z pomocy berserka75 i zajrzyj do slownika.
                                  • berserk75 Re: Do Ducha 11.11.03, 14:12

rozumiem ze
                                    > zatrzmales sie na daj ac ja pobrucze a ty poczywaj... ale przyjmij do
                                    > wiadomosci, ze od tego czasu cos sie jednak zmienilo... OK.

ja rozumiem, że krakusy czerpią wiedzę o języku polskim na podstawie
                                    wyszukiwarek, ale my Warszawiacy mamy troszkę inne źródło. mam nadzieję, że
                                    nie będzie zbyt naukowe jak na twój zacofany, galicyjski móżdżek i zrozumiesz
                                    jak prawidłowo mówi się po polsku:

so.pwn.pl/slowo.php?co=norwegowie
                                    • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 14:22
                                      No cos ty?! Do slownika PWN go odsylasz? Zacofany jestes, czlowieku!
                                      Idz wypasac krowy, wisla miszczem, warszafka precz, Norwedzy rules ;)
                                    • Gość: duch olabogi Re: Do Ducha IP: *.jagiellonia.krakow.pl 11.11.03, 15:45
                                      a ja - tak jak powiekszajaca sie grupa ludzi - bede pisal "Norwedzy" :P
                                      • Gość: Bonhart Re: Do Ducha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:53

> a ja - tak jak powiekszajaca sie grupa ludzi - bede pisal "Norwedzy" :P

Zalosny jestes. Dobrze ze nie utrzymujesz juz ze to jest poprawne bo "jezyk
                                        sie zmienia". Ciekaw jestem kiedy zaczniesz mowic "Polakowie".

PS> Zastanawiam sie czy nastapi taki moment ze przyznasz sie do pomylki.
                                        PS2> Miales nie czytac moich postow ;P
      • Gość: wak A teraz do Legionistow IP: 3.5.* / 165.222.186.* 10.11.03, 11:47
        Drodzy Legionisci, uczestnicy tego i innych watkow.

Dostrzegam u Was dziwna radosc kiedy druzyna Wisly gra zle w pucharach.
        Najpierw pojawily sie pelne satysfakcji komentarze po porazkach z Anderlechtem,
        ktore chwilowo przycichly po wyeliminowaniu Holendrow. Teraz znowu pojawiaja
        sie kpiny a propos meczu z traktorzystami. Nie twierdze, ze gra Wisly w tym
        sezonie to pomadka, ale tez grajac kiche ta druzyna obecnie lideruje polskiej
        lidze majac 5 punktow przewagi nad Wasza Legia i 7 nad boskim Groclinem. Nie
        Wisly to wina, ze czasami wrecz zenujacej formy zespolu nie potrafi wykorzystac
        Wasza druzyna. Drogi Legionisto, czy juz nie czas zatem odczepic sie od Wisly a
        zajac sie wlasnym podworkiem?

pozdrawiam
        • Gość: Porter Re: A teraz do Legionistow IP: *.ikc.pl / 217.153.99.* 10.11.03, 22:45
          Alez racje ma duch olabogi twierdzac, ze Wisla gra najrowniej w Polsce. Tak
          jest. Powyzej sredniego poziomu Wisla nie podskoczy, dlatego przegrywa niektore
          mecze, ale mozna byc pewnym, ze na pewno wygra z takimi Polkowcami, Wisla
          Plock, czy Leczna u siebie, i wyjezdzie. I my, kibice Legii naprawde bardzo
          zalujemy, ze Legia tego nie potrafi. Ba, nieodlegle od prawdy wydaje mi sie
          stwierdzenie, ze tego Wisle zazdroscimy. Bowiem - zwracam uwage, ze gdyby Legia
          wygrala tylko to, czego bylo wstyd nie wygrac to bylaby zdecydowanie pierwsza w
          tabeli. A w zeszlym roku sytuacja byla identyczna: do walki o tytul zabraklo
          punktow straconych w Chorzowie, Ostrowcu czy Jaworznie. Jezeli Legia nie nauczy
          sie wygrywac ze slabiakami, to nie ma szans na zwyciestwo w lidze. Z drugiej
          strony, druzyna, ktora ma stosunkowo niski pulap mozliwosci (jak Wisla w tym
          roku, co mnie dziwi bardzo, bo typowalem, ze Wisla majstra obroni bez
          problemow), bedzie slabo wypadac w meczach z silniejszymi przeciwnikami,
          zwlaszcza w Pucharach i nie ma na to rady. A zlosliwe komentarze zdarzaja sie:
          zobacz chociazby, ze i w tym watku jakis medrek nawiazuje do przeslawnego
          lania, ktore Legia osiagnela w Walencji. Jedni sie ta mizeria pucharowa Wisly
          pocieszaja (no, bo Legia traci punkty z jakims kelnerstwem, wiec nam smutno),
          drudzy reaguja tak na pelne pychy wypowiedzi kibicow Wisly (jak przed meczem z
          Anderlechtem). Nie da sie ukryc, ze okresowy lomot dobrze kibicom Wisly robi na
          umiar. Ale wiekszosc kibicuje w PUEFA Wisle (no bo komu? Norwegom? Holendrom?)
          i pozwala sobie na drobne w sumie i uszczypliwosci, ktorymi proponuje sie nie
          przejmowac.
          • Gość: Cyfra Re: A teraz do Legionistow IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 09:19
            W sporze pmiedzy kibicami Legii i Wisly ktora druzyna jest lepsza najlepszym
            arbitrem okazalo sie Schalke w zeszlorocznym pucharze UEFA.

• Gość: Zezik Re: A teraz do Legionistow IP: *.chello.pl 11.11.03, 11:48
              A moze jakis mecz z 56 roku przywolasz zeby porownac dzisiejsze druzyny??
              tamten mecz mogl pokazac ze Wisla byla lepsza druzyna w tamtym sezonie. Ale
              nie wiem czy to jest najlepszy miernik. To ze Wisla byla lepsza rok temu bylo
              widac na koniec sezonu jak Wisla zdobywala mistrzostwo.
            • berserk75 Re: A teraz do Legionistow 11.11.03, 14:18
              jedynym wyznacznikiem, która drużyna jest lepsza może być tylko bezpośrednie
              spotkanie.
              • Gość: duch olabogi Re: A teraz do Legionistow IP: *.jagiellonia.krakow.pl 11.11.03, 17:08
                w ubieglym sezonie kibice Legii nie dawali nikomu zapomniec kto jest mistrzem
                ligi. W tym sezonie wypisuja, ze o tym ktora druzyna jest lepsza mozna
                wnioskowac tylko na podstawie bezposrednich spotkan. Real Madryt przegral kilka
                meczow w lidze. Wedlug tego rozumowania jest od tych - z ktorymi przegral -
                druzyn gorszy. Nie ma sie prawa mowic o tej druzynie jako o mistrzu ligi...
                tia, jest to zaiste wnioskowanie godne - jak to lecialo? - "zafowanego,
                warszawskiego mozdzku"...

no bo mnie sie wydaje ze i slepej kurze jakies zwyciestwo - na wlasnym
                stadionie zwlaszcza - tez sie czasem przytrafi...
            • Gość: majrix Re: A teraz do Legionistow IP: *.tkb.net.pl 11.11.03, 14:58
              Prawde mówiąc że rok temu Wisła nie przegrała pierwszego meczu z Schalke
              pięcioma golami to zawdzięcza to wielkiemu szczęściu. Schalke w meczu z Legią
              miało 3 sytuacje i wszystkie wykorzystało, z Wisłą mieli stuprocentówek chyba z
              5 a wykorzystali błąd bramkarza. Ale ja sie ciesze ze te szczęście im
              dopisywało (zreszto w meczach z Parmą także).
              Co do meczu Legii z Walencją, chłopaki dostali bo postanowili spróbować
              awansować dalej i grać otwarcie. Nie udało sie, trudno. Ale nie takie firmu
              dostawały w Walencji łomot (sezon wcześniej poległo tam, Lazio 5:2). Zreszto
              nie wiem co jest większym obciachem. Wynki Legii w Walencji czy dokonania GKS
              albo Płocka w tym sezonie?
              Jeszcze raz mówie że życze i Wiśle i Groclinowi awansu jak najdalej, najlepiej
              gdyby spotkali sie w finale.
          • Gość: wak Re: A teraz do Legionistow IP: 3.5.* / 165.222.186.* 11.11.03, 12:00
            Daleki jestem od pysznienia sie tegorocznymi suksesami Wisly (kazdy ma prawo
            spytac o jakich sukcesach wogule rozmawiamy), tak samo jak daleki bylem od
            uznania Wisly za numero uno w drodze po tytul mistrza obecnym sezonie.
            Gdy jednak patrze na mozliwosci druzyn w czolowce to mam wrazenie ze te sa
            najwieksze w Groclinie i u Wisly wlasnie. Gdyby Groclin gral tak jak z MC albo
            pierwsze 15 minut z Wisla caly sezon to by mial komplet punktow w lidze. Wisla
            sie meczy, ale juz lideruje. Z bolem wygrywa ale prawie zawsze kilkoma
            bramkami, ma tez najwiecej strzelonych goli w lidze.
            I nie zmieni mojego pogladu 1:4 z Legia, bo Real Madryt, MU, Bayern tez
            potrafia tyle przegrac. Absolutnie nie porownuje Wisly do ktorejs z tych
            wielkich firm, tylko podpieram sie takim przykladem, ze pojedyncze kleski
            jeszcze o niczym nie swiadcza.
            Ja Ci przyznaje racje w 200%, ze Legia Wisle rozniosla, ze byla lepsza o klase,
            ale to nie znaczy wcale, ze na arenie miedzynarodowej wypadlaby lepiej. Cieszmy
            sie wiec z tego co obecnie mamy i ze jest szansa, ze dwie polskie druzyny moga
            grac na wiosne z pucharach. Moze wlasnie skorzysta na tym Twoja Legia i bedzie
            miala szanse na LM wchodzac z drugiego miejsca w lidze (bo pierwsze przypadnie
            wiadomo komu ;-) ).
            • Gość: Bonhart Re: A teraz do Legionistow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:11
              Oooo... brawo wak!
              A jednak sa jeszcze na tym swiecie Wislacy ktorzy potrafia czytac ze
              zrozumieniem i pisac na temat.

PS> Ale z tym drugim miejscem w lidze to sie mylisz. Wiec niech lepiej
              Wisla walczy w pUEFA ;)
              • Gość: wak Re: A teraz do Legionistow IP: 3.5.* / 165.222.186.* 11.11.03, 18:49
                Doceniam Twoje wyroznienie, choc zapewniam Cie, ze ludzi potrafiacych pisac i
                czytac ze zrozumieniem w Krakowie jest sporo. Ja tez moglbym Ci przytoczyc tu
                posty paru Twoich kolegow z tego forum potwierdzajace ich nieco spaczony poglad
                na sprawe. Wszedzie sa bzyki, ale powstrzymam sie od cytowania konketnych
                wypowiedzi, bo nie chce mi sie czytac bluzgow pod moim adresem.

pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka