Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sebastian Mila SuperStar!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:54
    Ten gosc jest swietny. slaedze jego kariere juz od 4 lat i rozwija sie
    niesamowicie szybo. Juz jest bardzo dobry ale ciezka praca wciaz dokonuje
    postepow. Pomaga mu w tym chrakter. W koncu doczekalismy sie utalentowanego
    pilkarza skoncentrowanego na futbolu jak Pavel Nedved.
    Najbardziej jednak zaluje ze Mila nie gra w Legii. Pamietam interesowali sie
    nim jak odchodzil z Orlenu i pozalowali ok 0,5 mln zl. Nie wybacze tego
    Oledzkiemu i innym patafianom.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Razorfan Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:58
        Trzeba jeszcze wspomniec o mentorze Sebastiana czyli Wieszczyckim. Druga polowe
        zagral wczoraj fenomenalnie!!!!. JAk on wiedzial gdzie za chwile anglicy
        podadza pilke to nie wiem ale robil to co chwila i mial bardzo duzy wplyw na to
        ze MC pogubil sie w drugiej polowie. Przy takim pomocniku Sebastian sie duzo
        nauczy.
        • Gość: dino Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:02
          Kiedyś czytałem z nim wywiad,mówił że jego marzeniem jest gra w Legii,zawsze
          gdy wybiega na boisko zakłada pod spód koszulkę z eLką na piersi,no ale Smudzie
          nie pasował do koncepcji
          • Gość: Cyfra Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.03, 14:11
            I cale jego i nasze szczescie ze do Legii nie poszedl!Juz by bylo po nim ,a tak
            jest szansa ze bedziemy mieli pomocnika klasy swiatowej.
            Na Korone czy Radomsko to wystarczy Surma niechciany onegdaj we Wisle.
            • radulamen Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! 07.11.03, 14:14
              Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> I cale jego i nasze szczescie ze do Legii nie poszedl!Juz by bylo po nim ,a
              tak
              > jest szansa ze bedziemy mieli pomocnika klasy swiatowej.
              > Na Korone czy Radomsko to wystarczy Surma niechciany onegdaj we Wisle.

Bo kto by chciał kopać u żałosnych centusiów :)))) Nawet murzyn tego nie
              zdzierżył i wypiął się na wisełkę niczym szymkowiak na kibiców Odry.....
            • Gość: dino Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:18
              Ty Cyfra masz faktycznie kompleks Legii,no trudno,pociesz się że nie jesteś
              sam,dlaczego starasz się najlepszy klub wszechczasów porównywać do Korony czy
              Radomska???Ludzie musicie zawsze w postach wymieniać Legię typu posty:POLONIA
              WYGRAŁA Z ODRA Z KTÓRĄ LEGIA TYLKO ZREMISOWAŁA...Ludzie...
              • Gość: Cyfra Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.03, 14:36
                Dino o co Ci chodzi,ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat ewentualnego
                prejscia Mili do Legii.
                Zreszta jako kibic "najlepszego klubu wszechczasow" wiesz ile sie talentow tu
                zmarnowalo.

Serce w Pasy ,Cracovia Krakow duma wszystkich Polakow
                • Gość: dino Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:41
                  Niestety wiem,tylko irytuje mnie to czemu zaprzeczyłeś w tym ostatnim
                  poście,nieumiejętność cieszenia się z czegoś bez obrażenia Legii,czego na tym
                  forum jest multum,pzdr całą Cracovię,cieszcie się bo macie naprawde niezłe
                  wyniki,fajnie że wejdziecie do ekstraklasy(derby Krakowa)tylko nie wiem czy
                  dostaniecie licencję,bo nie mam pojęcia w jakim stanie jest Wasz stadion,ale to
                  już na inny temat...:)
      • Gość: surfer67 Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.cvx3-bradley.dialup.earthlink.net 07.11.03, 15:53
        przyjemne przedpoludnie spedzilem))))))....dzieki Groclinowi)))).....angielscy
        komentatorzy na FoxWorldSport byli bardziej niz fair......zauwazyli otwarta gre Groclin-a
        indywidualne zaslugi poszczegolnych graczy, odwazna taktyke.....zgodnie stwierdzili, ze
        Groclin calkowicie zasluzyl ma remis....odzwierciedlajacy co dzilo sie na boisku przez 90
        minut. Statystycznie, posiadanie pilki bylo bliskie 50-50%...bramka Mili nalezy do
        kazdego Sport News Headlights.))))...czekanie na rewanz w Grodzisku jest tylko
        przyjemnoscia))))..pozdrowienia dla wszystkich fanow pilki z Kalifornii)))
        • Gość: mmm Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 07.11.03, 17:17
          Surfer, gdzie mieszkasz w Kaliforni?
      • Gość: Poki Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:29
        Dziękuję Bogu, że Mila nie gra w Legii, bo zmarnowałby się jak już wielu
        • Gość: Zezik Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.chello.pl 07.11.03, 16:47
          Podziekuj Olendzkiemu. Bog nie mial nic do gadania.:D
      • Gość: 3city Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.11.03, 17:48
        a przypadkiem to on nie mial koszulki Lechii pod spodem?? bo nie widze zadnych
        powiazan z klubem Legia by akurat mial nosci ich koszulke???
        • Gość: Razorfan Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 18:02
          Powiazanie jest proste jest on kibicem LEgii. Mimo iz nie mieszkal w Warszawie
          to przyjezdzal nawet na mecze na Lazienkowska. Legia ma kibicow w calej Polsce.
          • Gość: 3city Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.11.03, 18:14
            a wedlug mnie to jednak on mial koszulke Lechii
            • Gość: Razorfan Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 18:23
              Moze i gdzies mial ale sam w wywiadach mowil ze ma pod koszulka Orlenu koszulke
              LEgii. Oczywiscie moze Sebastian nie wie jakie nosi koszulki i powinien udac
              sie do ciebie po nauke.
              • Gość: m04 Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.03, 13:34
                Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Moze i gdzies mial ale sam w wywiadach mowil ze ma pod koszulka Orlenu
                koszulke
                >
                > LEgii. Oczywiscie moze Sebastian nie wie jakie nosi koszulki i powinien udac
                > sie do ciebie po nauke.

a ja ide o zaklad, ze nie ma ani Lechii ani Legii i sa to wymysly jakiegos
                pismaczyny.
                • Gość: Razorfan Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 14:00
                  He he chcialbys. niestety potwierdzal wielokrotnie ze jest kibicem LEgii. nie
                  wiem czemu ci tak to przeszkadza? Burzy opinie ze kibice Legii to sami
                  troglodyci z przedmiesc Warszawy tak szeroko lansowany przez innych kibicow?
                  • Gość: m04 Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.03, 14:15
                    jest mi obojetne, komu kibicuje Sebestian Mila, watpie tylko by chcialo mu sie
                    biegac w dwóch koszulkach. zreszta nie slyszalem by jakis zawodnik w meczach
                    ekstraklasy gral w koszulce innego ligowego zespolu.
      • Gość: surfer67 Re: Sebastian Mila SuperStar!!!!!! IP: *.cvx36-bradley.dialup.earthlink.net 08.11.03, 10:10
        mmm!!..Huntington Beach..sorry, ze tak pozno, ale z pracy dopiero wrocilem,
        pozdrwiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka