Gość: mj IP: *.chello.pl 26.01.09, 23:43 Polecam wam serdecznie: jazwiecki.wordpress.com/2009/01/26/byl-i-jest-taki-plech/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szrek Re: Zenek Plech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 09:07 Fenomenalne! Wiekopomne dzieło! Zapierajaca dech w piersiach narracja, napięcie rośnie z każdą chwilą, zwłaszcza gdy nawet niezłego kompa zamula przy wchodzeniu na stronę. Każdemu polecam! Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Zenek Plech IP: *.chello.pl 27.01.09, 10:40 przekaze tacie :) ucieszy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Zenek Plech 29.01.09, 11:11 Czepiasz się Szreku! Mi tam nic nie zamula. A że dzieło na pewno Nobla nie dostanie - to inna rzecz. Mimo wszystko miło było powspominać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Zenek Plech IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 19:54 Śrek pewnikiem mo wirusa co mu "ten co wicie" na odchodne podesłał hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Zenek Plech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 09:17 Bardzo was proszę Cancro i Baca żebyście mi tutaj żadnego "czepiania się" nie amputowali! Ja zawsze podziwiałem "pióro" pana Jaźwieckiego, jego pełne (przebogatym doświadczeniem własnym powodowane) obiektywizmu wypowiedzi dla canalplus - nawet gdy się z nimi nie zgadzałem czyli często. Wypraszam sobie takie rzucanie kości niezgody między chrześcijany. Nudzi się wam to o żużlu coś napiszcie łobuzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Zenek Plech IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 13:02 No toć jo jano z troski Śreku. Z troski tak czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Zenek Plech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 14:24 Powiem wam Baco, co jak mi pierony jaśniste nie zaszkodziły kiej były to i teraz kiej ich ponoć nie ma też mi one nie straśne. A zdrugiej strony paczta Baco jak to się porobiło, że kiej te jaśniste tu byli i pilnowali to co rusz jaka cholera drugiej do gardła skakała a od kiedy wicie Cegujś tu ni mo to i spokój nastał taki spokojny. Znacy się jest jak być powinno hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Zenek Plech IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 11:25 Bo to wicie czasami tak jest co lepi dobytku wcale nie pilnować niźli głupiego psa na postronku trzymać co to jano szczekać umie i przechodniów prowokuje hej. Odpowiedz Link Zgłoś