Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili

IP: *.who.vectranet.pl 30.01.09, 13:49
    no to już drugi, po Baliciu zawodnik, którego musi powstrzymać Siódmiak, może
    niech jeszcze zajmie się Vorim i Cupiciem, i mamy wygrane jak nic
    Obserwuj wątek
      • tekameka Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili 30.01.09, 13:50
        ustasze i faszyści (naziści) mają wiele wspólnego, Polacy muszą uważać
        • util Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili 30.01.09, 14:08
          A ty jeszcze po lasach sie chowasz?
        • Gość: wr Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili IP: *.who.vectranet.pl 30.01.09, 14:26
          a co to ma wspólnego z artykułem? bardzo lubię Chorwatów, zarówno w ręczną jak i
          w nożną, akurat w rękę mają teraz reprezentację porównywalną, jeśli nie lepszą,
          od złotego pokolenia nożnych z lat 90., Balic i Lackovic to jest światowa
          ekstraklasa, a filmiki na youtube z wyczynami tego pierwszego mogę bez końca
          oglądać, jak jest zdrowy i w formie, to nic tylko się zachwycać

mam nadzieję, że wygrany tego półfinału zdobędzie mistrzostwo, i trzymam kciuki
          za naszych :)
          • Gość: Kill B. Travelland Spolem Olsztyn IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.09, 14:46
            - mówi Edward Strząbała, trener D R U G I E J drużyny ekstraklasy
            T r a v e l a n d u Społem Olsztyn.
            ----------------------------
            • marian_porucha Re: Travelland Spolem Olsztyn 30.01.09, 16:55
              Napisali ci "trener drugiej drużyny ekstraklasy" a ty i tak przeczytałeś "trener
              drugiej drużyny Travelland Olsztyn". Polska język być bardzo trudna, dla
              niektórych za trudna.
      • Gość: aa Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili IP: *.bad.pppool.de 30.01.09, 14:52
        lubię jak w wywiadzie jest coś o grze :) w sensie my tym systemem, oni tym, ten
        zawodnik pełni w danej drużynie taką funkcję... a nie tylko: jak wam się grało?
        na a w tamtej sytuacji mieliście pecha, nie? boicie się następnego meczu? no ale
        wygracie czy przegracie? bla bla bla
        • Gość: D Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili IP: 155.136.80.* 30.01.09, 15:12
          Dacie rade chlopaki ! Trzymam kciuki !
      • Gość: dud Lubie Chorwatów :) IP: *.devs.futuro.pl 30.01.09, 15:35
        Na MŚ w Austri-Szwajcarii była zgoda i mysle że z nimi będziemy się trzymać ale
        w tym meczu wygra Polska :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka