Gość: wr IP: *.who.vectranet.pl 30.01.09, 13:49 no to już drugi, po Baliciu zawodnik, którego musi powstrzymać Siódmiak, może niech jeszcze zajmie się Vorim i Cupiciem, i mamy wygrane jak nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekameka Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili 30.01.09, 13:50 ustasze i faszyści (naziści) mają wiele wspólnego, Polacy muszą uważać Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili 30.01.09, 14:08 A ty jeszcze po lasach sie chowasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili IP: *.who.vectranet.pl 30.01.09, 14:26 a co to ma wspólnego z artykułem? bardzo lubię Chorwatów, zarówno w ręczną jak i w nożną, akurat w rękę mają teraz reprezentację porównywalną, jeśli nie lepszą, od złotego pokolenia nożnych z lat 90., Balic i Lackovic to jest światowa ekstraklasa, a filmiki na youtube z wyczynami tego pierwszego mogę bez końca oglądać, jak jest zdrowy i w formie, to nic tylko się zachwycać mam nadzieję, że wygrany tego półfinału zdobędzie mistrzostwo, i trzymam kciuki za naszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Travelland Spolem Olsztyn IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.09, 14:46 - mówi Edward Strząbała, trener D R U G I E J drużyny ekstraklasy T r a v e l a n d u Społem Olsztyn. ---------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marian_porucha Re: Travelland Spolem Olsztyn 30.01.09, 16:55 Napisali ci "trener drugiej drużyny ekstraklasy" a ty i tak przeczytałeś "trener drugiej drużyny Travelland Olsztyn". Polska język być bardzo trudna, dla niektórych za trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili IP: *.bad.pppool.de 30.01.09, 14:52 lubię jak w wywiadzie jest coś o grze :) w sensie my tym systemem, oni tym, ten zawodnik pełni w danej drużynie taką funkcję... a nie tylko: jak wam się grało? na a w tamtej sytuacji mieliście pecha, nie? boicie się następnego meczu? no ale wygracie czy przegracie? bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Lacković: Chcieli na nas trafić, to trafili IP: 155.136.80.* 30.01.09, 15:12 Dacie rade chlopaki ! Trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dud Lubie Chorwatów :) IP: *.devs.futuro.pl 30.01.09, 15:35 Na MŚ w Austri-Szwajcarii była zgoda i mysle że z nimi będziemy się trzymać ale w tym meczu wygra Polska :) Odpowiedz Link Zgłoś