kowall 13.02.09, 15:05 W lidze klubowej są zespoły z ekstraklasy i z I ligi. Czekamy na awans Pogoni i Zawiszy. A jak tak bardzo prezes chce rywalizować tylko z fanami tych klubów, to proszę założyć ligę prywatną i ich zaprosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdiblanco Re: Do moyak 13.02.09, 15:22 wydaje mi się, że kwestia dotyczyła czegoś innego chodzi o to, że aby wziąć udział w grze TRZEBA wybrać ligę klubową i rywalizować z fanami "ukochanej drużyny". W przypadku Moyaka, jego ukochanej drużyny nie ma w zestawieniu, w związku z tym na siłę musi wybrać jeden z zespołów ekstraklasy lub I ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
moyak Re: Do moyak 13.02.09, 15:25 Też czekam na ten awans. Moim problemem nie jest chęć rywalizacji wyłącznie z kibicami danego klubu. Nie rozumiem tylko dlaczego, żeby zagrać w WL mam na siłę identyfikować się z jakimś klubem, który kompletnie nic dla mnie nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Do moyak 13.02.09, 15:56 Nie musisz sie zglaszac do ligi klubowej, ani regionalnej. To akurat nie jest pole obowiazkowe przy zakladaniu druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Do moyak 13.02.09, 15:58 Jest obowiązkowe, żeby nie było potem sztucznych dopisywań, gdy będą nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Do moyak 13.02.09, 16:00 A to sorry za blad, nie wiedzialem. Wczesniej nie bylo, ale przy zakladaniu druzyny i tak sie zglosilem bo pozniej nie ma takiej opcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Do moyak 13.02.09, 16:26 Głupoty piszesz. Do tej edycji, zawsze była opcja późniejszego przystąpienia do ligi regionalnej bądź klubowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rejon Re: Do moyak 13.02.09, 19:52 oj chyba ty głopty zrozumiałeś z tego co wyczytałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedik Re: Do kowall 14.02.09, 22:12 a ja w ogóle nie chcę należeć do żadnej klubowej ligi. na ch.. mnie to? i jak mam teraz założyć klub? żaden z już wpisanych do bazy klubów mnie nie interesuje, jeżeli dopiszecie wszystkie możliwe kluby to też mnie będą guzik interesować. i co teraz? taki drobiazg a już mnie zniechęca do uczestnictwa w grze. aż się sobie dziwię, że mnie takie małe miki irytuje, chyba tracę serce do tej gry Odpowiedz Link Zgłoś