fast-kajfasz 27.06.13, 09:40 p. prezydent wytłumaczyła kolejne podchody Pewnej Opcji. Wstyd dla Rudy Ślaskiej, że kolesiostwo robi takie numery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w36 Re: W TVPolsat News 27.06.13, 20:19 fast-kajfasz napisał: > p. prezydent wytłumaczyła kolejne podchody Pewnej Opcji. Wstyd dla Rudy Ślaskie > j, że kolesiostwo robi takie numery. Wysiłki Dziedzicowej kreowania się po mediach, są ostatnio imponujące. Ciekawe tylko ile to kosztuje? I dlaczego znowu my musimy za to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: W TVPolsat News 27.06.13, 20:34 ile to kosztuje, może znowu naruszy nienaruszalne finanse z naszego budżetu tylko kto jeszcze w te pierdoły wierzy? kogo mogą przekonać te rozbiegane oczy? chyba tylko jakiś idiota w te brednie uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
aptykorz Re: W TVPolsat News 27.06.13, 20:41 Skalar przecież jutro ma urodziny , to musi narobić reklamy a z darmowego worka lekko się bierze na media ........ Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: W TVPolsat News 28.06.13, 10:15 Pierwol piewrwol ja posłucham. To samu już słyszałem a dostałem tylko wstyd w całym kraju od was. Odpowiedz Link Zgłoś
meg114 Re: W TVPolsat News 28.06.13, 10:27 Dostałeś wstyd? Co to za język? W całym kraju? na zebraniu dyrektorów może? A wstyd choćby i za zrywanie plakatów to ty nie dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.anna Re: W TVPolsat News 28.06.13, 10:50 Dostałeś wstyd? Co to za język? chasło Meg - a to co to za słowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: W TVPolsat News 28.06.13, 12:31 ruda.anna napisała: Dostałeś wstyd? Co to za język? To język zagramaniczny:) Odpowiedz Link Zgłoś