Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:33 ŁUSZCZEK!, poprawcie nazwisko w tekście. A link o Justynie ze strony głównej gazety prowadzi do artykułu o Gołocie i Adamku. Ale rozumiem, że wam się nie chcę w sobotę pracować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mada Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.icpnet.pl 28.02.09, 15:33 Jaki Łyszczek ? kto to pisal , żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thelsch Józef Łuszczek: Kowalczyk była za dobra na te r... IP: 145.253.3.* 28.02.09, 15:34 Łyszczkiem to może jest autor artykulu lub korektor, bo na pewno nie jest nim mistrz swiata z Lahti - Józek Łuszczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łyszczek Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:43 Prosze zmienic w tekscie nazwisko Łyszczek na Łuszczek. Przed pisaniem artykułów proszę poobcować z wiedzą. Klawiatura to nie encyklopedia sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kywylczyk? Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 15:45 no sorry wszystko pieknie, tylko jak dziennikarzem sportowym moze byc osoba ktora nie zna nazwiska Luszczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicowski Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.ip.netia.com.pl 28.02.09, 15:44 "mówił po biegu Kowalczyk Łyszczek." Korekta jak zwykle ma urlop Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki 28.02.09, 15:55 Nie ma sie o co denerwowac.Poziom naszego dziennikarstwa jest odwrotnie proporcjonalny do poziomu prezentowanego tak przez Jozefa Luszczka "Lyszczka" jak i przez Justyne Kowalczyk wkrotce pewnie "Kowalczuk". Musimy jednak miec nadzieje i wiare,ze Justynka nie skonczy tak jak Juzus!O JezusicQ!! Najlepszym sportowcem Polski 2009 bedzie wybrana w "PS" oczywiscie Kowalczyk. Od czasu Ireny Kirszensztajn-Szewinskiej nie mielismy TAKIEJ Sportsmenki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Znowu jakiś niedouczony smarkacz IP: *.chello.pl 28.02.09, 15:52 bierze się za pisanie artykułów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Korektor!!!!! do jasnej ........ pobudka!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 16:05 JAKI łyszczek!! Młodociani klepacze do internetu, bo na pewno nie powazni redaktorzy, o dziennikarzach nie mowiac! Ł U S Z C Z E K !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 16:05 głomby!!!!!!!!!! Łuszczek a nie Łyszczek... barany z GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzak Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.centertel.pl 28.02.09, 16:07 pisze się Łuszczek a nie Łyszczek!!! co za palant z tego autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka korekta !!! A Pani Justynie gratulujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 16:08 Z tych nerwów na gapy z gazety, co nie wiedza jak nazywa sie mistrz swiata z lahti zapomnielismy wszyscy złozyc pani Justynie Kowalczyk G R A T U L A C J E!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, .. IP: *.chello.pl 28.02.09, 16:09 Ja też "zażywałem krople" oglądając bieg Justyny. I wierzyłem, że będzie pierwsza, więc trochę tych kropli zostawiłem, by uczcić jej zwycięstwo. Czego i wam życzę! Bo dwa złote medale MŚ naprawdę warto uczcić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.aster.pl 28.02.09, 16:09 do autora: naucz się baranie pisać prawidłowo nazwiska naszego mistrza: Łuszczek a nie jakiś Łyszczek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zXC Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 10:03 A ile to nazwisk ma nasz mistrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goß© Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: 82.139.18.* 28.02.09, 16:11 mówi Józef Łuszczek debilowaty pismaku a nie jak piszesz Łyszczek szok że tacy debile to pisza byle kibic lepiej by napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 01:40 a Ty wiesz, ze za takie obelgi to beknac mozna, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRady Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.cable.ubr04.pres.blueyonder.co.uk 28.02.09, 16:11 "Łyszczek"??? Litości... Trzy razy aż, to nie literówka. Ja wiem, że można być młodym i nie pamiętać. Jeśli pisze się zawodowo o sporcie, to nie można robić takich rzeczy. Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: 213.199.253.* 28.02.09, 16:43 mówi Józef Łyszczek, dwukrotny medalista MŚ z 1978 roku z Lahti (złoto i brąz).- Proszę o szacunek dla mistrza Łuszczka nie Łyszczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Kompromiacja komentatora TVP IP: *.bpl.vectranet.pl 28.02.09, 18:04 ... no i trochę pana łuszczka To co wygadywał redaktor (ha ha ha redaktor)Jóźwik - super specjalista od wszystkich dyscyplin łacznie z golfem i pokerem sportowym - woła o pomstę do nieba. Łusczek też dstroił się poziomem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta80 Re: Kompromiacja komentatora TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 06:50 No nie ma jak to relacja w EUROSPORT.NIe ma się czemu dziwić że nie ma tam miejsca dla wspaniałych komentatorów z TVP. ALe mi się podobał tekst Rudzińskiego podczas biegu co niby Justyna powiedziała do Steiry:)To co robimy to co na 15 km odn. rozerwania tego pociągu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryyba Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 18:16 hmm... no wiecie ten artykuł jest nawet ciekawy bo nigdy nie słyszałem o panu Łyszczku... mi to rodzice opowiadali co najwyżej o Józefie Łuszczku... ale taki to już poziom polskiego dziennikarstwa...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, .. IP: 83.141.106.* 28.02.09, 20:50 GRATULACJE!!!!!Wspaniale zwyciestwo!!!!Dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, .. 28.02.09, 20:51 Dajcie już spokój z tym "Łyszczkiem", ani celowo, ani z niewiedzy tak nie napisali. To przypadek. Józef Łuszczek opowiada ile to kropli wypił. Ja wiem jakie to krople. Kiedyś w telewizji do kamery przewracał do gardła takie sagany, że hej. Po setce co najmniej. Tylko, że wtedy był rozżalony na cały świat, bo jakieś k-utasy z PZN, czy z jakiegoś urzędu go wykiwały w sprawie operacji, czy coś takiego. Teraz miał powód odwrotny. Wiadomo, taki sukces trzeba oblać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp.maz Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 09:30 Ty jesteś k_utas i qu... w jednym.Był jaki był, zmienił sie chłop i tyle.A takie smieci mentalne jak ty zutylizować należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Mnie też udało sie skołować ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 07:48 Kiedy trener i Justyna mówili ,żebysmy juz na nic nie liczyli na 30 km. to pomyślałam sobie ,że rzeczwiscie ile ona może wytrzymać ? Bardzo byłam zaskoczona ,zdziwiona i jeszcze bardziej uszczęśliwiona .Tak naprawde dopiero teraz zdałam sobie sprawę z jej klasy .Z tego jak wielką ma siłę ,inteligencję i umiejętności . Gratulacje Justysiu ! Gratulacje trenerze ! Gratulacje serwismeni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda A niech no tylko teraz Justyna zajmie na zawodach IP: *.magma-net.pl 01.03.09, 08:32 jakieś dalsze miejsce - to zaraz będą wszyscy po niej jechać jak po "burej suce", bo łaska kibiców/dziennikarzy na pstrym koniu jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, ... 01.03.09, 08:45 "Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki, że te niemal stanęły." Łuszczek, mnie tez stanal, i nadal stoi!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Józef Łuszczek: Kowalczyk zaszokowała rywalki 01.03.09, 09:53 bardzo przepraszam, ze może kogoś zdenerwuję, ale czy była już kontrola antydopingowa? Odpowiedz Link Zgłoś