Gość: Ada IP: *.dclient.hispeed.ch 06.03.09, 13:39 TOMEK, pobij ich wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daras_1 Hopkins nie chce Adamka, woli Calzaghe 06.03.09, 13:39 Na początku chciał walczyć z Adamkiem,a po namyśle stwierdził,że nie da rady i po prostu dał dyla.Nie masz jaj Hopkins. Odpowiedz Link Zgłoś
dakazz Hopkins nie chce Adamka, woli Calzaghe 06.03.09, 13:41 "Schaeffer powiedział nawet, że Hopkins gotów stoczyć walkę w Walii, nie ma problemu". Widzę, że redaktor potrafi cośtam, cośtam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Hopkins nie chce Adamka, woli Calzaghe IP: *.t-mobile.co.uk 06.03.09, 14:07 hopkins nie chce adamka ,bo wie, że tomek może go poważnie uszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la. Re: Hopkins nie chce Adamka, woli Calzaghe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 15:06 Ja też bym nie chciał próbować z Tomaszem, nawet za tyle kasy. Co po tej kasie, jak by ją było trudno potem zobaczyć. Świetnie qmam wszystkich, którzy nie chcą. Różnica może jest taka, że ja nie zarabiam dając się obić, póki co. Jak mi nie styknie na ratę to się będę zastanawiał, charakter w nogach mam niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Hopkins nie chce Adamka, woli Calzaghe 06.03.09, 16:41 Zreflektował się facio,ciężko było by zarobić te parę dolców z Adamkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygus A moze Adamek nie chce Hopkinsa? IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.03.09, 17:52 To ze Hopkins zrobil troche dla boksu to nie znaczy ze wszyscy musza sie ustawiac pod jego widzi mi sie! Teraz to Adamek jest na topie i to on ma duzo do powiedzenia. A to ze Hopkins mowi ze woli walczyc z kims innym to moim zdaniem jakas zagrywka, aby pokazac ze to Adamkowi ma bardziej zalezec na walce z nim, a to doprowadzi do tego ze Hopkins bedzie mial wiecej do powiedzenia przy rozdawianiu kasy. Albo faktycznie zwykla obawa przed Adamkiem :) co jest bardzo prawdopodobne tez. Adamek MISTRZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrek bijatyka IP: *.kalisz.mm.pl 09.03.09, 12:13 Niech urządzą wielką galę dla Adamka,Hopkinsa,Calzaghe,Holyfielda,Cunninghama.Niech wszyscy razem wejdą do ringu i się naparzają między sobą,a jeszcze dorzucić im Gołotę i grubego Tysona.Oglądalność będzie że ho,ho. Odpowiedz Link Zgłoś