Gość: helmut IP: *.chello.pl 23.11.03, 16:10 A dlaczego w kadrze mają być uprzywilejowani? Piłkarze Wisły nie powinni jechać, natomiast piłkarze innych polskich klubów tak? Bo inni w tym czasie nie mają urlopów czy co... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fantomasz Re: Kasperczak: Szymkowiak i Żurawski nie powinni IP: *.dyn.optonline.net 23.11.03, 16:11 pilkarze sa od tego aby grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berni Zuraw i Szymek wogle nie powinni grac w kadrze IP: *.tele2.pl 23.11.03, 19:15 nie tylko na Malcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Zuraw i Szymek wogle nie powinni grac w kadrz IP: *.telia.com 23.11.03, 21:26 wogle! - to nie po polsku baranie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Kasperczak: Szymkowiak i Z˙urawski nie powinni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 16:19 Pilkarze Wisly nie powinni jechac, natomiast pilkarze innych > polskich klubów tak? tego nikt nie powiedzial, nie nadinterpretuj, ja osobiscie wole ogladac polskich pilkarzy (niekoniecznie wislakow, ale chocby rowniez tych z groclinu) doleczonych na wiosne w, miejmy nadzieje, pucharze uefa niz meczach, totalnie o nic, poza terminami uefa i w jeszcze bardziej okrojonym skladzie niz w ostatnich meczach towarzyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manekin (szwecja) Re: Kasperczak: Szymkowiak i Z˙urawski nie powinn IP: *.349-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 23.11.03, 18:04 A dlaczego niby Kasperczak mial by sie interesowac innymi pilkazamy niz swojich wislakow? ma chlopakow z groclinie i w innych klubach w nosie bo nie graja w jego drurzynie... (sorry, wiem ze zle pisze po polsku) /manekin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS Re: Kasperczak: Szymkowiak i Z˙urawski nie powinn IP: *.chello.pl 24.11.03, 11:33 Typowo jebane podejście krakusów !!!!!!!!! Pieprzyć was frajerzy i wynocha z kadry POLSKI !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0n0p Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 16:20 ci piłkarze faktycznie nie powinni być na tym zgrupowaniu... ani na żadnym innym reprezentacyjnym. po prostu są od nich lepsi zawodnicy. w środku pomocy powinien grac mila z kukielka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTK ale debil IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 23.11.03, 16:30 szkoda słow na ciebie!!najlepszy polski napastnik ma nie grac w reprezentacji??ze Mila strzelil gola MC to jest lepszy??buahaha przespij sie wyluzuj moze trzezwo spojrzysz na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violator Re: Racja IP: *.stock9.one.pl 23.11.03, 18:39 oj chyba troche nie przemyslales swoich slow...co do Szymkowiaka to jestem sie w stanie z Toba zgodzic ale Zurawskiego bym z kadry nie skreslal - mimo ze jestem z Warszawy i kibicuje Legii to wydaje mi sie ze to jest obecnie najwszechstornniejszy napastnik jakiego mamy - i wierze ze zacznie strzelac tyle bramek dla kadry ile dla Wisly. Szum na Groclin niedlugo ucichnie - Niedzielan jest tylko szybki, a Rasiak tylko dobrze gra glowa i sie zastawia, jesli Groclin przejdzie MC to pewnie niedlugo pan Drzymala sprzeda ich gdzies na jakas lawke w Europie i zapomnimy ze kiedykoliwek grali w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Racja IP: *.w3cache.pl / *.pl 24.11.03, 11:44 Niedzielan jest bardzo skuteczny. Jest o wiele szybszy od Zurawskiego i ma lepszy start do pilki. Rasiak lepiej niz Zurawski gra glowa, ma o wiele lepszy przeglad pola, ostatnie podanie (noga i glowa) i drybling. Obydwaj sa o wiele odwazniejsi i twardsi niz Zurawski. Duzo trudniej wylaczyc ich z gry niz Zurawia. W 25 meczach w reprezentacji Zurawski strzelil 5 bramek. To, jak na napastnika, zalosnie malo. Mozna liczyc, ze sie przebudzi, ale tak naprawde on po prostu strzela co piec meczow bramke i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Kasperczak: Szymkowiak i Żurawski nie powinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:18 Dupa jest do srania Piłkarz jest do grania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undercover Re: Kasperczak: Szymkowiak i Żurawski nie powinni IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.11.03, 19:53 niech nie graja,ja tez jutro nie poszedłbym do roboty a pojde,ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonchild Re: Kasperczak: Szymkowiak i Żurawski nie powinni IP: *.kim.pl 23.11.03, 21:10 Według mnie to jest zły pomysł z tym zgrupowaniem. Przecież i tak wszyscy piłkarze będą na urlopach i roztrenowaniu. Takie zgrupowanie może tylko kontuzje spowodować. Jak w takim okresie sprawdzać czyjąkolwiek formę i przydatność do drużyny narodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: Kasperczak: Gdzie lekarz druzyny? IP: *.pbc.adelphia.net 23.11.03, 21:06 Czy w Polsce trener tej klasy jak p.Kasperczak musi o tym glosno mowic. Gdzie sa lekarze? Czy oni nie maja zadnego autorytetu? Czy dzialaja w dalszym ciagu jak amatorzy z PRL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLka Re: Kasperczak: Gdzie lekarz druzyny? IP: *.chello.pl 24.11.03, 11:39 Tylko dlaczego Żurawski zawsze jest "chory" na kadrę, a w klubie zap..dala aż miło i nawet go nóżka nie zaboli?! A dlatego, że Cupiał płaci więcej złociszy, a gwiazdorek Żurawski gra dla pieniędzy - grę w koszulce z Orzełkiem na piersi ma w dupie. Więc i my MAMY ŻURAWSKIEGO I INNYCH KRAKUSÓW W DUPIE !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siolo Święta racja panie Henryku!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.03, 22:21 Piłkarzom należy się urlop. To wina PZPN że ustala mecze i zgrupowanie w okresie w którym piłkarze powinni regenerować siły. Listek daj żyć naszej piłce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Święta racja panie Henryku!! IP: *.gumopolis.com.pl 23.11.03, 22:33 janas po to powołał łebków z młodzieżówki żeby ich ,,sprawdzić" wiec niech ich sprawdza ledwie tydzien temu sprawdzał zurawskiego co mu da mecz z maltą.?! po za tym po co ma tam jechać ?! po to żeby wejsc na 10 minut .?! a malcie to i ja bym co strzelił nawet po imprezie ... powołał młodych niech ich sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender Szymkowiak i Żurawski - jak nie, to nie!!! IP: *.chem.uw.edu.pl 24.11.03, 10:28 Dokladnie tak! Niech nie przyjezdzaja, ale nie beda grac. Okazalo sie po ostatnich meczach, ze Zuraw i Szymek- niezli, nawet b. dobrzy pilkarze- nie sa niezbedni by kadra grala dobrze. Nie sa niezastapieni, zaden z nich nie jest Zidanem czy Raulem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer Żurawski!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 24.11.03, 12:41 powinien się wykurować i odpocząć! Może dzięki temu będzie mógł daej świetne grać, albo jeszcze lepiej. Lepiej oszczędzić go na nieznaczącym meczu. Jakoś ja w niego wierzę. Zaprawdę powiadam wam: Żurawski będzie w kadrze strzelał po golu na mecz, albo i więcej. AVE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kasperczak: Szymkowiak i Żurawski nie powinni IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / 10.0.0.* 28.11.03, 21:20 Bez Szymkowiaka mecz jest niczym pożar bez ognia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Kasperczak: Szymkowiak i Żurawski nie powinni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 21:11 A co Żurawski i Szymkowiak grali z Volerengą, pierwszy nie umie przyjąć piłki, a drugi ma jak zwykle niajwięcej strat Odpowiedz Link Zgłoś