Gość: eMMeS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 13:01 a wszystkie te męki przez głupie faule Gortata i wymuszoną (mam nadzieję) grę Battie, który nie wie co to jest obrona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy faule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:09 oglądałem mecz i co najmniej 2 faule kontrowersyjne. jeden z nich byl swietnym blokiem ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefu@g.pl serwis o NBA IP: 79.162.160.* 14.03.09, 18:16 Z pewnością wiele osób w Polsce się interesuje basketem i ogląda mecze "zza oceanu" w tym Ja [ach te zarwane nocki], jednak nie wiem dlaczego w naszym kraju o NBA jest tak mało rozgłosu w mediach??? [brak żadnego serwisu w telewizji publicznej] Brak skrótów w SPORCIE newsy dotyczące w/w ligi występują tylko wtedy gdy w sporcie nic się nie dzieje i redaktorzy nie mają czym "zapchać" czasu antenowego.Mam nadzieje że w przyszłości zostanę dziennikarzem i postaram się stworzyć program w stylu "Szybkiej piłki" dotyczącym najważniejszych wydarzeń w NBA. Ponadto w internecie[poza oficjalną stroną nba.com] również nie ma odpowiedniego serwisu/forum o lidze. Analizując ankietę przeprowadzoną na jednym z szanujących się portalów internetowych ok. 80% ankietowanych przyznaje, że brakuje porządnej strony internetowej w języku polskim dla fanów basketu, gdzie mogą "na gorąco" poczytać o grze swojej ulubionej drużyny. W tym roku zdaje maturę, wszyscy którzy chcą promowania NBA w Polsce niech życzą mi szczęścia i dostania się na UW. ELO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingman a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 20:05 wczoraj howard zagrał slaby mecz jak na jego możliwosci, mam nadzieje ze to tylko wynika z rozluznienia i klasy przeciwnika. gortat ladnie z góry zapakowal, szkode ze wynik w 3 i 4 kwarcie byl na styk bo gortat by wiecej pogral. widac ze trener wyciagnal wnioski z meczu z pistons i koncowke gral doswiadczony battie co sie oplacilo. przelomowym momentem moglo by byc gdy 2:30 minuty do konca, bylo 2 punkty przewagi magic i leciala 3 dla wizards, ciekawie by bylo gdyby nie trafilo w obrecz... Odpowiedz Link Zgłoś