martin12345 25.11.03, 16:49 Nie idźcie na to jak ktos mówi ja do ciebie ty do mnie... wpiszesz sie a potem ktos cie oleje:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_m Re: Uwaga na oszustów!!! 25.11.03, 17:03 czy tak trudno dać jak się do kogoś zapisałeś nowy wątek na forum np miodzio już jestem.Nie zawsze można zobaczyć czy się ktoś dopisał zobacz na nój post problem techniczny Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu silnej federacji. Odpowiedz Link Zgłoś
martin12345 Re: Uwaga na oszustów!!! 25.11.03, 17:12 po pierwsze miodzio to nie wiem co ma wspólnego ten post z tym, ze sie do mnie nie dopisałes, a po drugie to nie dotyczy sie to tylko ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_m Re: Uwaga na oszustów!!! 25.11.03, 17:31 zaraz się dopiszę.W poscie moim chodzi mi o to że widzę tylko 20 którzy się do mnie zapisali a mam ich więcej bo wyświetla mi np 30 i nie mogę wyświetlić następnej strony gdzie są od 21-40 i tak dalej.narka Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_m Re: Uwaga na oszustów!!! 25.11.03, 17:42 Zapisałem się do ciebie chociaż w 20 graczy których ja widzę cię nie ma ,pewnie jesteś dalej których mi nie wyświetla cze. Odpowiedz Link Zgłoś