Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.telia.com 27.01.02, 12:00
    Podpisuje sie Szwed,jestem polakiem mieszkajacym w Szwecji.Jestem i czujem sie
    polakiem choc mieszkam w Szwecji od lat 20 a jak bym chcial to bylbym niemcem
    tak jak ty probujesz.Niestety plastykowi niemcy jak ty to najgorsza odmiana
    polakow z najwieksza doza kompleksow.A Sven to znaczy Szwed.A aryjczyk to jest
    ktos pochodzacy ze sfery indo-europejskiej najbardziej z Iranu.Chodziles do
    szkoly ? moze w DDR?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sven Re: Do Svena IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 12:07
        to sa tematy nie dotyczace sportu a wiec nie na to forum....
        • Gość: Cyfra Re: Do Svena IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 12:28
          Sven nie umie nawet pisac dobrze po niemiecku(robi bledy gramatyczne),a wiec
          jest obywatelem V kategori.
          Sa prace,ktorych rodowici Niemcy nie chca wykonywac,ale jest Sven -on zrobi
          wszystko.
          • xtrem Re: Do Svena 27.01.02, 12:57
            Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Sven nie umie nawet pisac dobrze po niemiecku(robi bledy gramatyczne),a wiec
            > jest obywatelem V kategori.
            > Sa prace,ktorych rodowici Niemcy nie chca wykonywac,ale jest Sven -on zrobi
            > wszystko.

Czy wiesz Cyfra, ze swoja arogancja obrazasz setki tysiecy obywateli naszego
            kraju zyjacych w trudnej sytuacji materialnych, dla ktorych prace sezonowe w
            Niemczech sa jedyna szansa na przyzcie i utrzymanie rodziny?

Oj nieladnie.

• Gość: Cyfra Re: Do Svena IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 13:20
              xtrem napisał(a):

> Gość portalu: Cyfra napisał(a):
              >
              > > Sven nie umie nawet pisac dobrze po niemiecku(robi bledy gramatyczne),a wi
              > ec
              > > jest obywatelem V kategori.
              > > Sa prace,ktorych rodowici Niemcy nie chca wykonywac,ale jest Sven -on zrob
              > i
              > > wszystko.
              >
              > Czy wiesz Cyfra, ze swoja arogancja obrazasz setki tysiecy obywateli naszego
              > kraju zyjacych w trudnej sytuacji materialnych, dla ktorych prace sezonowe w
              > Niemczech sa jedyna szansa na przyzcie i utrzymanie rodziny?
              >
              > Oj nieladnie.
              >
              > Ja nie wystepuje przeciwko uczciwie pracujacym Polakom w Niemczech(obojetnie
              czy z pozwoleniem czy bez),tylko przeciw ludzia pokroju Svena.Radze przesledzic
              jego posty w ktorych szkaluje Polske i Polakow.Jesli sie uwaza za Niemca to niech
              sie nauczy najpierw dobrze jezyka "ojczystego" zeby przestac byc posmiewiskiem
              dla Niemcow!

• Gość: bimbom Re: Do Svena IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.02, 15:07
          Gość portalu: Sven napisał(a):

> to sa tematy nie dotyczace sportu a wiec nie na to forum....

O! Bardzo dobrze, że to powiedziałeś! Zaraz pokażę administratorowi twoje tematy
          i on zdecyduje, czy powinny być na forum Sport, czy może na Oślej Ławce.

Nie pozdrawiam
          • Gość: mobilny Re: Do Svena IP: *.chello.pl 27.01.02, 15:13
            myślę, że gospodarz twojego budynku niewiele ci pomoże bo chyba nie ma kompa
            hehe
            • Gość: dexter Re: Do Svena IP: 10.128.138.* 27.01.02, 16:32
              sven jesteś śmieciem, nie jesteś ani Polakiem, ani Niemcem, z resztą i tak nikt
              cie nie chce, możesz tylko służyć albo u Nich, albo u nas, a nawet jakbyś zarobił
              niewiadomo ile tych euro (i tak z resztą byś wszystko przepił kundlu), to i tak
              pozostaniesz zwykłym zerem
              • Gość: Sven koncza sie argumenciki? IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 16:53
                No tak, koncza sie argumety i zaczyna kloaka.
                Nie zapomnij wytrzec ust papierem toaletowym po twoim wystepie.
                • Gość: dexter Re: koncza sie argumenciki? IP: 10.128.138.* 27.01.02, 17:46
                  to najpierw popatrz, co sam wcześniej pisałeś, żal mi ciebie... jesteś nikim
        • Gość: Svenka Sven, trzymaj się! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:16
          Ich bin mit dir!
          Zgadzam się z Twoimi poglądami, broń ich dalej!
          I nie przejmuj się jakimiś palantami, ja też byłam nazywana rozhisteryzowaną
          nastolatką.
          Viel Grusse
          Svenka
          • Gość: dexter Re: Sven, trzymaj się! IP: 10.128.138.* 27.01.02, 17:49
            Svenka, dziwie Ci się, widziałaś, co ten koleś wypisywał w poprzednich postach?
            Jak obrażał Polaków? On nie jest ani Polakiem, ani Niemcem; myśli sobie, że jak
            pracuje w Niemczech (i to na czarno !!!), to jest nie wiadomo kim, a dla mnie
            to zwykły śmieć, co obraża Polskę.
            • Gość: Svenka Re: Sven, trzymaj się! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 18:20
              Hmmm... tak pisał? No fakt, chamstwa nie popieram, wręcz przeciwnie, niemniej
              jednak Sven broni swego zdania. ie wie sam kim jest... o, to juz poważniejszy
              zarzut i jeżeli to prawda, to jestem zawiedziona i nawet zła na siebie, że go
              broniłam. Sven, co ty na to? Jeżeli jednak nie zmienisz języka (chodzi mi o
              wulgaryzmy) to zacznę się sama poważnie zastanawiać nad sensem dalszej
              polemiki na Twój temat

Pozdrawiam
              • Gość: rd Re: Sven, trzymaj się! IP: *.server.ntl.com 28.01.02, 09:26
                Bo klepiesz jezorem nie patrzac na nic. Zal mi Cie.
                Na temat gadki Hannavalda w ZDF tez mialas najwiecej do powiedzenia... zalosne
      • Gość: dexter Do Svena IP: 10.128.138.* 27.01.02, 16:47
        sven, a po co używasz kilku nicków, myślisz, że tego nie widać głąbie?
        • Gość: mobilny Re: Do Svena IP: *.chello.pl 27.01.02, 17:01
          mam nadzieję Sven, że już niedługo ktoś wyjebie ci tego kompa w kosmos, chociaż
          to pewnie nie twój sprzęt śmieciu
          • Gość: rd Re: Do Svena IP: *.server.ntl.com 28.01.02, 09:32
            Nawet jak jest jego to i tak mu go komornik zaplombuje .
            Ewentualnie jak sie mu skonczy kasa na chlanie to wymieni na flaszke Yeltsina Gorbatschova czy
            czym sie tam raczy. ( to znaczy na co stac). O ile oczywiscie znajdzie amatora na swojego starego
            dobrego PCeta ( 286) ktory wystawili na ulicy a ktorego zabral zanim przyjechala smieciara.
        • Gość: Sven Re: Do Svena IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.02, 17:47
          sam jestes glam buraku, co ja moge ze wchodze do internetu przez najwiekszego w
          europie prowajdera? a jak zauwazylem to tu sie Svenow namnozylo co niemiara
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka