svenka1 28.01.02, 20:48 Kocham Cię i chcę mieć z Tobą dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Svenka Nie wiem, kto to IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 20:49 ale jakaś świnia sie jawnie pode mnie podszywa!!! Dexter czy rd, jeden z was proponował mi załoenie tego wątku. Ale wiecie, trochę kulury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Svenka jak tam fizyka ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 20:55 Piszę w czwartek. Ja i kumpela wywinęłyśmy sie, bo nie brak nam życiowego sprytu:))), a reszta klay sobie pisała:))) biedacy Wierzysz mam nadzieję, że ten wątek to nie ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Svenka jak tam fizyka ? 28.01.02, 20:58 a co nie chciała byś ? ;-)))))))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka nie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:04 jestem za młoda Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: nie 28.01.02, 21:07 haaaaaaaa to jedyny powód ? czyli teoretycznie tak ?? oj ty niedobra ty ;-)))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: nie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:21 Jak mogę mieć dzecko z kimś, kogo nie znam? Poza tym bez seksu dziecko nie ma szans, a seks dopiero po ślubie (i tutaj wcale nie żartuję) Pozdr. Ale na randkę to bym z nim poszła:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: nie 28.01.02, 21:24 Gość portalu: Svenka napisał(a): > Jak mogę mieć dzecko z kimś, kogo nie znam? Poza tym bez seksu dziecko nie ma > szans, a seks dopiero po ślubie (i tutaj wcale nie żartuję) > > Pozdr. > Ale na randkę to bym z nim poszła:) ---------- niemcy gwałca na pierwszych randkch wiec moze lepiej nie... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia TAK 28.01.02, 21:48 Ale ja chce , ja chce , ja chce!!!!! Jedno ze Svenem, drugie z Martinem, trzecie..., nie, trzeciego nie chce, dwoje wystarczy... I, jesli będa to chlopcy,wychowam ich na skoczków narciarskich najlepszych w Polsce. hahhaaha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter do Svenki IP: 10.128.138.* 28.01.02, 20:56 Gość portalu: Svenka napisał(a): > ale jakaś świnia sie jawnie pode mnie podszywa!!! Dexter czy rd, jeden z was > proponował mi załoenie tego wątku. Ale wiecie, trochę kulury... Nigdy nic takiego nie pisałem, ani Ci nie proponowałem (możesz sobie przejrzeć posty), a to że mamy inne poglądy, nie znaczy, że możesz wypisywać na mnie takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka PRZEPRASZAM DEXTER!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:00 To rd nazwał mnie gówniarą i proponował taki wątek. Tylko niech nie przeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Nie wiem, kto to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 23:41 Svenka powiedz mu/jej niech spada i tyle. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: 213.17.164.* 28.01.02, 20:51 Cóż za tandetna prowokacja, aż pachnie Znawcą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.02, 20:52 ja sie z toba nie ozenie zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphie Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.01.02, 20:56 nudni sie robicie z tym dokuczaniem Svence :) [to do zalozyciela postu]. Jak kogos nie stac juz na argumenty to stara sie w jakikolwiek sposob dogryzc - nie przejmuj sie Svencia [lol jakie sliczne zdrobnienie ;>]. Zostawmy juz te skoki w spokoju!! przynajmniej do IO... sa inne dyscypliny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:01 lol to mój brat... Ale pisane z tego samego komputera. On, jak mi sie zdaje, ma chyba jednak inne poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Svenka vs Svenka 1 IP: *.server.ntl.com 28.01.02, 23:30 Ej Svenka. Nazwalem Cie gowniara to prawda. Napisalem tez o "maniu ;) dzieciaka ze Svenem . Ale kontext Ci sie z deka popierdzielil. Ja \Ci napisalem ze sobie mozesz napisac nawet na transparencie ze chcesz miec z nim dzidziusia czy inne pierdoly ( wiek Ci daje prawo do tego) ale wara Ci od przepraszania w imieniu wszystkich. Sorki ze cie zasmuce ale ja sie nie bawie w dziecinady pod tytulem wypisywaniem bzdur pod czyims nickiem. Moze pisze niepopularnie ale ZAWSZE jako RD i z tego samego serwera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komsomoł Po...cy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:53 Wszystkim wam od...iło. I to po równo i tym od polskiego szczura i niemieckiej padliny z obozu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komsomoł ... OD KIEDY POJAWIŁ SIĘ CENZOR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:57 Panie cenzorze jeszcze raz ... obetnisz mi wypowiedź to ja ci ... z buta za...ę. Co za po...ony zwyczaj, jeszce 6 miesięcy temu taka kurawa jak cenzor by się tu nie pojawiła. Wszystko przez tego Małysza. Specjalna uwaga dla cenzora... ci serdeczny w dupę!!! Odpowiedz Link Zgłoś