Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hanni chcę mieć z Tobą dziecko

28.01.02, 20:48
    Kocham Cię i chcę mieć z Tobą dziecko
    Obserwuj wątek
      • Gość: Svenka Nie wiem, kto to IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 20:49
        ale jakaś świnia sie jawnie pode mnie podszywa!!! Dexter czy rd, jeden z was
        proponował mi załoenie tego wątku. Ale wiecie, trochę kulury...
        • hi-hi Svenka jak tam fizyka ? 28.01.02, 20:52
          jw

hi-hi
          pzdr
          • Gość: Svenka Re: Svenka jak tam fizyka ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 20:55
            Piszę w czwartek. Ja i kumpela wywinęłyśmy sie, bo nie brak nam życiowego
            sprytu:))), a reszta klay sobie pisała:)))
            biedacy
            Wierzysz mam nadzieję, że ten wątek to nie ja???
            • hi-hi Re: Svenka jak tam fizyka ? 28.01.02, 20:58
              a co nie chciała byś ?

;-))))))))))))))

hi-hi
              pzdr
              • Gość: Svenka nie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:04
                jestem za młoda
                • hi-hi Re: nie 28.01.02, 21:07
                  haaaaaaaa
                  to jedyny powód ?
                  czyli teoretycznie tak ??

oj ty niedobra ty

;-))))

hi-hi
                  pzdr
                  • Gość: Svenka Re: nie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:21
                    Jak mogę mieć dzecko z kimś, kogo nie znam? Poza tym bez seksu dziecko nie ma
                    szans, a seks dopiero po ślubie (i tutaj wcale nie żartuję)

Pozdr.
                    Ale na randkę to bym z nim poszła:)
                    • hi-hi Re: nie 28.01.02, 21:24
                      Gość portalu: Svenka napisał(a):

> Jak mogę mieć dzecko z kimś, kogo nie znam? Poza tym bez seksu dziecko nie ma
                      > szans, a seks dopiero po ślubie (i tutaj wcale nie żartuję)
                      >
                      > Pozdr.
                      > Ale na randkę to bym z nim poszła:)

----------
                      niemcy gwałca na pierwszych randkch
                      wiec moze lepiej nie...

hi-hi
                      pzdr
                  • ellivia TAK 28.01.02, 21:48

Ale ja chce , ja chce , ja chce!!!!!
                    Jedno ze Svenem, drugie z Martinem, trzecie..., nie, trzeciego nie chce, dwoje
                    wystarczy...
                    I, jesli będa to chlopcy,wychowam ich na skoczków narciarskich najlepszych w
                    Polsce.
                    hahhaaha:)))
        • Gość: dexter do Svenki IP: 10.128.138.* 28.01.02, 20:56
          Gość portalu: Svenka napisał(a):

> ale jakaś świnia sie jawnie pode mnie podszywa!!! Dexter czy rd, jeden z was
          > proponował mi załoenie tego wątku. Ale wiecie, trochę kulury...

Nigdy nic takiego nie pisałem, ani Ci nie proponowałem (możesz sobie przejrzeć
          posty), a to że mamy inne poglądy, nie znaczy, że możesz wypisywać na mnie takie
          rzeczy.

• Gość: Svenka PRZEPRASZAM DEXTER!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:00
            To rd nazwał mnie gówniarą i proponował taki wątek. Tylko niech nie przeczy...
        • Gość: Metal Re: Nie wiem, kto to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 23:41
          Svenka powiedz mu/jej niech spada i tyle.

Pozdrowionka
      • Gość: Luxc Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: 213.17.164.* 28.01.02, 20:51
        Cóż za tandetna prowokacja, aż pachnie Znawcą :)
      • Gość: Sven Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.02, 20:52
        ja sie z toba nie ozenie zapomnij
        • Gość: Morphie Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.01.02, 20:56
          nudni sie robicie z tym dokuczaniem Svence :) [to do zalozyciela postu].
          Jak kogos nie stac juz na argumenty to stara sie w jakikolwiek sposob dogryzc -
          nie przejmuj sie Svencia [lol jakie sliczne zdrobnienie ;>].
          Zostawmy juz te skoki w spokoju!! przynajmniej do IO... sa inne dyscypliny :)
          • Gość: Svenka Re: Hanni chcę mieć z Tobą dziecko IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:01
            lol to mój brat... Ale pisane z tego samego komputera. On, jak mi sie zdaje, ma
            chyba jednak inne poglądy?
            • Gość: rd Svenka vs Svenka 1 IP: *.server.ntl.com 28.01.02, 23:30
              Ej Svenka. Nazwalem Cie gowniara to prawda. Napisalem tez o "maniu ;) dzieciaka ze Svenem . Ale
              kontext Ci sie z deka popierdzielil. Ja \Ci napisalem ze sobie mozesz napisac nawet na
              transparencie ze chcesz miec z nim dzidziusia czy inne pierdoly ( wiek Ci daje prawo do tego) ale
              wara Ci od przepraszania w imieniu wszystkich.
              Sorki ze cie zasmuce ale ja sie nie bawie w dziecinady pod tytulem wypisywaniem bzdur pod czyims
              nickiem. Moze pisze niepopularnie ale ZAWSZE jako RD i z tego samego serwera
              • Gość: komsomoł Po...cy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:53
                Wszystkim wam od...iło. I to po równo i tym od polskiego szczura i
                niemieckiej padliny z obozu.
                • Gość: komsomoł ... OD KIEDY POJAWIŁ SIĘ CENZOR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:57
                  Panie cenzorze jeszcze raz ... obetnisz mi wypowiedź to ja ci ... z buta
                  za...ę. Co za po...ony zwyczaj, jeszce 6 miesięcy temu taka kurawa jak
                  cenzor by się tu nie pojawiła. Wszystko przez tego Małysza.
                  Specjalna uwaga dla cenzora... ci serdeczny w dupę!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka