Gość: u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 12:47 No jakby zamiast Diablo był Endrju to byłyby finezyjne zejścia i uniki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kewiz oczywiscie... 18.05.09, 13:04 ... gdyby nie sędzia wyszlibyśmy z grupy na Euro 2008 i zapewne wygralibyśmy te Mistrzostwa, ten remis bolał jak przegrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir S. Parodia wyniku.3:0 dla makaroniarza ! IP: *.euronet.net.pl 18.05.09, 13:12 Nie trzeba być wielkim znawcą żeby widzieć że Włoch obijał tego niby diabła jak chciał.Od połowy pojedynku Włodarczyk po gongu ledwie dochodził do narożnika,a szumne zapowiedzi o kondycji i wytrzymałości diabla to kupa bzdetów .Był cienki i tyle.Fragomeni był lepszy pod każdym względem a komentarze gazet są wyraźnie tendencyjne."Diablo "to przeciętniak i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Wlodarczyk jest cienki... IP: *.superkabel.de 21.05.09, 18:17 I nic tego nie zmieni chyba ze naprawde sie wezmie do roboty!! A wszystkich ktorzy lubia dobre kino zapraszam TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli jak ... 18.05.09, 13:17 Przecież Diablo był w tej walce po prostu słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli ja IP: *.chello.pl 18.05.09, 13:20 no dobra był słaby,ale dlaczego sędzia nie liczył Włocha po raz drugi? przydomek "Diablo" to gruba przesada,raczej "Rokita" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli ja IP: 193.201.167.* 18.05.09, 13:29 Wloch dostal dwa strzaly, uklakl na deskach i dostal trzeciego. Bylo to widac doskonale na powtorce. Dlatego nie byl liczony. To nie MMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli ja IP: *.router.finemedia.pl 18.05.09, 16:32 nie MMA, ale liczony byc powinien, bo usiadl na deskach po ciosach, a nie sie poslizgnal, czy byl wczesniej faulowany. Druga sprawa to taka, ze pozniej diablo sfaulowal juz i za to nawet mogl odjac punkt wlodarczykowi. Wiec w sumie na jedno by wyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 17:10 Wyglądało to jakby 40 letni ochroniarz , pobił młodego boksera który nieco wstawiony wychodził z knajpy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli jak .. IP: 193.164.157.* 18.05.09, 13:20 Jak widać "Prasa" nie oglądała pojedynku, ponieważ Diablo był wyraźnie słabszy od Włocha. W mojej ocenie przegrał 9 z 12 rund. Miał szansę na wygraną przed czasem, ale nie skorzystał z niej. Sędzia może i nie liczył Włocha w 2 nokaucie, ale liczenie wieleby nie zmieniło, ponieważ Włoch i tak miałby jakieć pół minuty ( liczenie w boksie do 8, 9 tyle mniej więcej trwa)na dojście do siebie. Tyle też dostał od sędziego bez liczenia. Dyskusyjne jest również, czy w 2 nokaucie był sam cios nokautujący, czy raczej był to jeszcze skutek pierwszego nokautu. Jakby tego nie rozstrzygać Diablo był słabszy w tej walce i dziwny to był remis orzeczony przez sędziów. Za Włodarczyka trzymam kciuki, ponieważ ma papiery na majstra, musi tylko poprawić nogi co słusznie podkreślał Pan Krzysztof Kosedowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wie "Diablo" byl po prostu slabszy, powinien przegrac IP: 77.79.210.* 18.05.09, 13:28 kto ogladal to wie, nie wiem jakim cudem remis sedziowie orzekli, a nie wygrana Wlocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobe Re: "Diablo" byl po prostu slabszy, powinien prze IP: *.me.entel.pl 18.05.09, 13:53 remis dali bo remis u bukow siegal 19-1. Ktos na tym musial zarobic. Moze dlatego Wloch sobie kleknal w 9 rundzie - gdyby nie kleknal - wygralby wyraznie a tak - remis mozna dac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: "Diablo" byl po prostu slabszy, powinien prze IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.09, 14:35 Zgadzam się z Kobe - "ktoś" nieźle na tym zarobił u bukmacherów. P.S. Kibicowałem Diablo, ale niestety słabszy był... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Polska mistrzem świata 18.05.09, 15:17 Jak Polak przegrywa, zawsze winny jest ktoś inny niż on sam. Włodarczyk zawsze był cienki - wolny i drewniany - ale specjaliści od lansu nie chcieli tego widzieć. Ostatnim naprawdę dobrym polskim bokserem był Michalczewski - niestety w czasach, kiedy boksował dla Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anarchista Re: Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli ja IP: *.toya.net.pl 18.05.09, 15:22 Dziennikarze mogą sobie pisać co chcą. Nie zmieni to jednak zeczywistości. Każdy, kto oglądał walkę Włodarczyka z Fragomenim oraz jego walke z Cunninghamem a także walkę Adamka z Cunninghamem wie,że Włodarczyk jest słabym bokserem. Włodarczykowi brak jest szybkości, kondycji,nie wykorzystuje dłuższego zasięgu rąk.Wdaje się jedynie w bijatykę. Tyson u szczytu kariery trenował nawet sprinty na 100m. Miał (oprócz bicepsów)potężnie rozbudowane mięśnie nóg, które pomagały mu doskoczyć do szczęki przeciwnika - dryblasa i położyć go na dechy w I rundzie. Włodarczyk na swoich bocianich nóżkach ledwo stał.Jak on trenował, że pokazał tak opłakany poziom trudno powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli jak ... IP: *.abhsia.telus.net 21.05.09, 04:10 Diablo cienki jak polsilwer,niech sie zajmie tarciem chrzanu i deptaniem kapusty.Nastepny wielki przegrany HNP po Boninie i przestrzelonym cyganie.Pozdrawiam wszystkich fanow boksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo wzieli Prasa o walce "Diablo": "Remis, który boli jak .. IP: 194.183.34.* 21.05.09, 23:09 przeciez go sędzia oszczegał po pierwszym liczeniu, zeby nie tlukl makaroniarza na podłodze. Nie posłuchał i tak samo sieknal mu na parkiecie przy drugim razie. I zostal za to ukarany. Wiec o co ta awantura ? Odpowiedz Link Zgłoś