magkraft 26.05.09, 08:31 Oooooo!! Co za łaska!! Może w końcu miasto zainteresuje się poznańskim klubem zamiast ładować pieniądze w Wroniecki klub!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goo Re: Światła i trawa dla Warty IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 08:37 Przestan sapac pseudo poznaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
magkraft Re: Światła i trawa dla Warty 26.05.09, 10:50 PSZ, PNT, PSR, PZ... oto tablice rejestracyjne prawdziwych kibiców Lecha - sami poznaniacy czy moze pseudowielkopolanie? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goonies Re: Światła i trawa dla Warty IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 10:56 a ja na to jak na lato bo moja tablica to PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Światła i trawa dla Warty IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 22:58 Walnij się w łeb zawistny wildecki chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Światła i trawa dla Warty IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 11:56 Oby jak najprędzej byśmy poznaniacy,organizatorzy Euro,nie musieli się już więcej wstydzic,trybuna na ok.5tyś.kibiców od zaraz! Poznań z jednym stadionem to naprawdę wstyd w całej Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Światła i trawa dla Warty IP: *.icpnet.pl 18.06.09, 13:37 > Oby jak najprędzej byśmy poznaniacy,organizatorzy Euro,nie musieli > się już więcej wstydzic,trybuna na ok.5tyś.kibiców od zaraz! > Poznań z jednym stadionem to naprawdę wstyd w całej Polsce! A po co ci więcej stadionów?? Według mnie jeden wystarczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanca Re: Światła i trawa dla Warty IP: *.icpnet.pl 28.05.09, 22:53 Pienążków niet,ale jak nie ma gdzie złomowiska się pozbyc to do ogródka biednego sąsiada... Odpowiedz Link Zgłoś