Gość: hen354 IP: *.hsd1.tx.comcast.net 29.05.09, 05:55 pozostaje tylko pytanie czy lepiej myc wlosy raz w tygodniu czy codziennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hary Re: James fantastyczny. Porażka Magic IP: 88.220.92.* 29.05.09, 06:36 Marcin Gortat myje codziennie, dlatego ma taką świetną fryzurę. Jego 1 blok nie zdołał jednak uratować Magic, gdzie pozostali myją włosy raz w tygodniu. Za to w Cleveland CavaLeBrons w ogóle nie myją włosów. Mają je wytatuowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek James fantastyczny. Porażka Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 06:53 Zamiast pisać o 'genialnym' Jamesie i o tej nieszczęsnej ławce, napiszcie o skuteczności Magic. 8/25 za 3, niecałe 50% rzutów z pola - to był klucz. A wcale nie jest to zasługa obrony Cavaliers'ów, tylko marnej dyspozycji Alston, Lewis - ci zawodnicy mogli zagrać lepiej. Jakby Magic miało taką skuteczność jak Cleveland, to nawet przy Lebronie Jamesie, wygraliby około 12 punktami - ale co sie odwlecze... Pozdrawiam pana Łukasza, fan z N31 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: James fantastyczny. Porażka Magic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.05.09, 07:39 W zasadzie nie ogladam kosza w TV. Dzis obejzalem caly mecz i co moge powiedziec - Gortat jest jeszcze slaby, by czuc sie pewnie w NBA. Chaotyczny, zdezorientowany, ustepujacy szybkoscia oraz sila fizyczna i do tego braki nie do odrobienia z dziecinstwa i modosci - slaba koordynacja ruchowa. Nie wiem czym sie tak podniecali wczesniej w gazecie, ale on potrzebuje jeszcze pare sezonow nauki w lidze, by moc poczuc sie w niej pewniej. Wyglada ze jest ambitny, wiec powinien sobie poradzic. Byle nie sluchal glupich podpuch z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: James fantastyczny. Porażka Magic 29.05.09, 08:17 Michałowicz i Mc Naul kompletnie nie mają kontroli nad tym co w meczu się dzieje. Nie wiedzą, ile kto ma fauli, ile fauli ma drużyna, wypatrują za to dzielnie Gortata. Realizator pokazuje różnych ciekawych ludzi na trybunach, a oni nie wiedząc kto zacz zagadują temat jakimiś dziwadłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Niestety Gortat z kazdym meczem gasnie... IP: *.superkabel.de 29.05.09, 08:17 W kazdym wczesniejszym meczu byl lepszy a czy dalej w las tym gorzej czyzby psycha siadala z powodu presji spotkan czy to braki techniczno koordynacyjne!!! Nie ma jak dobre kino oraz gry i programy za Free sam zobacz TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: James fantastyczny. Porażka Magic IP: 212.124.244.* 29.05.09, 11:32 Jest znacznie lepiej niż Ci się wydaje. PO jednym meczu nie jesteś w stanie tego ocenić. Zagrał już wiele b. dobrych meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 dajcie wreszcie spokój z tym Gortatem! 29.05.09, 08:33 może za parę lat będzie odgrywał jakąś rolę w jakiejś drużynie NBA, ale na razie jest zwykłą zapchajdziurą wchodzi, gdy Howard ma za dużo fauli, albo się zmęczy... no i co gra ta wasza wielka gwiazda NBA??? nic nie gra... NIC! biega od kosza do kosza i prawie nie dotyka piłki... nie mowiąc już o zdobywaniu punktów... niekiedy postawi żywą zasłonę, ale i tak koledzy go prawie nie widzą, czasem coś spadnie mu w ręce odbite od tablicy, więc jest zbiórka i tyle 1 PKT dzisiaj... zwykle poniżej 4 pkt w meczu dajcie spokój! kibic Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: James fantastyczny. Porażka Magic 29.05.09, 08:56 "Cavaliers wygrywali już 32:10 w połowie pierwszej kwarty." hmmm, czy aby na pewno? obudziłem się ok. 3, włączyłem mecz, było 28:10, wytrwałem do 32:10, ale to było jakieś 2 minuty przed zakończeniem pierwszej kwarty, a nie w jej połowie. chyba że w półśnie to ja coś pokręciłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damon Gortat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:07 tyle piszecie o tym bloku LeBrona, pewnie powstana o tym z 4 filimiki znowu... ale co z tego ? Prawda jest taka ze nie zagrał dobrze, moze wspomnicie o tych 4 and1 jakich nad nim zrobili, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 James fantastyczny. Porażka Magic 29.05.09, 09:15 I po co ten wczorajszy głupi tytuł głupi pismaku sportowy. Jak już coś piszesz, to wcześniej pomyśl o tym żebyś nie wyszedł na głupca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cougar Dobry gracz przebywa na boisku min. 20 min i IP: 95.108.6.* 29.05.09, 09:46 zdobywa conajmniej 10 pkt. Gortat to jest cienias i nienależy mu poświęcać uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dobry gracz przebywa na boisku min. 20 min i IP: *.static.dsl.dodo.com.au 29.05.09, 09:56 Ogladam wszystkie mecze finalowe Magic no i Gortata. Ten facet jest beznadziejny,wszystko co robi to poziom amatorski. Na jego gre patrzec nie mozna.Dno. Ze tez go trzymaja. kopa w d... i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala James fantastyczny. Porażka Magic IP: 87.205.6.* 29.05.09, 10:45 Trolujecie jak na onecie :D Gdyby nie to że jestem na to za stary napisał bym żal.pl Na szczęście jestem za stary. A blok Gortata został "Blok of the night"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca ku rwa m ac - czy to, ze Goliat zablokowal jest IP: 79.97.203.* 29.05.09, 11:05 dla tego szmatlawca wystarczajacym powodem, aby popenic na ten temat artykul? Ludzie ogarnijcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal.pl Re: ku rwa m ac - czy to, ze Goliat zablokowal j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 11:28 Wielka noc Gortata??? WIEEEEELKA... <ściana> Odpowiedz Link Zgłoś