Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Groclin wylosował Bordeaux

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 13:26
    Lepiej trafić nie mogli!
    Obserwuj wątek
      • peteen no, nie jest najgorzej... 12.12.03, 13:27
        byłoby pięnie, gdyby...
      • Gość: aero Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 13:37
        Nie to zebym byl ignorantem, ale w Bordeaux, o ile kojarze, zadnych gwiazd nie
        ma..? Moze ktos podrzucic jakimis bardziej znanymi nazwiskami?

A inna sprawa: znowu Alan Shearer bedzie mogl (i pewnie to zrobi) zdobyc
        hattrick w pucharach europejskich ;)
        • Gość: Krzyś Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.pke.pl 12.12.03, 13:42
          Powodzenia Dyskobolio ;-) (ludzie nauczcie sie - zaden G...lin:/).
          A co do gwiazd Bordoux, to teraz nie mam pojecia, ale w 1994 roku, wschodzacymi
          gwiazdami swiatowego futbolu byli: Zidene, Lizarazu, Djugary, Witchge i jeszcze
          paru innych .... i wtopili w 2 rundzie z ... GKS Katowice, echhhh ......
          Zaraz potem Zidene poszedl do Juve :-00000

Pozdro z Katowic
        • Gość: m04 Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 13:55
          jeszcze niedawno mieli Paulete, ale na szcescie wybyl ;)

Bramkarz:
          Ramé (11 wystepów w rep. Francji)

Obroncy:
          Alicarte
          Basto
          Béda
          Caneira
          Jemmali
          Jurietti
          Planus
          Pochettino (17 wystepów w rep. Argentyny)

Pomocnicy:
          Celades (4 wystepy w rep. Hiszpanii)
          E. Costa
          P. Costa
          Miranda
          Riera
          Sahnoun
          Vukomanovic

Napastnicy:
          Darcheville
          Deivid de Souza
          Feindouno
          Kossonogov

• Gość: aero Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 14:00
            ooo ubiegles mnie :) fajne info o ilosci wystepow w kadrze. Zapomnialem dodac
            od siebie Pochettino
          • Gość: meficzek Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 15:44
            Na Darchevilla trzeba bedzie uwazac...
        • Gość: aero Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 13:58
          no dobra, znalazlem sklad Bordeaux. Pare nazwisk mi znajomych:
          Rame (gk), Alicarte (def), Jemmali (def), Celades (mid), Darcheville (for).
          W porownaniu do gwiazd MU, to sa male chlopaczki. No ale nie znaczy, ze nie
          zagraja lepiej niz MU.
          Powinno byc niezle :)
      • Gość: Lukasz22W-wa Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.12.03, 13:56
        Jest dobrze...Bordeaux to już nie jest ten sam zespół co kilka lat temu, gdy
        grli tam Laslandes i Wiltord, nie wspominając już o wcześniejszych gwiazdach
        jak Zidane, Dugarry i Lizarazu.Obecnie najgoźniejszy w Bordeaux jest chyba
        Jean-Claude Darcheville,czyli zawodnik o którego nie biją się czołowe drużyny
        europejskie...Jest szansa.....
        • Gość: Gucwa Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: 62.173.207.* 12.12.03, 14:08
          co za optymizm :))) a ja niestety stawiam na "pierdziserów", czuję że pukną
          groclin i taki będzie sen o potędze....
      • fle_xx Re: Groclin wylosował Bordeaux 12.12.03, 16:05
        Ja osobiście jestem bardzo zadowolony, własnie na ten zespół liczyłem, będzie
        dobrze!
      • Gość: m04 Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.lublin.mm.pl 13.12.03, 19:54
        No, "Daredevil" sie dzisiaj popisal, heheh.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka