Gość: UEFA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 13:26 Lepiej trafić nie mogli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aero Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 13:37 Nie to zebym byl ignorantem, ale w Bordeaux, o ile kojarze, zadnych gwiazd nie ma..? Moze ktos podrzucic jakimis bardziej znanymi nazwiskami? A inna sprawa: znowu Alan Shearer bedzie mogl (i pewnie to zrobi) zdobyc hattrick w pucharach europejskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.pke.pl 12.12.03, 13:42 Powodzenia Dyskobolio ;-) (ludzie nauczcie sie - zaden G...lin:/). A co do gwiazd Bordoux, to teraz nie mam pojecia, ale w 1994 roku, wschodzacymi gwiazdami swiatowego futbolu byli: Zidene, Lizarazu, Djugary, Witchge i jeszcze paru innych .... i wtopili w 2 rundzie z ... GKS Katowice, echhhh ...... Zaraz potem Zidene poszedl do Juve :-00000 Pozdro z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 13:55 jeszcze niedawno mieli Paulete, ale na szcescie wybyl ;) Bramkarz: Ramé (11 wystepów w rep. Francji) Obroncy: Alicarte Basto Béda Caneira Jemmali Jurietti Planus Pochettino (17 wystepów w rep. Argentyny) Pomocnicy: Celades (4 wystepy w rep. Hiszpanii) E. Costa P. Costa Miranda Riera Sahnoun Vukomanovic Napastnicy: Darcheville Deivid de Souza Feindouno Kossonogov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 14:00 ooo ubiegles mnie :) fajne info o ilosci wystepow w kadrze. Zapomnialem dodac od siebie Pochettino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 15:44 Na Darchevilla trzeba bedzie uwazac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.03, 13:58 no dobra, znalazlem sklad Bordeaux. Pare nazwisk mi znajomych: Rame (gk), Alicarte (def), Jemmali (def), Celades (mid), Darcheville (for). W porownaniu do gwiazd MU, to sa male chlopaczki. No ale nie znaczy, ze nie zagraja lepiej niz MU. Powinno byc niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.12.03, 13:56 Jest dobrze...Bordeaux to już nie jest ten sam zespół co kilka lat temu, gdy grli tam Laslandes i Wiltord, nie wspominając już o wcześniejszych gwiazdach jak Zidane, Dugarry i Lizarazu.Obecnie najgoźniejszy w Bordeaux jest chyba Jean-Claude Darcheville,czyli zawodnik o którego nie biją się czołowe drużyny europejskie...Jest szansa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: 62.173.207.* 12.12.03, 14:08 co za optymizm :))) a ja niestety stawiam na "pierdziserów", czuję że pukną groclin i taki będzie sen o potędze.... Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Groclin wylosował Bordeaux 12.12.03, 16:05 Ja osobiście jestem bardzo zadowolony, własnie na ten zespół liczyłem, będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Groclin wylosował Bordeaux IP: *.lublin.mm.pl 13.12.03, 19:54 No, "Daredevil" sie dzisiaj popisal, heheh. Odpowiedz Link Zgłoś