Gość: 44 IP: *.chello.pl 13.07.09, 17:21 swoj chlopak :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Trener Gortat jeździ po Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 17:51 co prawda nie jestem fanem koszykówki tak w telewizji jak i w realu ale Gortato mania bardzo mi się podoba, wreszcie robi się jakieś medialne zamieszanie wokół któregoś ze sportów masowych, wyłączając oczywiście zamieszanie związane z piłką ręczną raz na dwa lata, z siatkówką przy okazji LŚ i zamieszania jak Krzynówek zagra 2 minuty 34 sekundy w średniej drużynie z jeszcze bardziej średniej ligi niemieckiej. Jeżeli PZKosz nie wykorzysta tego do maksymalnej popularyzacji koszykówki w Polsce to dalej będziemy tam gdzie jesteśmy... a warto pamiętać że takich Gortatów to już kilku się zgubiło, bo przecież nie każdy jest równie inteligentny co Marcin i nie każdy pochodzi ze sportowej rodziny. Tak więc popularyzujmy koszykówkę która jest sportem masowym a nie wyścigówki F1 które nim nigdy nie będą... tak więc pozdrowienia Marcinie i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drezdenko Niech gra w Polsce IP: *.c201.msk.pl 13.07.09, 18:14 No to niech gra w Polsce albo trenuje młodych. Po licho zwiał do USA. Później ludzie narzekają, że w kraju nie ma porządnych sportowców. Nic w tym dziwnego, skoro ci najlepsi wolą grę za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i ponuro Re: Niech gra w Polsce? IP: 132.170.58.* 13.07.09, 18:22 "No to niech gra w Polsce albo trenuje młodych..." W Polsce nigdy nie zostalby multi-milionerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: Niech gra w Polsce? IP: 64.80.3.* 13.07.09, 18:30 W Polsce nigdy by nie posiadl takich umiejetnosci i poziomu gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streetball pn Trener Gortat jeździ po Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 00:01 jebane gnoje sa w tym orlando, mialby chlopak szanse na S5 a teraz jedna wielka dupa. Marcin trzymaj sie, oby bylo dobrze i zeby to info na www.orlandosentinel.com bylo tylko kaczka dziennikarska a nie z zadnego sprawdzonego zrodla. A jesli to prawda, no coz, obys gral wiecej, albo przeszedl do innego w miare liczacego sie w walce o po klubu. jebani ludzie z orlando ktorzy jsli ten ruch sie potwierdzi sa dla mnie skonczeni, wiem biznes to biznes, ale ku... nie w taki sposob. Pozdro Marcin. Bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streetball pn Re: Trener Gortat jeździ po Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 00:02 sory za slownictwo, zazwyczaj sie kulturalnie wypowiadam i sprzeczam :D ale to info mnie troche wyprowadzilo z rownowagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadekwojtka Trener Gortat jeździ po Polsce IP: *.toya.net.pl 14.07.09, 17:13 Byłem na Campie w Łodzi ze swoim wnukiem. Znakomita promocja sportu. Marcin pokazał, że jest wspaniałym młodym człowiekiem o wysokiej kulturze. Zajęcia prowadził ze swadą, humorem a jednocześnie żywo i ciekawie. Okazało się, że jest zupełnie niezłym showmanem i to w najlepszym stylu. Zapraszam do swojej prywatnej fotogalerii ze zdjęciami z Campu www.photoworld.toya.net.pl/new.html Odpowiedz Link Zgłoś