Gość: eee IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.07.09, 16:17 autorze!!! walnąłeś MEGA ORTOGRAFA w tym artykule. Ale ci roboty nie ułatwie (o co proszę i inne osoby) Sam szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdfhjkl Re: w Budapeszczcie 26.07.09, 17:41 no i co, ulzylo ci? zes sie wykazal taka wiedza? niechy sobie redaktorek sam poszukal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krpoka Re: Wypadek Felipe Massy. Kierowca obudził się IP: *.debica140.tnp.pl 26.07.09, 16:50 Zastanawiam się jak piszą te artykuły, nie mają trybu sprawdzania w przeglądarce, czy im się do edytora tekstu nie chce wstawić i to zdarza się kilka razy w tygodniu. Choć sam nie piszę dobrze to od portalu o takim zasięgu można by tego wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek Felipe Massy. Kierowca obudził się IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 17:00 Co to jest Budapeszczcie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wypadek Felipe Massy. Kierowca obudził się 26.07.09, 17:17 A jednak te brawny nie takie doskonałe. Rozsypują się na każdym zakręcie, jak jakieś polonezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Wypadek Felipe Massy. Kierowca obudził się IP: *.chello.pl 26.07.09, 19:15 Bo to Mercedes...to i sie sypie, jak mój W210..nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Wypadek Felipe Massy. Kierowca obudził się IP: *.nycmny.east.verizon.net 26.07.09, 18:26 Polacy wytłumaczcie mi, dlaczego jak jedziecie na każdą większą imprezę sportową to wywieszacie tyle polskich flag? Żadna inna nacja na świecie nie wywiesza tyle flag co Polacy. Dla mnie jest to zachowanie typowych wiesniaków. Czy jesteście tak dumni ze swojego kraju czy robicie to tylko na pokaz? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek Felipe Massy. Kierowca obudził się IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.07.09, 19:23 to się nazywa patriotyzm ... trzeba było chodzić na lekcje do szkoły ... Odpowiedz Link Zgłoś