Gość: Bimbo IP: 206.16.226.* 03.08.09, 14:29 W przyszlosci jak juz sie calowac z nieznajomymi paniami, to tylko po radziecku na niedzwiedzia np. Gierek z Brezniewem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: recouderc Gasquet wraca na kort: To nie doping, to franc... IP: *.compower.pl 03.08.09, 17:19 Pan Piekny Backhand wraca do gry i wcale mnie to nie martwi. Nie bral dopingu zwiekszajacego wydolnosc organizmu. Reszta mnie nie obchodzi, WADA i ITF moga sobie myslec na ten temat co chca. Bardzo mnie za to ciekawi, co zrobia z Tamira Paszek. Odpowiedz Link Zgłoś
maczor nie w moim typie 03.08.09, 18:26 całowała się z nim dając mu do zrozumienia, że nie jest w jej typie... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Gasquet wraca na kort: To nie doping, to franc... IP: *.sti.net.pl 03.08.09, 17:25 Taaa pewnie bardzo sie opierala tym pocalunkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsumowywujacy Beztroski Rysio potrząśnie teraz świnką skarbonką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 17:51 "Zniesławiona" mu nie odpuści i Rysio chcąc zakończyć "aferę" będzie musiał zaspokoić oczekiwania Pameli. Oczekiwania finansowe, oczywista. Typowa historia z polowaniem na skarbonkę sportsmena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz jak jest tępym kmiotem to niech płaci... IP: *.centrum.gliwice.pl 03.08.09, 18:07 poru... też trzeba umiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenoni Gasquet : To doping, a nie francuski pocałunek IP: *.213-37-24.mc.videotron.ca 03.08.09, 18:33 mnie też taka jedna siksa dała frencz kiss po długim pobycie w toalecie i co ......... to bajka ! facet po prostu chce sie wymigać i licząc na naiwność ludzi robi już w galoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Gasquet wraca na kort: To nie doping, to franc... IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.09, 18:38 bawil sie cpal i pykau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM* Gasquet wraca na kort: To nie doping, to franc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 19:02 Jak po kokainie można spać ?? hahaha troche rozumu -,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najn Re: Gasquet wraca na kort: To nie doping, to fra IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 19:36 wykryto śladowe ilości. trochę kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadasd Blachara. nie jest IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 03.08.09, 19:58 w moim typie, ale sie z nim calowalam he he ale pusta picza Odpowiedz Link Zgłoś