bejrut3 05.08.09, 20:23 czy jak dolacze do ligi prywatnej to wszystkie moje druzyny na danym loginie odrazu dolacza? czy osobno musze dolaczac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puri1 Re: liga prywatna - pytanie ogolne 05.08.09, 21:05 A nie możesz sprawdzić sam jak dodasz jedną to czy w drugiej ta liga jest dodana :) Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut3 Re: liga prywatna - pytanie ogolne 06.08.09, 09:34 no wlasnie niby tak jest ? a co jesli chcialbym w danej lidze grac tylko jedna druzyna? a nie wszystkimi trzema? Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut3 Re: liga prywatna - pytanie ogolne 07.08.09, 11:36 czy musze specjalnie skierowac pytanie do kowala zeby mi ktos odpowiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut3 Re: liga prywatna - pytanie ogolne 07.08.09, 13:02 widze ze moderatorzy/admini odpowiadali na forum innym od napisania ostatniego postu... prosze o odpowiedz... chcialbym grac jedna druzyna w lidze prywatnej a mam 3 zespoly... tylko chce zeby byly rowne szanse grajac z moimi znajomymi ... Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: liga prywatna - pytanie ogolne 07.08.09, 13:08 nie ma takiej możliwości - zapisują się wszystkie z danego konta Odpowiedz Link Zgłoś