p_kozak 16.08.09, 12:22 zgłosilem dwie druzyny do pucharu Blitz 77 i Blitz 78, w obu przypadkach byl komunikat że zostaly one zakwalifikowane do pucharu a sprawdzajac po dwoch dniach ranking widze ze ich niema... jak to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_kozak Re: puchar WL 16.08.09, 12:22 wyslalem email na kontakt, mam nadzieje na wyjasnienie sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: j.w. 16.08.09, 21:25 moze poprostu nie masz na tyle pkt zeby byc w 2048 ktora pokazuje system ?? Odpowiedz Link Zgłoś
p_kozak Re: j.w. 17.08.09, 06:38 no wlasnie punktacja to najmniejszy problem bo punkty na wejscie dalej sa a w rankingu nima Odpowiedz Link Zgłoś
darekdomanus Re: j.w. 17.08.09, 13:52 i teraz jak sie dostałem do kolejnej rundy bedziemy rozlosowani w pary czy tak jak teraz zostanie 1024 z najlepsza punktacją? Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: j.w. 17.08.09, 14:11 Drogi Prezesie. Sprawdziłem w bazie. Zgłosił się Pan do Ligi Prywatnej Sport.pl, a nie do Pucharu WL. Proszę wejść do zakładki Sport.pl - drużyny zgłoszone Proszę wejść do zakładki Puchar - drużyny nie zgłoszone Z numeru telefonu przy profilu wysyłał Pan sms-y o treści Wl.sport.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p_kozak Re: j.w. 17.08.09, 17:05 powiem szczerze ze jak przeczytałem to mnie na chwile zamurowało:)ale faktycznie efektem podjecia decyzji o zgloszeniu do pucharu, na kilka minut przed zakonczeniem czasu zglaszania druzyn do kolejki, byla pomylka i zgloszenie nie do tego rankingu co wtedy chcialem:) ale dzieki za sprawdzenie i wyjasnienie sytuacji...no cóż ale w ten sposob powalcze napewno w lidze sport.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś