Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika

IP: *.waszyngtona.trustnet.pl 18.08.09, 14:57
    Aż żal czytać panie Wójcik. Taki z Pana żużlowcy ekspert jak ze mnie skoczek
    narciarski. Może pora wrócić do komentowanie niemieckiej Bundesligi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kibic Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 15:01
        Panie Wójcik - właśnie takim artykułem obnaza Pan swój brak kompetencji w tym
        co Pan robi. Kompletnie bzdurne wypociny na temat rzecznika mające charakter
        lokalnej wojny. To własnie takimi artykułami podsycasz wojnę pomiędzy kibicami
        pomiędzy Gorzowem a Zieloną Górą. Ja jestem z Gorzowa i jak stal odpadnie bedę
        kibicował kolegom z ZG. Jak i wielu innych normalnych kibiców. Szkoda mi
        Pana!!! Żal
        • Gość: falubaz Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: 92.244.57.* 18.08.09, 15:30
          powiem tak najwazniejsze jest lubuskie - a tu dwaj panowie komar i
          dowhan skacza sobie do gardel !!!! zal patrzec jak cala polska
          zuzlowa na to patrzy
      • Gość: lee Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.09, 15:47
        Za tak szmatławy artykuł skuł bym pysk temu pismakowi.
        Słuchaj tumanie, gdybys mial odrobine oleju w łepetynie, to wiedzilabys, ze
        zuzel to sport bez perspetkyw na rozwoj, wiec sie tak nie podniecaj tym
        och...ałym falubasem.
        Niszowa dyscyplina, uprawiana w kilku krajach na tym padole;)
        A te matoły sie jarają.
        :D:D:D
        • Gość: Carlitos Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: *.aster.pl 18.08.09, 16:07
          Skoro tak zupełnie nie interesuje cie ten sport to co ty tu w ogóle robisz ? Żeby przeczytać ten artykuł musiałeś kliknąć zakładkę 'żużel' na Gazeta.pl, bo o kupowanie zielonogórskiego wydania Gazety Wyborczej to cie raczej nie podejrzewam.
          Ad rem: nie płacz już chłopie, kiedyś twoja Stal jeszcze będzie wygrywać. ;)
        • Gość: normalny Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: *.116.234.37.lapy234.tnp.pl 18.08.09, 17:10
          nie nasza wina ze jest niszowy tak samo niszowy jak futbol amerykanski
          tylko ze amerykanie nie sa tacy glupi jak ty i jak maja cos dobrego to
          nie niszcza tego od środka powinnismy właśnie propagowac ten sport zeby
          sie rozwijał w innych krajach bo jakby wszyscy byli tacy jak ty to nic
          tylko palec w dupe i plakać niszowy sie znalazł debil...
      • Gość: fan speedwaya Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.09, 15:57
        Bardzo dobry felieton.Gratuluje wyskokiego poziomy w odróżnieniu od dreczki,panie Wójcik
      • Gość: Carlitos Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.aster.pl 18.08.09, 16:04
        Nic dodać nic ująć. Popieram w 100 %. Jak przeczytałem ten jego felieton to byłem w małym szoku. Takiego jadu nie ma nawet u kiboli na stadionie, którzy obrzucają się wyzwiskami, ale ma to raczej charakter rytuału i nie jest naładowane tak negatywnymi emocjami jak wypociny p. Dreczki.
        Natomiast odnośnie profesjonalnego prowadzenia klubów to myślę że trochę niesprawiedliwie obszedł się Pan z Częstochową, Lesznem i Bydgoszczą. Prezes Maślanka to jest mistrz świata: ma na cały sezon Pedersena za pół ceny, którą miał zapłacić. No po prostu majstersztyk :) Jeszcze z tym Pedersenem DMP zdobędzie. Nie jego wina, że sponsor wycofał się w ostatniej chwili. Włókniarz stanie na nogi i to szybciej niż się innym zdaje.
        Nic mi nie wiadomo na temat zapaści finansowej w Lesznie i Bydgoszczy, natomiast z doświadczeń lat ubiegłych trzeba stwierdzić, że klubami tymi kierują bardzo rozsądni ludzie i bonanzy w stylu GKS raczej bym się nie spodziewał.
        Natomiast Wrocław to jest osobny przypadek. Od klubu odwrócili się kibice (najważniejszy sponsor) i winę za to ponosi przede wszystkim klub (od meczów we Wrocławiu ciekawszy jest golf na Eurosporcie).
      • Gość: Paweł Pawle Wójcik... IP: 91.198.118.* 18.08.09, 16:13
        Za to co pan pokazałeś w czasie komentowania finałowego meczu Unibax-
        Unia w 2007 roku, za wyraźnie stronnicze uwagi, za nieskrywaną
        niechęć i wręcz nienawiść do klubu z Leszna, za kłamliwe oszczerstwa
        pod adresem kibiców Unii na antenie Polsatu dawno powinieneś stracić
        licencję do uprawiania zawodu dziennikarza. I ktoś taki śmie pisać
        krytyczne uwagi o innym dziennikarzu? U siebie nie widzi belki a u
        innego zauważył źdźbło... Mam nadzieję, że nigdy już nie usłyszę
        głosu Wójcika komentującego ekstraligowy żuzel...
      • Gość: Kibic Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 16:18
        Z tego co wiem to akurat jednym z kubów którzy mają problemy finansowe jest
        Zielona Góra. Torun też nie jest w najlepszej sytuacji gdyż zdecydowana częśc
        udziału sponsorskiego należy do jednego człowieka Karkosika. Tak więc artykuł
        nie dość, że GŁUPI to na dodatek kłamliwy. Jeśli zaś chodzi o pozostałe kluby
        to wiadomym jest, że Stal Gorzów jest bardzo poukladana - nie ma żadnych
        zaległości itd. Kim jest ten Wójcik (tzn jakie ma plecy ???) że dają możliwość
        wypowiadania się w tej gazecie. Ach !!! W Polsce nic sie zmieniło. Nawet
        dziennikarstwo jakies takie ...
        • Gość: BoB Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:03
          Naprawdę nie wiem skąd wziąłeś pomysł że Falubaz ma problemy finansowe. Zespół z Zielonej Góry nie ma żadnych problemów, nie zalega z wypłatami, nie ma żadnych długów.W ogóle jak można pomyśleć że ma problemy finansowe, kiedy bilet na mecz kosztuje 25-50 zł a średnia kibiców to 12 000. Z biletów jest ogromny dochód,a przecież są jeszcze sponsorzy.
        • Gość: mart Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 20:50
          W takim razie mało wiesz i nie powinieneś pisać bzdur. Jak poukładana jest Stal,
          to zobaczymy po sezonie :)
      • Gość: lee Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.09, 16:33
        Carlitos, klikam w zakladke "zuzel", bo mam taki kaprys.
        • Gość: Lukas Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: *.aster.pl 18.08.09, 16:36
          Dreczka - "przyjechaliście do cyliwizacji to się zachowujcie" - to
          mówi rzecznik klubu, którego kibice rzucają na tor i w zawodników
          butelkami, którzy wybijają szyby w autach. Brawo panie Wójcik. W
          pełni się zgadzam.
      • Gość: LuB Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.chello.pl 18.08.09, 16:38
        Dobry artykuł. Zgadzam się w większości ;)
      • Gość: Gollob Bydgoszcz ! Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: 82.146.248.* 18.08.09, 16:49
        Wójcik nie pie...i won od żużla. Nie znasz się na żużlu, zarządzaniu czy
        marketingu to nie pisz takich dyrdymałów. Klub z Bydgoszczy i z Leszna też nie
        mają żadnych długów.

Antyfalubaz. Gollob Racing Team from Bydgoszcz !!
      • Gość: Gollob Bydgoszcz Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: 82.146.248.* 18.08.09, 16:51
        A falubaz nie ma kibiców tylko bydło. 90 % tych pomyleńców rzuca tylko
        kamieniami, obelgami i butelkami. Precz z tymi wiejskimi milicjantami z
        zielonej dziury.
      • Gość: busz Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.09, 16:55
        jakos dziwnie ulozyl sie ten artykul.
        w tytule jak zwykle na "sport.pl" chwytliwy tytul, a pozniej stek
        glupot, plotek i wymyslow "komentatora zuzlowego"(LOL).
        skoro to mial byc artykul o profesjonalizmie w polskim zuzlu to nie
        chce juz czytac tego pana.

szkoda czasu
      • Gość: lee Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.09, 17:00
        Wójcik to taki dziennikarski zapchajdziura.
        W Polsacie robil relacje ze wszystkiego co sie dało a kompletnie błaźnił sie
        prowadzac wywiady z gal bokserskich bie znajac kompletnie tej dyscypliny.
      • Gość: tkf Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.aster.pl 18.08.09, 18:12
        Wójcik "półprofesjonalisto" za ten artykuł nie pokazuj się na
        słonecznym a najlepiej w ogóle w Gorzowie. I swój bezstronny
        komentarz to już kiedyś pokazałeś! Jako dziennikarz jesteś mniej niż
        zero!
      • Gość: zielona ja Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: 89.108.223.* 18.08.09, 20:21
        bravo ze Ktos (pan Wojcik) nareszcie napisal prawde, a przede
        wszystkiem o spikerze bo nawet "te cos " nie zasluguje na kilka cm
        na nazwisko za te obrazliwe slowa do nas Falubzow!!

GRATULUJE odwaznego artykulu i pozdrawiam Pana
      • Gość: wiecho Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.aster.pl 18.08.09, 20:47
        Zgadzam się z p.WÓJCIKIEM na profesjonalizm należy sobie zapracować
        a jesli taki młokos z powrozem uwiązanym na szyji żadzi w klubie
        (nieprofesjonalnym)no to o czym tu rozmawiać. DZiwię sie bardzo
        zarządowi GORZOWSKIEJ STALI ! bo to wstyd (KOLEJNY) DLA WASZEGO
        KLUBU że człowiek o tak prostackim wychowaniu pracuje w klubie i
        publicznie się BŁAZNI na każdym kroku.PREZESIE z takim OSZOŁOMEM
        DALEKO NIE ZAJEDZIEMY; wywal go pan na zbity pysk
      • Gość: Tomek Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: 87.105.153.* 18.08.09, 22:15
        Bardzo dobrze napisane
      • Gość: Tomix Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.aster.pl 18.08.09, 23:47
        Dreczka wazeliniarz, wywalili go z Poznania a teraz robi krecia
        robote w Stali. Jego komentarze podczas meczu sa stronnicze i malo
        fachowe, ogólnie wyglada jak pajac... Brawo Panie Wójcik za odważne
        stanowisko w tej sprawie.
      • Gość: black Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.lewandow.net.pl 19.08.09, 02:18
        Komentować żużel, a znać się na nim to dwie różne sprawy.
        Jesteś tego dobitnym przykładem.

pozdrawiam
      • Gość: olo Re: Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - pole IP: *.gorzow.mm.pl 19.08.09, 10:32
        yjatkowo tendencyjny i wyjatkowo szowinistyczny artykulik kolego
        wojcik.
        kogos krytykujesz - siebie nie widzisz, jakim jadem zioniesz.

nie pisz wiecej takich bzdur,bo zaogniasz tylko sytuacje na linii
        stal- falubaz,no chyba ,ze ci dowhan pod stolem smaruje a ty udajac
        bezstronnego mieszasz stal gorzow z blotem.
      • Gość: ja Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:10
        a co z unia leszno? to ze ma teraz kryzys formy to znaczy ze nie ma w niej
        profesjonalizmu? moze polityka kadrowa jest zla? moze ludzi brakuje na
        meczach?. piszac o szowinizmie lepiej niech sie Pan zastanowi nad tm co Pan
        wypisuje piszac tlko o faubazie i unibaxise
      • Gość: maciej leszno Profesjonalizm? Tylko Falubaz i Unibax - polemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:12
        wojcik nie napisal o lesznie mimo ze nie dobiega ono od falubazu i unibaxu tym
        co robi bo ma kompleks leszna po finale 2 lata temu gdzie to on byl
        szowonistycznym frajerem ktoryyy caly mecz uprawial jednostronny stroniczny
        komentarz i obrazal kibickow leszna oskarzajac ich o cos czego nie zrobili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka