sharn.1 19.08.09, 16:06 Pyrek powinna nie przyjąc i odejść wolnym krokiem.. To byłby numer! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muminos1975 Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało,... 19.08.09, 16:14 przestań płakać , tylko podziękuj tej miłej pani z rosji ze was olała Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright ale was Iwany ubodlo!! Taka gwiazda, a spadla jak 19.08.09, 16:36 kamien. Zadziwiajace, skad w Polsce tylu fanow Isinbajewej? Gdyby to byla Amerykanka, ale Rosjanka? I nie przesadzacie z jej uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lektor Re: ale was Iwany ubodlo!! Taka gwiazda, a spadla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 17:25 Może jednak w tym rusofobicznym kraju żyją osoby, które potrafią docenić wybitnego sportowca? Nie pomyślałeś o tym, zakompleksiony Polaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Ten bukmacher nizej to daje 5 euro na start nowym! IP: *.static.adsl.cheapnet.it 19.08.09, 17:49 Wystzraczy sie zarejestrowac a dostanie sie od razu 5 euro na zaklady bukmacherskie u tego buka ! http://www.typ1x2.co.cc/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar No no, i jeszcze ksenofobicznym IP: 93.159.26.* 19.08.09, 18:19 prawda pajacu GoWnem karmiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeo Re: ale was Iwany ubodlo!! Taka gwiazda, a spadla IP: *.nj.pl 19.08.09, 19:53 Ubodłoubodło szczególnie dwie flagi polskie i jedna amerykańska. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeo Re: Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikał IP: *.nj.pl 19.08.09, 19:50 przestań płakać , tylko podziękuj tej miłej pani z rosji ze was olała heheh ale kacapski zbuk ...ona olała mistrzostwa heheheh... tylko się cieszyć że głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavi Zwykle niemieckie niechlujstwo IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.08.09, 16:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 16:47 Monia nie martw się,i tak jesteś extra babka!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Eh ta polska natura, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.09, 16:54 wszystko potraficie sami sobie spieprzyc-nawet tak podniosla chwile jak ta, szukajac ukrytego spisku i drugiego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x tak...polska natura wyczytala Pyrek z brazem... IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 19.08.09, 19:23 tak...polska natura wyczytala Pyrek z brazem:) skad sie biora tacy mentalni folksdojcze...chyba tylko z wychowania przez GWno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: tak...polska natura wyczytala Pyrek z brazem. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.09, 20:39 Skad sie biora mentalni folksdojcze? Nie wiesz? To zapytaj taty. I zapytaj jeszcze przy okazji, czemu genetycznie obdarzyl cie tak malym ilorazem inteligencji. Watpie czy otrzymasz odpowiedz, ale zawsze bedziesz o to jedno pytanie lepszy od swego starego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryckowski nie mieszajcie w to Rosjan IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 17:11 Wystarczyło zajrzeć do portali rosyjskich, to dla znających ten język było jasne, że żadnych spisków antypolskich ani antyrosyjskich, tak jak się czuło na niektórych naszych portalach, nie było. Natomiast obiektywnie rzecz biorąc było to więcej niż niechlujstwo organizatorów. Skandalem jest fakt, że DPA, czyli oficjalna niemiecka agencja prasowa rozpowszechniała fałszywe informacje o zajętych miejscach. Też oficjalny niemiecki portal tych mistrzostw odjął wczoraj Polsce dwa medale, złoty i srebrny. Jedna z najwyżej cenionych niemieckich gazet codziennych (jedyne słabe ogniwo to ich korespondent z Poski, niejaki Urban, ale nie Jerzy!), Süddeutsche Zeitung, podała w dzisiejszym wydaniu tabelę medalową, z której również wynika, że Monika Pyrek zdobyła brąz(?!!), chociaż w artykule prasowym na temat tej konkurencji, na sąsiedniej stronie, piszą wyraźnie o srebrze. Tak więc jeszcze raz pokazał nasz sąsiad zachodni, że nie jest wolny od tzw. Po(l)lenallergie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GJ Olaboga IP: 194.181.189.* 19.08.09, 17:11 "To straszne, aż płakać się chce. Taka potworna pomyłka. I to cztery razy! Ci niechlujni Niemcy nic nie potrafią zorganizować. Już do końca życia będę bojkotować niemieckie produkty. Jeżeli kiedyś jakieś zawody będą w Niemczech to na nie nie przyjadę. Buhuhuh, o ja biedna dziewczynka." ... a przecież wystarczyło podejść do tego jako do śmiesznej sprawy i tyle. Nikt jej tego sukcesu ani medalu nie odbiera. Rozumiem, że nie każdy musi być taki super ekstra tolerancyjny i pełny dobrego humoru, ale mnie osobiście nie podoba się podejście Pani Moniki. Tak czy siak, gratuluję Polkom medali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej.... Re: Olaboga IP: *.pools.arcor-ip.net 19.08.09, 17:28 Gratulacje na medal(e)! Jest to sprawa oczywista ze niemcy zrobili to tylko dlatego ze chodzilo o polke, gdzie moga to wkopia... Bo maja Pol(l)enallergie, ze duzo polakow ma podobna allergie, to juz nic. Przed kilkoma dniami tv niemiecka ARD zrobila z prezydenta Horst Köhler, Klaus Köhler. Tez wpadaka...napewno zrobili to bo sie w Skierbieszowi urodzil, a to polska... i chcieli mu pokazac, napewno. Ze do takiej sytuacji doszlo jest naprawde pszykro, wiecej niz to, ale napewno nie zrobiono tego dlatego bo to polska kobieta. Ale jest to oczywiste ze sie z tego zrobi nastepny napad na Polske, bo wszytcy niemcy sa ...., a polacy swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
morda57 Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało,... 19.08.09, 17:32 Niezapominajmy,ze MS odbywaja sie na tym samym stadionie co olimpiada w 36.Te przemarsze z rzeczami zawodnikow z pol startowych,ten dryl prz podescie zwyciescow.Ornung muss sein,mowia niemcy a tu taka wpadka!Nie moge patrzec jak zawodnikow po wreczeniu medali popychaja,ustawiaja,nikt z nich nie moze zrobic cos spontanicznie. Jak zobaczylem kolejne wreczenie medli,skojazyl mi sie ten dryl z 3 rzesza.Itak te mistrzostwa zapamietam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej... Re: Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikał IP: *.pools.arcor-ip.net 19.08.09, 17:46 tak jest, chowaj sie juz bo slyszalem ze znow ma byc napad. Jezeli niemcy z `36 sa ci sami jak dzisiaj, to mozna tez powiedziec ze polska jest dalej prlem, komuna, albo troche zacofana jak w `36? Niestety beda zawsze ludzie istniec ktorym latwo jest pluc na innych, tutaj i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill Bill Michnikowscy prowokatorzy IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 17:49 przeciez ten temat juz byl !!!! byl mocny odzew i POLACY SKAKALI SOBIE DO GARDEL az milo. Wymyslali sobieod najgorszych, posadzali o najstraszniejsze rzeczy, jednym slowe JATKA ZE AZ MILO - DLA MICHNIKOWSKICH SIEPACZY z gazety w. BO O TO WLASNIE CHODZI MICHNIKOWI; OSMIESZYC POLSKE OSMIESZYC POLAKOW ZARABIAJAC PRZY TYM NA NICH JAK NA BARANACH. LAJDACKA MICHNIKOWSZCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan miała do tego prawo 19.08.09, 18:27 miała do tego prawo, mogła po prostu nie przyjąć tego, co jej niemce wręczali; wtedy zrobiłby się prawdziwy szum, bo tak to w Niemczech nikt o tym słowem nie wspomniał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator No i gdzie ten niemiecki ordung? IP: 77.223.195.* 19.08.09, 18:44 Zwykły burd*l jak u nas na PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało, że jestem IP: *.ip.attu.pl 19.08.09, 18:52 pewnie jak zwykle winni byli zli Niemcy.. a mnie wkurzylo ze podczas hymnu Niemiec (zwyciestwo Steffi Nerius) polscy komentatorzy w studio nie potrafia uszanowac tego faktu dyskutujac zawziecie o wirtualnych szansach polskich zawodnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało, że jestem IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.09, 19:04 TVPiS jest od mszy sw i reklam,co sie dziwisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzis Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało,... IP: *.acn.waw.pl 19.08.09, 19:02 o jakie to straszne normalnie chyba bede plakal cala noc Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pitcher Pyrek: to lekcewazenie 19.08.09, 20:27 To przewrazliwienie - wiecej poczucia humoru. Wpadki sie zdarzaja, trzeba do takich rzeczy podchodzi z klasa i dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: Pyrek: to lekcewazenie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.09, 20:45 Juz to wczesniej poruszylem, ale jakis rodzimy folksdojcz (jak sie sam przedstawil) nie zakumal i sie przypial od doopy strony. forum.gazeta.pl/forum/w,761,99182373,99184089,Eh_ta_polska_natura_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamber Re: Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało, że jestem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.09, 20:57 ..."Pyrek powinna nie przyjąc i odejść wolnym krokiem.. To byłby numer! "... Tak jest!. A na przyszlosc powinna sie zastanowic nad jednym; po co sie szlajac po swiecie z zerdzia od fasoli pod pacha, skoro zniwa za pasem i czas na okopywanie kartofluf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Berlin 2009. Monika Pyrek: Z alfabetu wynikało,... IP: *.autocom.pl 19.08.09, 21:22 A takie niby rozwinięte Niemce są a tu co ciekawe czy choć oficjalnie przeprosili panią Monikę.Jak można nie mieć medalu dla zawodniczki? Skoro są dyscypliny to chyba mają konkretną ilość medali.Co brakło złota na medal?Powiem tak zabolało mnie to że tak postąpili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wie Po prostu Pyrek nie mogła znieść zwyciestwa Rogows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 04:11 Pyrek nie może znieść zwycięstwa Rogowskiej. Tak ja to zestroiło, że zaczęła beczeć o byle co. Pomyślała, złoto było tak blisko,jak nie ruska, to i ja mogłam to zdobyć. Nienawidzi Rogowskiej, zawsze rywalizują i ja to zdemolowało. Odpowiedz Link Zgłoś