Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyjazd na derby!

IP: *.chello.pl 24.08.09, 15:02
    Polonia Bydgoszcz Net F@ns organizuje wyjazd na derby do Torunia w
    dniu 30.08.2009 r.

Koszt przejazdu w obie strony wynosi 15 zł.

Zapisy będą przyjmowane:

- we wtorek (25.08.2009 r.) po lidze juniorów, na stadionie Polonii,
    pod parasolkami.

- pozostałe dni w godzinach 17:00-18:00 na stadionie Polonii, pod
    parasolkami.

Przy zapisach będzie potrzebny dowód osobisty. Osoby niepełnoletnie
    będą musiały dostarczyć zgodę rodziców/opiekunków na wyjazd.

Telefon kontaktowy: 889-560-348

www.pbnf.pl
    www.pbnf.pl/forum
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kibic "animowany" Re: Wyjazd na derby! IP: *.chello.pl 30.08.09, 10:52
        Zapraszamy na nasze forum, tam znajdziecie kilka zdjęć robionych w Toruniu w nocy... widać, że powiat przygotowuje się na przyjęcie kibiców ze stolicy województwa.

www.pbnf.6r.pl/board/viewtopic.php?p=85887#85887
        • Gość: xxhh Re: Wyjazd na derby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 14:40
          A jaka wy stolyca??Jak już to jedna ze stolic województwa kujawsko-pomorskiego,
          władze woj są w Toruniu i tam jest stolica woj Kujawsko-Pomorskiego.
          • Gość: kana Re: Wyjazd na derby! IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 10:00
            > władze woj są w Toruniu i tam jest stolica woj Kujawsko-
            Pomorskiego.

a ja myślałem że od początku województwa Toruń jest siedzibą sejmiku
            a władze wojewódzkie są w Bydgoszczy
        • Gość: cool Re: Wyjazd na derby! IP: *.tvk.torun.pl 31.08.09, 22:13
          Rozłożyliście w samym sercu województwa pare szmat z napisem Polonia i myślicie
          że powtórzyliście sztuczkę Falubazu na meczu w Gorzowie. Oj daleko wam do
          najlepszych. A w speedwayu oczywiście bez zmian, czyli DERBY DLA TORUNIA!
          • Gość: baca Re: Wyjazd na derby! IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 21:53
            Oj wy sie tych końpleksów nigdy nie pozbędzieta hej.
            • Gość: cool Re: Wyjazd na derby! IP: *.tvk.torun.pl 01.09.09, 23:10
              (odpowiadam kotowi, kitowi, czy coś w ten deseń a konkretnie na post który
              został usunięty)
              A czemu tak cię męczy stwierdzenie, że Toruń znajduje się w samym sercu
              województwa? Prawda cię tak boli? Nie wiem skąd w was rodzi się przekonanie, że
              torunianie muszą mieć na waszym punkcie (tudzież miasta) jakiekolwiek kompleksy.
              Czy naprawdę uważacie, że musimy wam czegokolwiek zazdrościć? Bydgoszcz jest dla
              Torunia tak samo ważna jak Płock, Suwałki czy Biłgoraj. Różnica pomiędzy wami a
              mieszkańcami powyższych miast jest taka, że ci drudzy tak intensywnie nie węszą
              na naszym toruńskim podwórku. Podaj choćby jeden powód, który mógłby wywoływać u
              nas kompleksy na waszym punkcie. Choćby 1 rzecz, której moglibyśmy akurat wam
              zazdrościć. Wierz mi - nie jesteście wyjątkowi ani jako miasto ani jako
              społeczność. Są antagonizmy pomiędzy kibicami, ale zapewniam cię że dla zwykłego
              mieszkańca Torunia Bydgoszcz jest zupełnie nieznana i w przeciwieństwie do was
              (przykłady na toruńskim forum) niewielu się jej losami interesuje. Poczytaj
              sobie posty twoich braci dyskryminujących gród Kopernika i odpowiedz sobie
              uczciwie na pytanie - czy to nie kompleksy?
              A wracając do żużla - napisz, tak jak lubisz, czyli wytłuszczonym drukiem, ile
              punktów zdobyli w ostatnim meczu w Toruniu bydgoscy wychowankowie? Wiem wiem,
              dla ciebie to pewnie też przejaw kompleksów, więc pisząc swój wywód na ten
              temat, nie zapomnij się pochwalić dorobkiem waszych wychowanków.
              • Gość: kit_kitowy Re: Wyjazd na derby! IP: *.chello.pl 01.09.09, 23:39
                Skończyłes już pracę w tvk ,jak miło.Nie przemęczaj się tą swoją
                paplaniną.Nie pisz tak dużo ,bo nie chce mi się czytać tych
                bzdur.Swoją wypowiedzią na temat "samego serca regionu"
                potwierdzasz,że masz wielkie braki nie tylko w dziedzinie historii,
                geografii i wielu innych ale także nie znasz budowy własnego ciała.
                Serce chłoptasiu nie jest na środku czy w środku .No chyba ,że
                jesteś wyjątkowy tak jak twoje rydzykowo.
                Pa,uprawiaj nadal toruńską propagandę sukcesu w tvk i na forum
                GW.Naiwnych którzy w nią wierzą mam nadzieję,że jest coraz mniej.
                • Gość: cool Re: Wyjazd na derby! IP: *.tvk.torun.pl 02.09.09, 00:30
                  Widzisz półgłówku, dla ciebie podpis tvk torun musi oznaczać, że tam pracuję. I
                  za cholerę do głowy by ci nie wpadło, że ciągnę od nich internet. To dopiero
                  zaskoczenie, co? Co do powiedzenia "serce czegoś tam", to śpieszę ci wyjaśnić,
                  że jest to określenie centralnie położonego punktu, mimo iż serce (ludzkie) w
                  centralnym punkcie się nie znajduje. Nawet u takiego mohera jak ty. Rozumiem, że
                  rzadko wychylając nie ze swojej dziupli, mogłeś się z tym powiedzeniem nie
                  spotkać. Wiele jeszcze przed tobą. Piszecie razem mufonem dwusetką nową historię
                  o życiu Kopernika, czy w innym wątku o dziejach Torunia, a potem laicy,
                  zarzucacie mi ... braki w dziedzinie historii.
                  I jeszcze jedno - nie odpowiedziałeś mi na proste pytania. Wiemy już, że
                  krzykaczem jesteś z górnej półki i jak mało który potrafisz konfabulować
                  (przepraszam za trudne słowo), ale jak masz odpowiedzieć na kilka prostych
                  pytań, to zasłaniasz się bełkotem i jakichś telewizjach kablowych, czy budowie
                  ludzkiego ciała.
                  • Gość: kit_kitowy [...] IP: *.chello.pl 02.09.09, 10:14
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Crespo Re: Wyjazd z forum! IP: *.tvk.torun.pl 02.09.09, 00:34
                  Znalazł sobie jeden pieniacz z drugim zabawe... Po kiego wała na forum żużlowym
                  toczycie te bezproduktywne 'dyskusje', nie na temat zresztą? Są dostatecznie
                  jałowe żeby znaleźć się na forum miejskim, gdzie w 'doborowym' towarzystwie
                  szlachcica, arafata i innych frustratow bez celu w życiu można takie bzdety
                  pisać do bólu.
                  Aha, panie kit_kitowy, czy jaki tam nick sobie w danym momencie wybrałeś- TVK
                  Toruń to jeden z dostawców internetu w Toruniu. Dostarcza go nie tylko swoim
                  pracownikom:)))
                  • Gość: cool Re: Wyjazd z forum! IP: *.tvk.torun.pl 02.09.09, 12:09
                    Bydgoszczanie, napiszę wam tak - nie ma sensu się kłócić, skoro moderator ma za
                    nic nasz trud wkładany w przekonywanie do swoich racji i bez żadnego zawahania,
                    bez najmniejszego drżenia ręki po raz kolejny usuwa nasze posty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka