Gość: misio IP: *.torun.mm.pl 03.09.09, 22:05 Brawo! Wiadomo to tylko sprawdzian, ale Litwa koszykówką słynie. W kosza gra cały świat, a to małe państwo od lat jest w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: master EuroBasket 2009. Litwa pokonała mistrzów świata! IP: *.tvk.torun.pl 03.09.09, 22:13 cosik wam sie w kwartach nie zgadza :> Odpowiedz Link Zgłoś
oizo doping w HL 03.09.09, 23:40 piszę o tym pod każdym artykułem o ME bo wiem, że to nie tylko moje zdanie... chcę zwrócić uwagę na prawdopodobną oprawę muzyczną spotkań w Hali Ludowej... przeszkadzanie w znakomitym jak się spodziewam dopingu koszykarskich kibiców we Wrocławiu muzyczkami rodem z siatkówki to nie najlepszy pomysł... prawdopodobnie organizatorzy chcą przenieś atmosferę pikniku z hal siatkarskich... no ale koszykówka to nie piknik i poziom dopingu jest z goła odmienny, naturalny, głośny i spontaniczny. Myślę, że niepotrzebna nam jest taka oprawa muzyczna... ona tylko przeszkadza i drażni. Mam nadzieję, że jeszcze da się coś z tym zrobić... jeśli nikt tego do czasu mistrzostw nie zmieni pozostaje nam przekrzyczeć te odpustowe melodie albo głośne wyrażenie sprzeciwu i nadzieja że "dj" się opamięta. Napisałem swój osobisty apel na maila pzkosza (pzkosz[małpa]pzkosz.pl). Jeśli i Wam to przeszkadza ... wyślijcie słowo od siebie. Może coś zdziałamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
muzzy3203 Re: doping w HL 04.09.09, 00:30 popieram! Organizatorom meczów polecam pożyczyć kasetę z dzisiejszego meczu Litwy! Jak po którejś z "trójek" Litwy poleciał Blur "Whoo hoo", to myślałem że oszaleję razem z kibicami z Litwy, choć nie było mnie na hali :) No dobra, szalałem nie tylko z powodu muzyki. Postawiłem kasę na Litwę: www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3358386&page=all Ale muzyka była the best!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: doping w HL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 07:56 Heh, myślałem, że tylko mnie to drażni. Ta oprawa muzyczna kompletnie nie pasuje do kosza. Mam nadzieję, że do rozpoczęcia turnieju coś się zmieni. Jak nie będziemy mieli żenującą biesiadę , a nie widowisko :/ A co do dreszczy: www.youtube.com/watch?v=rYFlzJyxWlw Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo-znawca matematyka w GW... IP: *.os3.kn.pl 04.09.09, 06:49 W artykule mamy takie oto zestawienie wyników poszczególnych kwart: Litwa - Hiszpania 94:72. Kwarty: 23:18, 23:22, 26:19, 22:23 Wychodzą wam z tego 22 pkt różnicy po całym meczu ? Bo mi niestety nie, obojętnie w którą stronę bym nie liczył... Dziennikarska rzetelność i fachowość pismaków z GW po raz kolejny daje o sobie znać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psajdam Re: matematyka w GW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:36 A Ty jesteś kretyn jak myślisz ze oni liczą punkty w kwartach gdy je wpisują. Czasami federacja podaje zle kwarty a stamtad wszyscy kopiują. Wiec nie kompromituj sie z tym liczeniem bo wiekszosc z nich pewnie lepiej to robi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo-znawca pasujesz do GW jak ulał... IP: *.os3.kn.pl 04.09.09, 22:34 Tak, najlepiej wpisać liczby takie jakie przyjdą do głowy, jakie to ma bowiem znaczenie ? Zresztą, po co w ogóle podawać wyniki poszczególnych kwart, idąc tokiem twego błyskotliwego inaczej "rozumowania" ? A kretynów radzę poszukać w najbliższym otoczeniu. Najlepiej zacznij od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś