Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EuroBasket 2009. Litwa pokonała mistrzów świata!

IP: *.torun.mm.pl 03.09.09, 22:05
    Brawo! Wiadomo to tylko sprawdzian, ale Litwa koszykówką słynie. W kosza gra
    cały świat, a to małe państwo od lat jest w czołówce.
    Obserwuj wątek
      • Gość: master EuroBasket 2009. Litwa pokonała mistrzów świata! IP: *.tvk.torun.pl 03.09.09, 22:13
        cosik wam sie w kwartach nie zgadza :>
        • oizo doping w HL 03.09.09, 23:40
          piszę o tym pod każdym artykułem o ME bo wiem, że to nie tylko moje zdanie...
          chcę zwrócić uwagę na prawdopodobną oprawę muzyczną spotkań w Hali Ludowej...
          przeszkadzanie w znakomitym jak się spodziewam dopingu koszykarskich kibiców
          we Wrocławiu muzyczkami rodem z siatkówki to nie najlepszy pomysł...
          prawdopodobnie organizatorzy chcą przenieś atmosferę pikniku z hal
          siatkarskich... no ale koszykówka to nie piknik i poziom dopingu jest z goła
          odmienny, naturalny, głośny i spontaniczny. Myślę, że niepotrzebna nam jest
          taka oprawa muzyczna... ona tylko przeszkadza i drażni.

Mam nadzieję, że jeszcze da się coś z tym zrobić...

jeśli nikt tego do czasu mistrzostw nie zmieni pozostaje nam przekrzyczeć te
          odpustowe melodie albo głośne wyrażenie sprzeciwu i nadzieja że "dj" się
          opamięta.

Napisałem swój osobisty apel na maila pzkosza (pzkosz[małpa]pzkosz.pl). Jeśli
          i Wam to przeszkadza ... wyślijcie słowo od siebie. Może coś zdziałamy :)
          • muzzy3203 Re: doping w HL 04.09.09, 00:30
            popieram!

Organizatorom meczów polecam pożyczyć kasetę z dzisiejszego meczu Litwy! Jak po
            którejś z "trójek" Litwy poleciał Blur "Whoo hoo", to myślałem że oszaleję razem
            z kibicami z Litwy, choć nie było mnie na hali :)

No dobra, szalałem nie tylko z powodu muzyki. Postawiłem kasę na Litwę:
            www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3358386&page=all
            Ale muzyka była the best!!
          • Gość: Romper Stomper Re: doping w HL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 07:56
            Heh, myślałem, że tylko mnie to drażni. Ta oprawa muzyczna
            kompletnie nie pasuje do kosza. Mam nadzieję, że do rozpoczęcia
            turnieju coś się zmieni. Jak nie będziemy mieli żenującą biesiadę ,
            a nie widowisko :/

A co do dreszczy:
            www.youtube.com/watch?v=rYFlzJyxWlw
            Pozdrawiam
      • Gość: pseudo-znawca matematyka w GW... IP: *.os3.kn.pl 04.09.09, 06:49
        W artykule mamy takie oto zestawienie wyników poszczególnych kwart: Litwa -
        Hiszpania 94:72. Kwarty: 23:18, 23:22, 26:19, 22:23 Wychodzą wam z tego 22 pkt
        różnicy po całym meczu ? Bo mi niestety nie, obojętnie w którą stronę bym nie
        liczył... Dziennikarska rzetelność i fachowość pismaków z GW po raz kolejny daje
        o sobie znać :P
        • Gość: psajdam Re: matematyka w GW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:36
          A Ty jesteś kretyn jak myślisz ze oni liczą punkty w kwartach gdy je
          wpisują. Czasami federacja podaje zle kwarty a stamtad wszyscy
          kopiują. Wiec nie kompromituj sie z tym liczeniem bo wiekszosc z
          nich pewnie lepiej to robi od ciebie.
          • Gość: pseudo-znawca pasujesz do GW jak ulał... IP: *.os3.kn.pl 04.09.09, 22:34
            Tak, najlepiej wpisać liczby takie jakie przyjdą do głowy, jakie to ma bowiem
            znaczenie ? Zresztą, po co w ogóle podawać wyniki poszczególnych kwart, idąc
            tokiem twego błyskotliwego inaczej "rozumowania" ?
            A kretynów radzę poszukać w najbliższym otoczeniu. Najlepiej zacznij od siebie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka