Dodaj do ulubionych

Dobre miejsce na grila

29.04.09, 16:02
Część jestem mieszkańcem Wesołej i chciałem zaprosić brata na grila i małe piwko. Może zna ktoś dobre miejsce gdzie mozna rozpalić grila i wypić piwko, dobrze by było w okolicy Wesołej. Z góry dziekuję za podpowiedzi. Pozdraiwam wszystkich mieszkańców naszej pięknej dzielnicy. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hania Re: Dobre miejsce na grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 14:58
      Może we własnym ogródku...
      • dram80 Re: Dobre miejsce na grila 30.04.09, 16:15
        Ha ha ha, może trzeba mieć swój ogródek?
        NIestety pytałem kolegi który mieszka tutaj juz paręnaście lat i powiedział że w Wesołej nie ma takiego miejsca. Bardzo ubolewam nad tym że tak duża dzielnica z taką ilością lasów i nikt nie wpadł na pomysł postawienia kilku ławeczek i wytyczenia miesca gdzie można by spokojnie posiedzieć. No cóż może trzeba zmienić władze dzielnicy?
        • Gość: Morro Re: Dobre miejsce na grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 21:45

Bredzisz gościu z Wesołej na moim podwórku mogę urządzać ogniska
          i "grille" ud zawsze...nawet z głośną muzyką..ale za darmo to jest
          ser w pułapce na myszy...Wniosek..za krótko tu mieszkasz nuwooryszu
          • dram80 Re: Dobre miejsce na grila 01.05.09, 11:22
            Bardzo dziwne Panie Morro jest to że inne dzielnice jakoś mają takie miejsca, no ale cóż ale może to ja jestem jakiś dziwny, a dorobkiewiczem nie jestem.
            • Gość: ullla Re: Dobre miejsce na grila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 15:26
              przeraza mnie mentalnosc tutejszych ludzi.kazdy umkniety na swoim
              podworku,aa ci bogatsi zaslonieci gestym parkanem... zadnej pomocy
              nie dostanie sie,ani porady,przyklad..wpis pana Morro.
              • Gość: Morro Re: Dobre miejsce na grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:17
                A Pani to o czym? Bo nie bardzo rozumiem miszkam w Wesołej lat
                kilkadziesiąt w miejscu gdzie jest lużna zabudowa i "miejsca do
                grillowania"nie są mi do niczego potrzebne..A o pomoc sąsiadów o której nie wiem
                czemu Pani wspomina martwić się nie muszę..znamy
                się od dziecka..Jedyna niewygoda to brak utwardzonych ulic
                i konieczność dzwonienia żeby odśnieżyli dojazd...
                Ale podatki płacimy takie same...
                Jeszcze coś Pani wyjaśnić?
                • Gość: Morro Re: Dobre miejsce na grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:30
                  Dodam jeszcze że bardziej mnie interesuje wodociąg na Groszówce
                  i utwardzenie gruntowych ulic których jest kilkanaście....
                  a potem niech budują "miejsca do grillowania"...
            • ukropek Re: Dobre miejsce na grila 01.05.09, 18:48
              A tak konkretnie to jakie dzielnice i gdzie?Bo póki co to nie napisał
              waść które mają a które nie...
              • Gość: dram Re: Dobre miejsce na grila IP: *.warpol.pl 02.05.09, 11:22
                Panie ukropek, czy to ważne jakie dzielnice? Ważne że u nas takigo miejsca nie ma! A chociażby Brudno, Służewiec, Rembertów.
        • Gość: janek Re: Dobre miejsce na grila IP: *.infocoig.pl 07.05.09, 09:18
          idz nad zalew i tam na piasku sobie rozpal...
          • Gość: janek Re: Dobre miejsce na grila IP: *.infocoig.pl 07.05.09, 09:21
            to o inna wesołe chodzi wybaczcie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka