Gość: Paweł IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 04.08.02, 17:51 Dojechałem. Piję sok pom. Dzięki za wycieczkę. MPK jest ogromny, 14 tys. ha. Może spróbujemy jakąś inną trasę w przyszły weekend? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_blond_007 Re: MPK 4/8/2002 04.08.02, 18:50 No to ja też się melduję:) Dojechałam równo 16 po 18'00:) Idę czyścić rowerek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: MPK 4/8/2002 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.08.02, 19:17 Do Anina dotarliśmy równo o 17 - ja do domku dotarłam przed 18. Fajnie było, ale dało mi w kość! Nie nastawiałam się na cross:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: MPK 4/8/2002 04.08.02, 21:10 A ja jak wiecie zlapalam pociag i bylam w domku na Ochocie pare minut pod wpol do piatej. Za tydzien tez jestem chetna, choc daleko mi do waszej kondycji. To co, wstepnie Gora Kalwaria, jak juz rozmawialismy? Pozdrowienia Tuhanka Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: MPK 4/8/2002 05.08.02, 08:36 Bardzo przyjemnie było. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: MPK 4/8/2002 05.08.02, 13:00 Ja jak dojechalam to zaladowalam sobie procha przeciwbolwego i poszlam spac. A dzis nadal chce mi sie spaaac - ale to chyba przez pogode:))) Mozna pomyslec nad czyms na weekend - moze ktos cos wymysli??? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: MPK 4/8/2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:36 Witam Dopiero dzisiaj dorwałem się do komputra. Wracając z Pawłem nawet nie próbowaliśmy forsować Siekierkowskiego (mielibyśmy dużo bliżej). Wszędzie blokady i ciecie. Doszliśmy jednak do wniosku iż MPK jest b. duży i ładny więc koniecznie trzeba jeszcze coś zaplanować. Bajkiem Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 00:45 To nie z braku dobrego wychowania zjawiam się tu dopiero teraz. Ja po prostu musiałem mieć odrobinę czasu, aby dojść do siebie po tym cross'ie z elementami survivalu:-) Jestem zachwycony. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, a Kubajkowi za wybór interesujacej trasy. Czułem się, jak Kolumb. Szczególnie Indianki mi się bardzo podobały:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:24 palker napisaý: > To nie z braku dobrego wychowania zjawiam się tu dopiero teraz. Ja po prostu > musiałem mieć odrobinę czasu, aby dojść do siebie po tym cross'ie z elementami > survivalu:-) Jestem zachwycony. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, a > Kubajkowi za wybór interesujacej trasy. Czułem się, jak Kolumb. Szczególnie > Indianki mi się bardzo podobały:-) Palker, planujesz jakąś konkwistę? To chyba nie spodoba się kobietom z załogi. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:56 A niech sie pobawi facet w podboje. Kobiety zajma sie Indianami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: MPK 4/8/2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 01:05 kubajek napisał: > palker napisaý: > > > To nie z braku dobrego wychowania zjawiam się tu dopiero teraz. Ja po pros > tu > > musiałem mieć odrobinę czasu, aby dojść do siebie po tym cross'ie z > elementami > > survivalu:-) Jestem zachwycony. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, a > > Kubajkowi za wybór interesujacej trasy. Czułem się, jak Kolumb. Szczególni > e > > Indianki mi się bardzo podobały:-) > > Palker, planujesz jakąś konkwistę? > To chyba nie spodoba się kobietom z załogi. > Każdy lubi sobie pokonkwiskać od czasu do czasu, choć w tym przypadku czułem się raczej jak Kolumb-odkrywca:-) A co do Indianek: jak jechałem na końcu tom widział jakieś Indianki szybko pomykające przodem; potem okazało się, że to Indianki z załogi, więc odetchnąłem z ulgą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: MPK 4/8/2002 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.08.02, 01:17 Gość portalu: palker napisał(a): > kubajek napisał: > > > palker napisaý: > > > > > To nie z braku dobrego wychowania zjawiam się tu dopiero teraz. Ja po > pros > > tu > > > musiałem mieć odrobinę czasu, aby dojść do siebie po tym cross'ie z > > elementami > > > survivalu:-) Jestem zachwycony. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystw > o, a > > > Kubajkowi za wybór interesujacej trasy. Czułem się, jak Kolumb. Szcze > gólni > > e > > > Indianki mi się bardzo podobały:-) > > > > Palker, planujesz jakąś konkwistę? > > To chyba nie spodoba się kobietom z załogi. > > > Każdy lubi sobie pokonkwiskać od czasu do czasu, choć w tym przypadku czułem > się raczej jak Kolumb-odkrywca:-) > A co do Indianek: jak jechałem na końcu tom widział jakieś Indianki szybko > pomykające przodem; potem okazało się, że to Indianki z załogi, więc > odetchnąłem z ulgą:-) No taaaaa, na Indianki z załogi pomykające z tyłu nawet się nie obejrzał:( Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:12 Mazowiecki Park Krajobrazowy jest tuż obok mojej chałupy więc trasa nie była dla mnie zaskoczeniem. Pomimo tego wieczorem odczuwałem ją we wszystkich mięśniach. Następnym razem proponuję ją przejechać na maksa tylko z jednym odpoczynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:20 robertrobert1 napisaý: > Mazowiecki Park Krajobrazowy jest tuż obok mojej chałupy więc trasa nie była > dla mnie zaskoczeniem. Pomimo tego wieczorem odczuwałem ją we wszystkich > mięśniach. Następnym razem proponuję ją przejechać na maksa tylko z jednym > odpoczynkiem. Z odpoczynkiem w Falenicy? Wchodzę w to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: MPK 4/8/2002 IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 09:31 robertrobert1 napisaý: > Mazowiecki Park Krajobrazowy jest tuż obok mojej chałupy więc trasa nie była > dla mnie zaskoczeniem. Pomimo tego wieczorem odczuwałem ją we wszystkich > mięśniach. Następnym razem proponuję ją przejechać na maksa tylko z jednym > odpoczynkiem. Jessusmaria, oszaliło cię ?????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:38 Gość portalu: beata_ napisaý(a): > Jessusmaria, oszaliło cię ?????!!!!!!!! Beata tylko mi nie wmawiaj że nie lubisz czasem zaszaleć :)) Poza tym na pewno będzie lać i przejdziemy do planu B, C lub nawet (za przeproszeniem) D. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:54 Jak dla mnie to może być i bez odpoczynku, byleby batoników nie zabrakło:)) Żartuję;) Ale z 1 odpoczynkiem to byłoby o co tygrysy lubią najbardziej;))) Tylko inną trasą, bo tak by było za monotonnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: MPK 4/8/2002 06.08.02, 09:58 Plan D moze byc zwlaszcza fascynujacy. Poza tym, jak tak bedzie lalo, to bedzie urozmaicenie bo zabawa odbedzie sie w blotku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ ZACZYNAM... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 12:49 ...się Was wszystkich bać!!!!!!! Owszem lubię zaszaleć, ale w pewnych granicach - najlepiej w środkowej strefie stanów średnich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 13:57 Gość portalu: beata_ napisaý(a): > ...się Was wszystkich bać!!!!!!! > Owszem lubię zaszaleć, ale w pewnych granicach - najlepiej w środkowej strefie > stanów średnich:-) Np. na Bugu we Włodawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZACZYNAM... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 14:04 kubajek napisaý: > Gość portalu: beata_ napisaý(a): > > > ...się Was wszystkich bać!!!!!!! > > Owszem lubię zaszaleć, ale w pewnych granicach - najlepiej w środkowej > strefie > > stanów średnich:-) > > Np. na Bugu we Włodawie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 14:05 Beatko nie boj sie...To my, Twoi znajomi!!! Przeciez nas znasz, nie chowaj sie do szafy!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 14:13 draconessa napisaýa: > Beatko nie boj sie...To my, Twoi znajomi!!! Przeciez nas znasz, nie chowaj sie > do szafy!:))) Obawiam się zna nas coraz lepiej. Stąd strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZACZYNAM... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 14:15 kubajek napisaý: > draconessa napisaýa: > > > Beatko nie boj sie...To my, Twoi znajomi!!! Przeciez nas znasz, nie chowaj > > sie > > do szafy!:))) > > Obawiam się zna nas coraz lepiej. > Stąd strach. > > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 14:17 czyzbys sadzila, ze chcemy zrobic Ci krzywde??? Przeciez my to tylko dla Twojego dobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 14:22 Tak, beata_, dla twojego dobra. Dla niedobra draconessa podesłała by ci kogoś do pojeżdżenia. Ona jest do tego zdolna. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 14:30 Spytaj jane co myśli o strzępach w krzakach (czy na odwrót). Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ZACZYNAM... 06.08.02, 15:02 I dlatego kazalam jej nie jezdzic po krzakach, tylko w terenie odkrytym gdzie duzo ludzi wokol i z dodatkowa obstawa tudziez gazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ JESZCZE BARDZIEJ... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 15:02 ...przerażona jestem - przestaję wiedzieć o czym mówicie! Ratunkuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: JESZCZE BARDZIEJ... 06.08.02, 15:09 Nie boj sie, to mimo wszystko my i po polsku...i w krzaki Ciebie tez nie wrzuce, nie bedzie strzepow w krzakach ani krzakow w strzepach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 15:11 draconessa napisała: > Nie boj sie, to mimo wszystko my i po polsku...i w krzaki Ciebie tez nie > wrzuce, nie bedzie strzepow w krzakach ani krzakow w strzepach:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 15:23 Alez przeciez ja jestem chodzaca poczciwosc, jak mozna sie mnie bac??? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 15:39 draconessa napisała: > Alez przeciez ja jestem chodzaca poczciwosc, jak mozna sie mnie bac??? Właśnie, o czym ty draconessa mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 15:45 Otoz to!!! A Beata sie mnie boi, nie wiem, dlaczego nie ufa w moje dobre checi uprzyjemnienia Jej zycia przez jazde poprzez blota:))) Nie , to nie, bedziemy jezdzic po suchym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 15:48 draconessa napisała: > Otoz to!!! A Beata sie mnie boi, nie wiem, dlaczego nie ufa w moje dobre checi > uprzyjemnienia Jej zycia przez jazde poprzez blota:))) Nie , to nie, bedziemy > jezdzic po suchym... > Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 15:50 Beata, nie bój się. Jak oni chcą jeździć bez odpoczynku po błotach, to niech jeżdżą. A my sobie we dwie spokojnie, z tyłu...dokąd się spieszyć? ;) Pozdrawiam Tuhanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 15:56 tuhanka napisała: > Beata, nie bój się. Jak oni chcą jeździć bez odpoczynku po błotach, to niech > jeżdżą. A my sobie we dwie spokojnie, z tyłu...dokąd się spieszyć? ;) > Pozdrawiam > Tuhanka O mój Boże!!!! Nareszcie jakieś ludzkie słowo i ludzka istota:-)) Tuhaneczko, zawsze z tyłu, ale zawsze do przodu, co-nie???:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 16:06 Oj, dziewczyny, czego tu sie bac? Owiniecie sie folia jakas ( np kawalkami placht malarskich) gumiaki zalozycie i juz po wodzie i blotku jezdzic mozna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 16:07 draconessa napisała: > Oj, dziewczyny, czego tu sie bac? Owiniecie sie folia jakas ( np kawalkami > placht malarskich) gumiaki zalozycie i juz po wodzie i blotku jezdzic mozna:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 16:14 hehehe, toc trzeba sobie pozartowac makabrycznie... nieco... W tych okolicznosciach przyrody zwlaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 16:21 draconessa napisała: > hehehe, toc trzeba sobie pozartowac makabrycznie... nieco... W tych > okolicznosciach przyrody zwlaszcza. > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 16:29 Sumienie mi zanika przy tej pogodzie. Kto wymyslil takie deszcze, jakis kretyn chyba. I to zabojcze cisnienie atmosferyczne, po prostu skonac mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 16:33 draconessa napisała: > Sumienie mi zanika przy tej pogodzie. Kto wymyslil takie deszcze, jakis kretyn > chyba. I to zabojcze cisnienie atmosferyczne, po prostu skonac mozna... > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 16:34 A widzisz, czyli zrobilismy Ci przysluge, bo mi cisnienia nawet kolejne kawy nie podnosza. Nie jestem w stanie sie jakos ozywic i czuje sie niczym zombie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 16:41 draconessa napisała: > A widzisz, czyli zrobilismy Ci przysluge, bo mi cisnienia nawet kolejne kawy > nie podnosza. Nie jestem w stanie sie jakos ozywic i czuje sie niczym zombie:) > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 16:45 Zawszesmy do uslug:))) Kurcze, dzisaj uciekne z biura punktualnie o 17.00 bo juz nie moge, zaraz umre, ciemno i szaro na dworze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: NIE JESTEM PEWNA... 06.08.02, 17:26 Draconesso, znasz moją kondycję. Ja jeździć lubię i błotko mi nie przeszkadza, ale nie wyrabiać waszym tempem, więc bez przystanków? W moim przypadku nie wchodzi w rachubę. A do Ciebie, Beato - masz oczywiście rację. Co z tego, że jadę na szarym końcu? Ważne że jadę. Ostatecznie to nie Wyścig Pokoju! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: NIE JESTEM PEWNA... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 18:49 tuhanka napisała: > Draconesso, znasz moją kondycję. Ja jeździć lubię i błotko mi nie przeszkadza, > ale nie wyrabiać waszym tempem, więc bez przystanków? W moim przypadku nie > wchodzi w rachubę. A do Ciebie, Beato - masz oczywiście rację. Co z tego, że > jadę na szarym końcu? Ważne że jadę. Ostatecznie to nie Wyścig Pokoju! ;)) Ja tam jadę na końcu, bo lubię;))) Ci z przodu nie mają pojęcia jak to przyjemność!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: KOŃCZĘ ... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 15:53 kubajek napisał: > Na dziś. > Do jutra. > Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: KOŃCZĘ ... 06.08.02, 15:58 Gość portalu: beata_ napisał(a): > :(((((( No dobra, do pojutrza, ale bardziej nie ustąpię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: KOŃCZĘ ... IP: *.ipartners.pl 06.08.02, 16:06 kubajek napisał: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > :(((((( > > No dobra, do pojutrza, ale bardziej nie ustąpię! > > Odpowiedz Link Zgłoś