Dodaj do ulubionych

cinema c4d

19.11.06, 21:09
hejka, poszukuję jakichś bibliotek <modeli> do cinemy, kiedyś była taka fajna włoska stronka z modelami i teksturami ale adres gdzieś mi wcieło <taka z osą w logo> moze ktoś kojarzy, może ktoś zna inną? byłbym wdzięczny za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • neuroup Re: cinema c4d 21.11.06, 14:45
      Wiesz wydaje mi się, że Cinema wczytuje bardzo dużo formatów takich jak 3ds albo
      lwo.
      • mmpio Re: cinema c4d 21.11.06, 20:09
        oj ja wiem że dużo:] ale niektóre lepiej inne gorzej, kolorki skala i takie tam... ale może być cokolwiek... jednym słowem szukam DOBRYCH mebli i przedewszystkim roślin które można by wykorzystywać:]
        • neuroup Re: cinema c4d 21.11.06, 20:39
          Ja też zajmuje się aranżacją wnętrz. No i mósze ci powiedzieć, że najlepiej
          meble robić samemu bo to naprawdę nic trudnego.
          Pozdrawiam
          • mmpio Re: cinema c4d 22.11.06, 00:17
            hehe, no widzidsz, tylko że ja nie zajmuję się też wnętrzami a raczej tym w czym są wnętrza:) i jasne że czasami i nad meblami myślę, ale czasem mam nockę na wizualkę i akurat mi są potzrebne krzesła z wysokimi oparciami, nie zawsze jest nawet te 5 minut:) dlatego piszę, że zależy mi na dobrych meblach i roślinach, a nie tym co w pośpiechu jestem w stanie zrobić:) a mając na myśli rośliny miałem na myśli też drzewa;) a pamiętam że na tamtej były nawet odmiany poszczególnych gatunków do pobrania:]
    • mmpio Re: cinema c4d 22.11.06, 20:56
      to nie poszukiwana przeze mnie stronka, ale cośtam można sobie znaleźć;) choć naprawdę różna jakość wykonania, ale jak się poszpera to się znajdzie:)
      www.max-realms.com/modules/wmpdownloads/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka