kamavxv 04.10.07, 20:31 To mój pierwszy kontakt z corelem, jak chcę samouczka to odpala mi się Windows Media Player i melduje że nie może odtworzyć pliku. Co zrobiłam źle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamavxv Re: Corel 12- brak samouczka 14.10.07, 09:37 Proszę poradźcie mi coś.Moja znajoma wgrała z mojej płyty i wszystko ma. Ja już dwa razy wywalałam i wgrywałam ponownie.Co ten Media Player się tak doczepił do corela. Powinna się odpalać pomoc, potem samouczek.Oczywiście zainstalowałam wszystkie pliki na płycie. Nawet znajomy polecił abym to zainstalowała K-Lite Codec Pack 3.4.5 i nic się nie zmieniłó. Odpowiedz Link
kamavxv Re: menu-pomoc-samouczek [BT] 15.10.07, 14:20 menu-pomoc-samouczek-i wchodzi Media Player ze swoim "nie można otworzyć pliku". Nic nie rozumiem po co wogóle tu odpala się Media Player. Odpowiedz Link
koktajl_molotowa Re: menu-pomoc-samouczek [BT] 15.10.07, 16:33 kamavxv napisała: > menu-pomoc-samouczek-i wchodzi Media Player ze swoim "nie można > otworzyć pliku". Nic nie rozumiem po co wogóle tu odpala się Media > Player. Pewnie masz skojarzone pliki htm z MP. Nie wiem jak i po co. Mniej wiecej w tej lokalizacji bedziesz mieć katalog Tutorials, w nim cały samouczek. c:\Program Files\Corel\CorelDRAW Graphics Suite 13\Languages\PL\ ewentualnie mogę Ci podesłać podręcnik do Corela12 w pdf (ok.11MB) Odpowiedz Link
kamavxv Re: menu-pomoc-samouczek [BT] 15.10.07, 18:30 Niestety byłam już w tej lokalizacji i nie ma tam tego, owszem są rysunki które są wyświetlane w samouczku, ale mi chodzi o np. krok po kroku tworzenie logo i inne przykłady pracy z corelem. Może powinnam jeszcze raz go wywalić i jakoś inaczej zainstalować? Odpowiedz Link
koktajl_molotowa Re: menu-pomoc-samouczek [BT] 16.10.07, 12:41 Na Twój adres na @gazeta wysłałem podręcznik. Nawet przy samouczku się przyda Odpowiedz Link