Dodaj do ulubionych

wf na kulu

04.08.08, 20:02
mam pytanie do kogos kto sie orientuje w tym temacie ;) jak
wygladaja zajecia wychowania fizycznego na tej uczelni, bo wiem ze
na umcsie mozna sobie wybrac co komu bardziej pasuje, np gimnastyke
korekcyjna :) czy na kulu tez jest taka mozliwosci?
Obserwuj wątek
    • gaadzik Re: wf na kulu 04.08.08, 20:37
      Tak samo. Zajec do wyboru do koloru :)

Dziewczyny na KULu czesto graja w hokeja :D z tego co zauważyłem <lol> :D Jesli
      bedzie malo osob, to zapewne uwtorza jedna grupe, ale wszystkiego po trochu
      bedzie :)
    • marta_ges Re: wf na kulu 04.08.08, 20:37
      Jak jesteś z czegoś dobra to możesz zapisać się na sekcję np. siatkówki.A
      ogólnie to zależy od tego na kogo trefisz..my np.miałyśmy zajęcia fitness:
      ćwiczenia na stepach i piłkach, układny ze wstążkami..
    • anarii Re: wf na kulu 04.08.08, 22:34
      powiem Ci szczerze, że wf to w gruncie rzeczy sama przyjemność. fakt, zależy na
      kogo trafisz. ja akuratnie tak miałam, że za bardzo się nie przemęczaliśmy, ale
      zawsze było to trochę ruchu w ciągu tygodnia. Co do sekcji to jest ich wiele -
      do wyboru do koloru - od siatkówki przez judo, narty aż do wspinaczki górskiej -
      tak było rok temu. Uczęszczając na zajęcia na sekcji jesteś zwolniona z wf
      • ego_maniac_blonde Re: wf na kulu 04.08.08, 23:47
        ALE basenu nie ma...?
        • kwiat_paproci Re: wf na kulu 04.08.08, 23:52
          Z tego, co pamiętam, to jest u nas sekcja pływacka, ale sekcje mają to do
          siebie, że mają ze 3 razy więcej zajęć niż na normalnym wf plus jeszcze różne
          wyjazdy na zawody. Ja bym polecała więc zwykły wf, bo jest bardzo fajny i nawet
          dość urozmaicony (choć to zależy jeszcze od wuefisty). Ale za to jak się należy
          do sekcji i ma się jakieś osiągi, to można się załapać na stypę wyższą od
          naukowej ;)
          • gaadzik Re: wf na kulu 05.08.08, 10:03
            Glowy sobie nie dam uciac, ale za basen trzeba chyba cos tam
            doplacac od siebie:)
            • croc.c Re: wf na kulu 19.09.08, 17:57
              Czy sekcja szachowa zwalnia z WF'u tak jak kazda inna? Bo nie jest to "sport" w
              powszechnie rozumianym znaczeniu.
              • gaadzik Re: wf na kulu 19.09.08, 18:24
                Jeśli sekcja to zwalnia :)
                • iskierka888 Re: wf na kulu 27.09.08, 09:51
                  czy ktoś miał może zajęcia podstawowe z Panem Piotrem
                  Olejarnikiem ? jak jest ?
                  • gaadzik Re: wf na kulu 27.09.08, 10:22
                    ja :D Super gosc jak dla mnie. A dlatego super, bo on od siatkówki, którą ja
                    kochac :)
                  • domi667 Re: wf na kulu 27.09.08, 10:53
                    iskierka888,a skąd wiesz z kim będziesz miała wf? Gdzieś się można tego
                    dowiedzieć??
    • mariolcia195 Re: wf na kulu 27.09.08, 10:01
      a czy zaoczni tez maja wf?
      • gaadzik Re: wf na kulu 27.09.08, 10:23
        chyba nie macie
        • achacyy Re: wf na kulu 27.09.08, 13:11
          Mam dylemat mały. Nie lubię grać w siatkówkę i piłkę nożną. Dla mnie to jest
          koszmar. Wf prawdopodobnie będę miał z mgr Jerzym Dumbalą. Możecie mi coś o
          nim napisać? Zastanawiam się na zapisanie do sekcji judo, lecz nigdy go nie
          trenowałem. Czy przyjmują tam początkujących?
          • gaadzik Re: wf na kulu 27.09.08, 14:05
            Do judo brali wszystkich, bez względu na stopien zaawansowania.

Nie wiem skad Wy wiecie z kim bedzie mieli WF, jak tego z planu nie da sie
            odczytac. Nie wiem od czego jest ten Pan D..., ale na poczatku zawsze jest wybór
            i wolno się sobie wybrac dyscypilnę, najwyżej że jest Was tak mało na roku, że
            zostaniecie rzuceni wszyscy do jednego worka :)
            • domi667 Re: wf na kulu 27.09.08, 14:18
              czyli wybór dyscypliny wiodącej,to co innego niż sekcja?? :P Obawiam sie,że moje
              umiejętności są za małe na sekcję siatkówki,ale pomimo tego chciałabym grać...
              • domi667 Re: wf na kulu 27.09.08, 14:25
                już wiem, skąd wiecie z kim będziecie mieli wf! :P uzupełnili plan :P:P
                • gaadzik Re: wf na kulu 27.09.08, 17:05
                  Sekcja to już raczej dla zakochanych w danej dyscyplinie i naprawdę potrafiących
                  w to coś grac. Tutaj trzeba przygotowac sie na treningi, wyjazdy na zawody.

A ja powyżej pisałem o wyborze dyscypliny w ramach zwykłego WFu. U nas na
                  prawie, gdzie chłopa jest sporo :D na pierwsze zajecia przyszło sobie 4 panów
                  (siatkowka, p.nożna, koszykowka i silownia bodajze) i do kogo się chciało, tam
                  się szło. Inna sprawa gdy na roku jest 15 osób tej samej pci, to trudno się
                  spodziewac, aby oni mieli wybór z kilku... :)
                  • domi667 Re: wf na kulu 27.09.08, 19:16
                    już rozumiem,dzięki ;)
                    • iskierka888 Re: wf na kulu 28.09.08, 01:35
                      dokladnie domi uzupelnili plan i podejrzewam ze bede w 2 grupie ;P
                      • kasiamalinka19 Re: wf na kulu 15.07.09, 21:31
                        Wf zalicza się na jakieś oceny?
                        • oliwka444 Re: wf na kulu 15.07.09, 22:18
                          Ale skąd wy wiecie z kim będzie w-ef i jakie zajęcia będą?Gdzie
                          można zobaczyć plan?
                          • wiolciaa33 Re: wf na kulu 15.07.09, 22:53
                            Tak z wf jest normalna ocena na koniec semestru. A plan zajęć będzie bliżej
                            października. pozdrawiam.
                            • betabenna Re: wf na kulu 15.07.09, 23:23
                              Dołączam się do pytania gdzie znalazłyście plan?
                              • wiolciaa33 Re: wf na kulu 15.07.09, 23:35
                                plan może być ale z poprzedniego roku :D
                              • anarii Re: wf na kulu 17.07.09, 23:19
                                Można je bez problemu znaleźć na e-kulu, osobno na każdy rok i semestr. Jednak
                                należy tu jednak dodać, że czasem taki plan ulega zmianie, tak więc nie należy
                                się nim w 100% sugerować, zmieniają się przedmioty, wymiar godzin jak i sami
                                prowadzący
                                • betabenna Re: wf na kulu 18.07.09, 13:35
                                  Ale bez numeru albumu jest to niemożliwe a zdaje się że do tego
                                  potrzeba legitymacji studenckiej która 1roczniacy dostaną po
                                  inauguracji roku akademickiego. Czy się mylę?:)

Właśnie zauwazyłam ze na okładkach które przyszły w liscie tez jest
                                  miejsce na nr albumu.
                                  • anarii Re: wf na kulu 19.07.09, 11:40
                                    Na okładkach numer albumu wypałniają już w dziekanacie. Co do planu zajęć i
                                    konieczności uprzedniego założenia konta na ekulu to nie jestem pewna, ale plan
                                    zajęć można oglądać nawet nie będąc zalogowanym
                                    (e.kul.lublin.pl/qlplan.html) w każdej chwili możecie spróbować sobie
                                    wejść na ten link i sprawdzić. Jak nie da rady, a bardzo Wam zależy to
                                    ewentualnie mogę Wam konkretny plan z ekulu wysłać na maila.
                                    ---
                                    Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla
                                    oczu.
                                    Antoine de Saint – Exupery
                                    • betabenna Re: wf na kulu 19.07.09, 13:29
                                      anarii byłabym bardzo wdzięczna za plan bo link nie działa
                                      mój email benna37@gmail.com :)
                                    • betabenna Re: wf na kulu 19.07.09, 13:30
                                      Sory jednak link działa ale nie ma opcji wybierz plan na rok
                                      2009/2010 :)
                                      • anarii Re: wf na kulu 19.07.09, 18:54
                                        bo ten plan pojawi się dopiero ok 30 września, ale możesz na razie sugerować się
                                        tym 08/09, całkiem możliwe, że na I roku nie będzie wiele zmian
                                        • zuuuzaa229 Re: wf na kulu 08.08.09, 23:26
                                          A ja mam takie pytanie. Na WF nigdy nie cwiczylam ze wzgledu na stan
                                          zdrowia. Zawsze mialam zwolnienie lekarskie. I teraz na innym forum
                                          czytalam ze w takiej sytuacji bede musiala zaliczac teorie... Jak z
                                          tym jest?? Nie da sie dac zwolnienia i calkowicie "wyrzucic" sobie
                                          WF z planu??
                                          • anarii Re: wf na kulu 09.08.09, 09:20
                                            Da się wyrzucić. Jeżeli masz zwolnienie od swojego lekarza udajesz się z nim na
                                            komisję lekarską na kulu - na pierwszym wf (takim organizacyjnym) powiedzą kiedy
                                            się to odbędzie i gdzie. ta komisja stwierdza zasadność Twojego zwolnienia i
                                            wyraża na nie zgodę, i to jest tyle jeżeli chodzi o wf, zapominasz o nim aż do
                                            czasu wpisów do indeksu :)
                                            • lidiadesignerrr Re: wf na kulu 02.09.09, 10:35
                                              a czy jest taniec np nowoczesny?
    • ghanaj Prośba 08.08.09, 22:53
      Podajcie mi nazwisko tego leniwego włefisty to będę go omijał
      szerokim łukiem bo mam złe doświadczenia z takimi ludźmi.
      Z góry dziękuję:)
    • kasiamalinka19 Re: wf na kulu 09.08.09, 10:03
      Możecie mi napisać jak będzie wyglądał ten wf , to będą jakieś
      zajęcie narzucone np. siatkówka , czy możemy wybierać to co lubimy?
      W jakich godzinach są na ogół zajęcia ? I gdzie się odbywają ? Z
      tego wf to mamy mieć jakąś ocene ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka