Gość: Rysia IP: *.wmc.com.pl 27.06.03, 16:33 To wspaniała kobieta. Na pewno uratuje mojemu Mężowi wzrok. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marchewa Re: Gierek-Łapińska, Ariadna IP: *.elsat.net.pl / 10.2.0.* 27.08.03, 12:27 niedawno przezyłam niemiły szok! Bylam z wizytą u pani doktor prywatnie, ale stan, w jakim ją zobaczyłam wskazywał ze jest nietrzeźwa! to nie są pomówienia! Czekając na poczekalni na chwilke wyszlam do pobliskiego sklepu, nagle zauwazyłam doktor która...szła chwiejnym krokiem, wchodząc po schodach ledwo trzymała sie barierki, była niedbale ubrana i rozczochrana...Najgorsze, ze przyjmowała pacjentów! Juz kiedys wczesniej wydawało mi sie ze jest wstawiona, ale widocznie umie sie nieźle maskowac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka ŚAM Re: Gierek-Łapińska, Ariadna IP: *.elsat.net.pl 15.09.04, 18:18 Proszę,nawet jeśli to co piszesz jest prawdą,nie wyciągaj pochopnych wniosków.Pewnie zdajesz sobie sprawę,że przyczyną takich sytuacji są często problemy osobiste.Nawt tak dystyngowana,wykształcona postać może nie móc sprostać życiowym problemom.|Nie zniesławiaj,bo skutki mogą być straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pless Gierek-Łapińska, Ariadna IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.03, 21:37 Halo Sz.Pani Ariadno Przypadkowo natrafilem na Pani strone i przeczytalem Pani osiagniecia.Jestem pelen podziwu dla Pani osiagniec,tak wielu ludziom Pani pomogla. Mysle ze ma Pani wielu zwolennikow i wielbicieli / jesli moge tak to nazwac/. Pochodze ze Slaska a mieszkam od 13 lat w Niemczech i jestem dumny ze na Slasku mamy tak wspaniala kobiete lekarza. Zycze Pani zdrowia,szczescia oraz wielu osiagniec w zyciu zawodowym. Serdeczne pozdrowienia Piotr pless1@web.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka ŚAM Re: Gierek-Łapińska, Ariadna IP: *.elsat.net.pl 15.09.04, 18:13 Chciałam serdecznie podziękować Pani profesor.To właśnie w Jej klinice początkowo przywrócono mi nadzieję, a później udzielono pomocy w całkowitym pozbyciu się potrzeby noszenia okularów.Okulary nosiłam od 7go roku życia.Wada wzroku wzrastała z roku na rok,w efekcie mocno utrudniając mi życie.W wieku 18tu lat przeprowadzono u mnie4 laserową korektę wady wzroku i od tego momentu moje żyie radykalnie się zmieniło na lepsze.Teraz jestem bardzo szczęśliwa! Jeszcze raz dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś