Gość: savio1 IP: *.crowley.pl 04.03.03, 13:29 bo z ilości wątków wynika,że niewielu Cieszyniaków tu wpada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursza Re: Kto tu bywa niech się wpisze 06.03.03, 14:18 ja tu bywam, choc nie z Cieszyna... pozdrowienia dla mojego ulubionego miasta u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyd Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 23:38 Też tu bywam, dla odmiany ja akurat stela ... Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiek Re: Kto tu bywa niech się wpisze 07.03.03, 15:03 bywam korzeniami i sercem stela, fizycznie, niestety, gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.03.03, 23:04 obecny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlan Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.03.03, 13:41 ello... właśnie tu przybyłem i mam nadzieję, że będzie o czym pogadac i poznać może kogoś sympatycznego bo wiosna się skrada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: Kto tu bywa niech się wpisze 10.03.03, 18:19 Wpisuje sie. Cieszyn jest wspanialy, nasz maly Wieden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanna Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.03.03, 06:16 Zaglądam tu, zaglądam... Chciałabym wirtualnie wybrac sie na spacer po cieszyńskiej Wenecji z miłym Ciszyniakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.gliwice.pl 30.03.03, 20:13 Ja dziś zajrzałem po raz pierwszy i obiecuję, że będę wpadać regularnie. Swoją drogą to zabawne, że nazwałeś Cieszyn małym Wiedniem. Przypomniało mi to pewien fakt historyczny, do którego dokopałem się będąc młodym i ambitnym cieszyńskim harcerzem: Dawno, dawno temu (kiedy, ni cholery nie pamiętam) któryś z cesarzy austriackich (który, ni cholery nie pamiętam) uciekał przed kimś gdzieś (nie ma to jak ścisłe fakty historyczne!) i zatrzymał się na miesiąc w Cieszynie. Z pobytu tego zachował się jakiś dokument z podpisem i pieczęcią cesarską (na pieczęci jest miejsce wydania ww dokumentu). Tak oto Cieszyn, na miesiąc stał się stolicą cesarstwa Austro-Węgierskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.filus.edu.pl 04.04.03, 14:28 Jestem pierwszy raz, ale mam nadzieję, że nie ostatni. Pozdrawiam wszystkich Cieszyniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:04 jako ze od kilku dni juz sie nikt nie wpisuje (jak to bywa pod koniec wakacji wszyscy lapia ostatnie wolne chwile). Przyznaje, ze ilekroc jestem w cieszynie, swietnie sie bawie. szkoda, ze nie ma juz highlandera. ale za to w tym pubie meksykanskim nieopodal rynku ubawilem sie bajecznie kilka razy ;) pozdrawiam aktualnie z Wisly Odpowiedz Link Zgłoś
goska271 Re: Kto tu bywa niech się wpisze 12.09.03, 12:02 ja jestem ze Skoczowa, którego serdecznie niecierpie, bo jest totalnym zadupiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 15:41 Skoczów ma też swoje dobre strony - jest blisko do Cieszyna! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 15:42 Bywam i będę bywał. Choć mieszkam w Gliwicach, to nie przestałem być "Cieszyniokiem", więc czuję się jak u siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caress Re: Kto tu bywa niech się wpisze 12.09.03, 23:12 mieszkam daleko ale jestem 'stela' i zawsze bede Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Re: Kto tu bywa niech się wpisze 12.09.03, 23:29 Pozdrowienia dla wszystkich ( nawet silesiusa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop pracz Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: 217.97.150.* 16.10.03, 09:17 oj bywam i to czesto moj szef mnie chyba mnie zabije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapis Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 18:19 Co tu kryć, też bywam ... Stela. Nadal tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 19:08 Ja tu zaglądam regularnie (choć nie za często zabieram głos). Aha, mam dziś urodziny, więc czekam za życzenia od Cieszyniaków (płci obojga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Wszystkigo najlepszygo od Cieszynioków ! 16.10.03, 20:40 Niech Wóm sie darzy ! Sto roków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: 80.48.246.* 18.10.03, 18:26 od niedawna zaglądam tu czasami, chociaż nie jestem z Cieszyna Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kto tu bywa niech się wpisze 18.10.03, 21:35 Choć żech niy cieszyniok jednak tu buszuja Myśla że niy jedyn rym Wom jeszcze wsuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieszyniak Re: Kto tu bywa niech się wpisze IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 13:46 Nie mylić z cieszyniokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kto tu bywa niech się wpisze 19.10.03, 20:03 Po swojymu byda godać Mie poprawić - czasu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Kto tu bywa niech się wpisze 31.10.03, 20:12 slezan bywa ku utrapieniu niektórych Odpowiedz Link Zgłoś