man_x 11.02.04, 17:05 dzisiaj godzina 18. do zobaczenia na meczu :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: GKS Tychy- Unia Oświęcim IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 19:10 mnie też nie zachęciłeś od 92 roku jak nawiedzony chodziłem na większość meczy i na koniec sezonu to samo. co? no właśnie. NIC i w tym sezonie nie byłem na ani jednym spotkaniu i jedynie finał zmusi mnie do ruszenia dupska na lodowisko Odpowiedz Link Zgłoś
man_x porażka :-( 11.02.04, 21:08 2:4 w plecy. nie wazne. w play-off bedzie lepiej! tylko niestety znowu na drodze stanie unia a na dzisiaj pozostaje Rodzina Soprano i obcykanie nowego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: porażka :-( IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 21:14 > 2:4 w plecy. nihil novi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: porażka :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 21:57 > a na dzisiaj pozostaje Rodzina Soprano Klasyka. Uwielbiam ten serial. Wciągnął mnie jeszcze za czasów odkodowanego HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: porażka :-( 11.02.04, 23:16 ja też zostałem w moim M... licze na mecze narazie w tv.. mam nadzieje ze to sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: porażka :-( 11.02.04, 23:19 Gość portalu: Radex napisał(a): > > a na dzisiaj pozostaje Rodzina Soprano > > Klasyka. Uwielbiam ten serial. Wciągnął mnie jeszcze za czasów odkodowanego HBO > . buuu... nikt mnie nie uprzedzil, ze dzisiaj "Rodzine" puscili wczesniej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: porażka :-( 11.02.04, 23:20 Żałuj, bo genialny odcienek był. Ale jest przecież powtórka, skorzystaj. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: porażka :-( 11.02.04, 23:23 man_x napisał: >buuu... nikt mnie nie uprzedzil, ze dzisiaj "Rodzine" puscili wczesniej :-( > a zamówiłeś forumową usługe sms?????!!!! no wałsnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd GKS Tychy- GKS K-ce IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:26 i znowu baty to po co tracić czas, nerwy i kase na mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: GKS Tychy- GKS K-ce 18.02.04, 08:44 A mnie tam nie szkoda:) Za 10 zl tyle adrenalinki... Tylko wrazenie mialem nieodparte ze sedziowie jacys tacy nieobiektywni ciut byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: GKS Tychy- GKS K-ce IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 09:32 adrenalinki? teraz bedzie adrenalinka przed pierwszym meczem z unia i oświęcim nas wyleczy szybko może za rok...(od kiedy tak mówimy?) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: GKS Tychy- GKS K-ce 18.02.04, 11:29 Gość portalu: swerd napisał(a): > > może za rok...(od kiedy tak mówimy?) Od zawsze! Niefartowne są Tychy pod względem sportów zespołowych:( Odpowiedz Link Zgłoś