Dodaj do ulubionych

X Śląska Jesień Gitarowa

01.03.04, 10:26
Na razie wirtualnie - wrzuciłem dzisiaj na serwer strony festiwalu.
Zapraszam do zwiedzania:
www.slaskajesien.art.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szczypior74 Re: X Śląska Jesień Gitarowa 01.03.04, 16:06
      Stronka przyjemna.
      Prosta i czytelna nawigacja.
      Plakat SUPER!
      I już się nie mogę doczekać października.

Ale będę się standardowo czepiać.
      Łotrze - looknij na www.slaskajesien.art.pl/program.html
      Chyba chochlik cyberprzestrzenny zjadł kilka liter w "innych wydarze". Albo to
      wina mojego maleńkiego monitorka ;)
      W wyrazie środa brakuje kreseczki nad "s".

I błagam...
      Nie ARIALEM...
      Jest tyle ładnych czcionek...
      Miauuu...

Pozdrawiam
      • Gość: corn Re: X Śląska Jesień - plebiscyt "na gwiazde" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:39
        Plakat rzeczywiście super
        szkoda, ze organizatorzy nie sporowadzili na jubileusz np. Pata Matheny albo Al
        Di Meola. Obaj grywali z polskimi muzykami. Pewnie lista moglaby byc dluzsza

Ciekawe kogo szanowni forumowicze widzieliby chetnie na X Jesieni w Tychach???
        moze zrobimy ranking?

dla mnie nr jeden to:
        Al Di Meola

a dla was?
        • rosko1 Re: X Śląska Jesień - plebiscyt "na gwiazde" 01.03.04, 22:05
          Strona faktycznie świetna, bardzo mi się podoba. Kiedyś w Barcelonie byłem na
          podobnej imprezie tyle że tam zagrał sam C.Santana właśnie taką muzyke.Do
          dzisiaj mam w pamięci tamten koncert i jego C.Santany wirtuozerie.To było
          niesamowite w jego wykonaniu. Jeżeli dożyję to z przyjemnośćią wybiorę się na
          imprezę w Tychach. O ile dobrze pamiętam to wtedy takze zagrał Pat Matheny oraz
          wielu innych znakomitych muzyków ale tak naprawdę to pamiętam Santane i
          jeszcze jednego Hiszpana lub Portugalczyka niestety nazwiska nie pamiętam.
          • perlailotr Re: X Śląska Jesień - plebiscyt "na gwiazde" 01.03.04, 22:44
            Hihi ;-)
            Pokrasnialem czytajac te mile slowa na temat strony.
            Festiwal w tym roku bedzie wzbogacony nocnym koncertem pod haslem "Gitara Jazzowa". Szczegoly
            podam jak je bede znal :-) czyli za miesiac, dwa.
            Propozycje "plebiscytu na gwiazde" proponuje odlozyc do lamusa. Najwyzej mierzylismy przy okazji IX
            edycji - byl plan sprowadzenia Paco De Lucia. Kiedy okazalo sie, ze jego gaza zje pol budzetu
            festiwalu, odpuscilismy sobie. Trzeba pamietac, ze SJG to przede wszystkim swieto gitary klasycznej.
            Flamenco czy jazz sa tu tylko dodatkami.

Polecam finalowy koncert. Los Angeles Guitar Quartet. Czad... Normalnie czad ;-)
            Pozdrowienia
            • Gość: corn Re: X Śląska Jesień - plebiscyt "na gwiazde" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:04
              > Propozycje "plebiscytu na gwiazde" proponuje odlozyc do lamusa.

szkoda
              ale pomarzyc chyba jednak mozna bo na szczescie za to nie karaja
              wiec ponawiam pytanie kogo forumowicze widzieliby chetnie na SJG w Tychach?
    • radexior Ładnie, ładnie 01.03.04, 22:23
      I nic więcej nie powiem, bo się nie znam.
      • rosko1 Re: Ładnie i przyjemnie 01.03.04, 22:52
        A powiedz prosze czy można rezerwować bilety??? bo będąc na stronce nie
        zwróciłem na to uwagi choc coś o biletach zauważyłem-sorry za moje gapiostwo
        • perlailotr Re: Ładnie i przyjemnie 01.03.04, 23:11
          Podstrone sluzaca rezerwacji umieszcze jak tylko beda znane ceny biletow.
          Przewidujemy karnety na caly festiwal, bilety na poszczegolne recitale i wejsciowki dla mlodziezy
          szkolnej i studentow. Na konkurs i proby finalistow wstep wolny (warto!)

Pozdrawiam
          • rosko1 Re: Ładnie i przyjemnie 01.03.04, 23:23
            Dzięki i bardzo proszę przypominaj co jakiś czas ten wątek bo jak nadejdzie juz
            ta wiosenka i lato to można zapomnieć. No ale takze z powodu tych obchodów
            Browarnianych w naszym mieśćie???.
    • basturk no ekstra brawo :)) 02.03.04, 00:00

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka