radexior 21.03.04, 15:07 Dziś o 19:00 ogłaszam burzę mózgów! Apeluję o stawienie się forumowiczów co mają ochotę i pomysł czego by miała burza mózgów dotyczyć:) Plum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Burza mózgów IP: *.tsi.tychy.pl 21.03.04, 15:10 radexior napisał: > Dziś o 19:00 ogłaszam burzę mózgów! > Apeluję o stawienie się forumowiczów co mają ochotę i pomysł czego by miała bu > rza mózgów dotyczyć:) > Plum Ho ho ho! Czy to ma coś wspólnego z forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=11470811 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Burza mózgów 21.03.04, 15:18 Tak i nie. Nie chcę by była to kolejna zwykła próba ożywienia forum. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Burza mózgów 21.03.04, 18:37 Już mi się mózg burzy ;) Ciekaw jestem co z tego wyniknie :) Postaram się zajrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Burza mózgów 21.03.04, 20:14 salo napisał: > Już mi się mózg burzy ;) > Ciekaw jestem co z tego wyniknie :) > Postaram się zajrzeć :) Alboś słabo się postarał albo zajrzałeś i stwierdziłeś "nie warto";) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Burza mózgów 21.03.04, 20:32 teraz zajrzałem :) Wprawdzie nikogo nie kąpałem, siebie też zresztą nie, ale tak mi jakoś zeszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior START I CO DALEJ? 21.03.04, 19:03 Gdzie pomysły, radosna twórczość? Kto lubi country? Co zrobić gdy w różowych rajstopach oczko się pojawi? No i w jakiej sieci smsy są najtańsze? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Nie to nie 21.03.04, 19:14 Inicjatywa klapą się zakończyła. Smutny i na tarczy idę zarzyć gorącej kapieli. Żółta karta dla WSZYSTKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Nie to nie 21.03.04, 20:46 nie wszystko stracone! dałeś nam za mało czasu. żółta kartka! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: START I CO DALEJ? 23.03.04, 22:13 radexior napisał: > Gdzie pomysły, radosna twórczość? Przedstawię w świątecznej edycji :) > Kto lubi country? Średnio. > Co zrobić gdy w różowych rajstopach oczko się pojawi? Kupić czarne :) > No i w jakiej sieci smsy są najtańsze? Nie mogę powiedzieć, bo nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr forumowy dekalog lotra 21.03.04, 19:17 1. nie zawsze mam rację 2. nawet jak mam rację, inni mogą mieć swoją rację i mam obowiązek ich rację szanować 3. nie jestem anonimowy 4. gram fair - używam merytorycznych argumentów, nie obrażam innych 5. mam świadomość, że nie wszyscy muszą być moimi przyjaciółmi 6. szanuję swoich przeciwników 7. nie używam nazwisk 8. nie przeklinam (z zasady...) 9. staram się pisać "o czymś" 10. nie obrażam się o byle co Pozdrowiwszy Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: forumowy dekalog lotra 21.03.04, 19:18 Spoznilem sie 18 minut, bo kąpałem Jasia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aralski gadac trzeba merytorycznie WYLACZNIE 21.03.04, 20:26 To jest moje oficjalne i powazne stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Errata Radexa 21.03.04, 19:59 perlailotr napisał: > 1. nie zawsze mam rację Ja zawsze wiem swoje;) > 2. nawet jak mam rację, inni mogą mieć swoją rację i mam obowiązek ich rację sz > anować Obowiązek traktuję wybiórczo. Zależnie z kim rozmawiam > 3. nie jestem anonimowy Jestem anonimowy. Z imienia i nazwiska mogę być w korespondencji e-mail, choć jakby się uprzeć można mnie wytropić;) > 4. gram fair - używam merytorycznych argumentów, nie obrażam innych Gram fair, bawię się i jeśli ktoś czuje się urażony to znaczy że nie ma dystansu do siebie. To forum nie jest tylko po to by merytorycznie "gadać". > 5. mam świadomość, że nie wszyscy muszą być moimi przyjaciółmi Tak samo > 6. szanuję swoich przeciwników Zależnie czy oni postępują fair > 7. nie używam nazwisk ? > 8. nie przeklinam (z zasady...) Dupa > 9. staram się pisać "o czymś" Nie staram się. Wpadnie do głowy - napiszę. > 10. nie obrażam się o byle co UWIELBIAM ZDROWO POIRONIZOWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi melduję się:) IP: *.tsi.tychy.pl 21.03.04, 21:02 Melduję się trochę spóźniona, ale mieliśmy gości z dawna oczekiwanych, coś mało wyjedliwi byli i maaasę ciasta czekoladowego z ptasim mleczkiem zostawili, więc od jutra zapraszam wszystkich "niespodziewanych" gości przechodzących obok, by wstąpiwszy, ocalili mnie od nadmiernych dawek kalorii:))) Coś ta burza mózgów taka bez grzmotów, ale to chyba dlatego, że kolega B. tu jeszcze nie zajrzał:))) Wiecie co, tak szczerze mówiąc, może nie zawsze to, co piszę na forum jest szczególnie błyskotliwe, ale czasem po prostu zaznaczam tu swoją obecność; swoją drogą, brakuje tu opcji, jaką widziałam na innych "forumach", gdzie uwidocznione jest, kto właśnie przegląda dane forum :( Może niekoniecznie to, co piszę jest supermerytorycznie zgodne z tematem ;), nie zawsze też zabieram głos w poważnych sprawach, bo: mi się nie chce, nie znam się, etc... Zawsze czytam uważnie ,co piszą inni i przyjmuję ich opinie, poglądy, a nawet wygłupy z całym dobrodziejstwem inwentarza, uważam bowiem, że każdy ma do tego prawo, zeby swoje zdanie mieć i nie musi być to dokładnie taka sama opinia, jaką ja mam w swoim posiadaniu. Tym bardziej, że nie wykluczam wymienienia swojej opinii w danym temacie na jakąś inną, bardziej wygodną i w ładniejszym kolorze:) Oj, a w ogóle to jestem po likierku:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: melduję się:) 21.03.04, 22:24 Widać Magi, widać :) Swoją drogą, dawno likierku u nas nie było, chyba należy dokonać odpowiednich zakupów :) Kiedyś stwierdziliśmy, że ten likier ma bardzo krótki okres przydatności do spożycia, pichcisz go dłużej niż spożywasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: melduję się:) 21.03.04, 23:48 Taa, to chyba najdłuższa wypowiedź Magi na tym forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: melduję się:) 22.03.04, 10:49 nono Magi nie poznaje ;-) no tak widac likierek dziala wiec jest oki (a jesli chodzi o ciasto to dzis ok 16;30 wparuje ;-P ) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: melduję się:) narazie bez grzmotów aleNARAZIE 23.03.04, 22:24 witam magi juz dołączyłem do Was jeszcze mis ie mózg nie burzy ale wiatr fryzure burzy... Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: A i włosy masz nieco rozmiękłe ;) n/t 23.03.04, 22:33 aaaa to prawda... za 48 h bedzie mozna wpowiedzieć ze i zmrozone Odpowiedz Link Zgłoś