Dodaj do ulubionych

Piramida - www.piramida-ceglinski.pl

03.05.04, 17:18
Wlaśnie mam w ręku ulotkę z Piramidy, jest tu podana strona www, nadal w
przygotowaniu, ale podaje www.piramida-ceglinski.pl
Obserwuj wątek
    • basturk Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 08.05.04, 18:26
      narazie ejst cennik..
      hmmm 1100 za apartament to chyba cena zblizona do promnic
      • Gość: Paweł Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 18:48
        Serwis internetowy obsługuje firma z Krakowa. Szkoda, że Cegliński nie wspiera
        lokalnej przedsiębiorczości :-(.
        • katek18 Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 08.05.04, 20:49
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Szkoda, że Cegliński nie wspiera
          > lokalnej przedsiębiorczości :-(.

Zdaje się że tyskiego też nie sprzedaje, przynjamniej na cenniku nie było.
          • Gość: zosia Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 20:56
            czy w tej piramidzie to rzeczywiscie mozna sie uzdrowic i wierzyc ze ten
            czlowiek chce pomoc czy to spryciarz i tylko wyciaga pieniadze
            .
            • Gość: Tereska Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: 81.210.88.* 08.05.04, 23:32
              Też mam tę ulotkę, dzieciaki skądś przywlokły. Aż się we mnie wszystko gotowało
              jak czytałam te bzdury.Facet się niezle ustawił na ludzkim nieszcześciu i
              głupocie.A cennik na tej stronce to mnie ubawił na cały dzień. Już widzę te
              kolejki tyskich nowobogackich do uzdrawiających zabiegów aromaterapii w
              piramidionie (utrwalonych potem w drink-barze).Grunt to zdrowym być.Zwłaszcza
              na umyśle.
              • Gość: kacper Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 01:36
                Ale chamska reklama.
                A teraz najgorsze. Ponoć nie tylko wspiera krakowską przedsiebiorczość ale
                również kupuje chleb w Siewierzu! Ludzie tak nie może być!:)))))))))
              • krzys00 Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 09.05.04, 02:00
                nic dodac nic ująć
            • katek18 Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 09.05.04, 21:47
              Słyszałam dzisiaj, że piramidy nie można sobie ot tak dowolnie obejrzeć w
              środku nie chcąc korzystać z usług tam oferowanych. Podobno w niedzielę
              organizowane sa wycieczki piramidoznawcze ;-) 20 zł od osoby. Czy rzeczywiście
              tak jest? Niby mieszkam blisko ale nie miałam jeszcze okazji tego skonfrontować.
              • basturk Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 09.05.04, 21:50
                heh no ja tez jeszcze nie byłem a tez niby mieszkam blisko.
                o piramidalnych wycieczkach to prezyznam szczerzxe niesłyszałem wiec sie nie
                wypowiem..

ale jak sie wybiore to napisze czy to prawda czy nie..
              • salo Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 13.05.04, 15:18
                katek18 napisała:

> Słyszałam dzisiaj, że piramidy nie można sobie ot tak dowolnie obejrzeć w
                > środku nie chcąc korzystać z usług tam oferowanych.

To do knajpy też za darmochę nie wpuszczą ?

> Podobno w niedzielę organizowane sa wycieczki piramidoznawcze ;-) 20 zł od
                > osoby. Czy rzeczywiście tak jest?

Może to i prawda, cena wygląda na zbliżoną do piramidalnych ;)
    • Gość: Paweł Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:55
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,38205,1124604.html?str=5
    • Gość: traktorzysta uzdrowiciel buahaha IP: *.crowley.pl 12.05.04, 20:29
      oczywiscie ze mr ceglinski dorobil sie na ludzkim nieszczesciu, osobisice nie
      znam ani jednej osoby ktora poprzez "energie" jak przekazuje podobno pan
      ceglinski wyszedl od niego zdrowy, znalm i znalem [swietej pamieci niestety, od
      ktorych wyciagnal fortune] ktorzy wychodzili od niego jedynie "podniesienie na
      duchu"
      no ale cuz przynajmniej tym im ich wsparl - takie wsparcie kosztuje, a
      dokladnie kosztowalo okolo 100 zlotych za jeden seans! ktory trwal pare chwil.
      bueh a teraz rozpierdziela sie merolem 600 porschakiem i garbusem! tyle wiem ze
      ma takie fury o reszcie nie wspomne

a co do piramidy to sa teraz tam bardziej ludzkie uslugi jak muzykoterazpia itp
      i to faktycznie dziala
      • radexior Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 22:35
        Mam kolege o naprawdę poważnych problemach zdrowotnych. Był u Ceglińskiego, kase zostawił, ale poprawy nie zauważył:(
        • basturk Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 23:00
          co ma być to bedzie. jak ktoś ma wyzdrowieć to i zioła mu pomogą i
          bioenergioterapia i medycyna konwencjonalna i cuda wianki
          ale jak komuś nie dane wyzdrowiec to nic mu nie pomoze.
          co komu pisane to bedzie..
          • radexior Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 23:02
            Jesteś zwolennikiem teorii przeznaczenia?
            • basturk Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 23:12
              hmmm no nie dokonca ale jest w tym sporo racji..
              ani w astrologie ani w horoskopy ani w numerologie ani nic z tych rzeczy nie
              wierze bo wg mnie jak jakaś tam gwiazda-w zasadzie to planeta czy planetoida
              czy cos jeszcze innego ma decydować o czyimś losie..

życie to czas wielu prób
              a i wydaje mi sie ze nic w zyciu człowieka nie zdarza sie przypadkowo..
              cos powoduje radosć a coś przykrosć cos sukce a coś porazke coś łzy a coś
              uśmiech etc..
              jak ktoś ma zyc to bezie żył i czasami własnie dostaje drugą szanse.. etc

do zycia człowieka podchodze od strony wiary..
          • salo Re: uzdrowiciel buahaha 13.05.04, 15:19
            basturk napisał:

> co komu pisane to bedzie..

Basturk powinienieś mieć nicka "Kubuś fatalista" ;D
    • zyta_1 widzicie te pustki na parkingu, coś mu nie wyszło 12.08.04, 22:18
      • Gość: basturk pustki i nie pustki zależy kiedy IP: 80.51.254.* 12.08.04, 22:50
        pustki i nie pustki zależy kiedy, przejezdzam albo przechodze koło niej
        codziennie i fakt zapełniony nie jest ale czesto pustakami nie swieci, bywają
        auta na obych nuemrach nie tylko krajkowych i to nie sporadycznie..
        juz widizalem disc zapełniony parking.. a anwet kilka wycieczek autoakrowych..
      • Gość: Bywalec Re: widzicie te pustki na parkingu, coś mu nie wy IP: *.visp.energis.pl 12.08.04, 22:58
        Z całym szacunkiem dla Śląska i Tychów ale po co komu na takiej prowincji hotel
        pięciogwiazdkowy? Wawa to rozumiem bo zjeżdżają się tu ludzie w interesach z
        całego świata a firmy opłacają im pobyt w takim Mariocie, Westin'ie,
        Sharatonie, Intercontinental'u etc. Poprostu na śląsku nie ma tylu ludzi z
        kaską a jak już się znajdą no nie decydują się na pobyt w Tychach bo te zkolei
        są mało atrakcyjne turystycznie.

Poza tym słyszałem, że Cegliński często zmienia personel i kiepsko im płaci a
        prowadząc taką politykę kadrową w firmie trudno o wysoką jakość usług.
        • Gość: beholder Re: widzicie te pustki na parkingu, coś mu nie wy IP: *.hanet.pl / 80.51.253.* 12.08.04, 23:08
          słyszaałem że niezły koleś z tego cegły jest. wesele jak wyprawił to goście
          ponoć głodni byli... cos tam podano,a jak ktoś jeszcze był głodny to....mógł
          zamówić w bufecie. prawda ze ekonomicznie? jeszcze można zarobić na gościach
          weselnych.
          • Gość: BTY jedyny hotel 5 gwiazdkowy w okolicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:26
            Ja się tam cieszę, że powstała Piramida, to dobrze, że w naszym mieście ktoś
            zainwestował ok. 25 mln złotych! Ciekawi mnie tylko jak długo Piramida bedzie
            hotelem 5 gwiazdowym, bo ja nie znam za duzo tej klasy hoteli w okolicy.
            Promnice sa 4 gwiazdkowe, Monopol w Katowicach 5 (?) W Krakowie jest też tylko
            jeden 5 gwiazdkowy (sprawdzałem to ostatnio i 5 gwiazdek ma tylko Sheraton,
            który otwarli w tym roku). Ja tam życzę Ceglińskiemu zeby interes się kręcił i
            zeby przyjeżdzało multum ludzi co mają tyle żeby płacić 2000 za noc w
            apartamencie.
            • Gość: T Re: jedyny hotel 5 gwiazdkowy w okolicy? IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:00
              wszystko pięknie wyszystko cacy ale jezeli spełnią się marzenia jasnie
              wielmożnego właściciela piramidy zamknięte zostaną paprocany dla ludzi
              niezamożnych pospulstwo wyniesie się na 2 dziki brzeg jeziora a obecna
              zagospodarowana strona bedzie wyciszona dla kasiastych ,i chociaż w tym roku
              dokapnoł conieco do festiwalu ..ku przestrodze ..ma w planach wysiudanie
              wszystkich i wszystiego pozazasięg swego słuchu i wzroku a więc drżyj narodzie
              bo te 5 gwiazdek może ci wyjść bokiem
              • basturk Re: jedyny hotel 5 gwiazdkowy w okolicy? 16.08.04, 17:21
                no co jak co ale to raczej sie nie ziści nawet w najczarniejszych snach, bo
                nikt nie chciałby sie narazić 140 tys tyszan to po pierwsze a po drugie to w
                planach jest modernizacja tej cześci Paprocan, tj. odnowienie alejek, bazy
                sportowo-rekreacyjnej, klombów etc....

co do pustego parkingu to dzisiaj jest w połowie zapełniony
    • radexior Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 19.08.04, 10:47
      A apteka koło pętli paprocańskiej dostała nazwę "Apteka pod Piramidą".
      Musiały się ekipy dogadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka