angeleyes24 03.05.04, 17:18 Wlaśnie mam w ręku ulotkę z Piramidy, jest tu podana strona www, nadal w przygotowaniu, ale podaje www.piramida-ceglinski.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 08.05.04, 18:26 narazie ejst cennik.. hmmm 1100 za apartament to chyba cena zblizona do promnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 18:48 Serwis internetowy obsługuje firma z Krakowa. Szkoda, że Cegliński nie wspiera lokalnej przedsiębiorczości :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 08.05.04, 20:49 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Szkoda, że Cegliński nie wspiera > lokalnej przedsiębiorczości :-(. Zdaje się że tyskiego też nie sprzedaje, przynjamniej na cenniku nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 20:56 czy w tej piramidzie to rzeczywiscie mozna sie uzdrowic i wierzyc ze ten czlowiek chce pomoc czy to spryciarz i tylko wyciaga pieniadze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: 81.210.88.* 08.05.04, 23:32 Też mam tę ulotkę, dzieciaki skądś przywlokły. Aż się we mnie wszystko gotowało jak czytałam te bzdury.Facet się niezle ustawił na ludzkim nieszcześciu i głupocie.A cennik na tej stronce to mnie ubawił na cały dzień. Już widzę te kolejki tyskich nowobogackich do uzdrawiających zabiegów aromaterapii w piramidionie (utrwalonych potem w drink-barze).Grunt to zdrowym być.Zwłaszcza na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 01:36 Ale chamska reklama. A teraz najgorsze. Ponoć nie tylko wspiera krakowską przedsiebiorczość ale również kupuje chleb w Siewierzu! Ludzie tak nie może być!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 09.05.04, 02:00 nic dodac nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 09.05.04, 21:47 Słyszałam dzisiaj, że piramidy nie można sobie ot tak dowolnie obejrzeć w środku nie chcąc korzystać z usług tam oferowanych. Podobno w niedzielę organizowane sa wycieczki piramidoznawcze ;-) 20 zł od osoby. Czy rzeczywiście tak jest? Niby mieszkam blisko ale nie miałam jeszcze okazji tego skonfrontować. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 09.05.04, 21:50 heh no ja tez jeszcze nie byłem a tez niby mieszkam blisko. o piramidalnych wycieczkach to prezyznam szczerzxe niesłyszałem wiec sie nie wypowiem.. ale jak sie wybiore to napisze czy to prawda czy nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 13.05.04, 15:18 katek18 napisała: > Słyszałam dzisiaj, że piramidy nie można sobie ot tak dowolnie obejrzeć w > środku nie chcąc korzystać z usług tam oferowanych. To do knajpy też za darmochę nie wpuszczą ? > Podobno w niedzielę organizowane sa wycieczki piramidoznawcze ;-) 20 zł od > osoby. Czy rzeczywiście tak jest? Może to i prawda, cena wygląda na zbliżoną do piramidalnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:55 serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,38205,1124604.html?str=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktorzysta uzdrowiciel buahaha IP: *.crowley.pl 12.05.04, 20:29 oczywiscie ze mr ceglinski dorobil sie na ludzkim nieszczesciu, osobisice nie znam ani jednej osoby ktora poprzez "energie" jak przekazuje podobno pan ceglinski wyszedl od niego zdrowy, znalm i znalem [swietej pamieci niestety, od ktorych wyciagnal fortune] ktorzy wychodzili od niego jedynie "podniesienie na duchu" no ale cuz przynajmniej tym im ich wsparl - takie wsparcie kosztuje, a dokladnie kosztowalo okolo 100 zlotych za jeden seans! ktory trwal pare chwil. bueh a teraz rozpierdziela sie merolem 600 porschakiem i garbusem! tyle wiem ze ma takie fury o reszcie nie wspomne a co do piramidy to sa teraz tam bardziej ludzkie uslugi jak muzykoterazpia itp i to faktycznie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 22:35 Mam kolege o naprawdę poważnych problemach zdrowotnych. Był u Ceglińskiego, kase zostawił, ale poprawy nie zauważył:( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 23:00 co ma być to bedzie. jak ktoś ma wyzdrowieć to i zioła mu pomogą i bioenergioterapia i medycyna konwencjonalna i cuda wianki ale jak komuś nie dane wyzdrowiec to nic mu nie pomoze. co komu pisane to bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 23:02 Jesteś zwolennikiem teorii przeznaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: uzdrowiciel buahaha 12.05.04, 23:12 hmmm no nie dokonca ale jest w tym sporo racji.. ani w astrologie ani w horoskopy ani w numerologie ani nic z tych rzeczy nie wierze bo wg mnie jak jakaś tam gwiazda-w zasadzie to planeta czy planetoida czy cos jeszcze innego ma decydować o czyimś losie.. życie to czas wielu prób a i wydaje mi sie ze nic w zyciu człowieka nie zdarza sie przypadkowo.. cos powoduje radosć a coś przykrosć cos sukce a coś porazke coś łzy a coś uśmiech etc.. jak ktoś ma zyc to bezie żył i czasami własnie dostaje drugą szanse.. etc do zycia człowieka podchodze od strony wiary.. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: uzdrowiciel buahaha 13.05.04, 15:19 basturk napisał: > co komu pisane to bedzie.. Basturk powinienieś mieć nicka "Kubuś fatalista" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk pustki i nie pustki zależy kiedy IP: 80.51.254.* 12.08.04, 22:50 pustki i nie pustki zależy kiedy, przejezdzam albo przechodze koło niej codziennie i fakt zapełniony nie jest ale czesto pustakami nie swieci, bywają auta na obych nuemrach nie tylko krajkowych i to nie sporadycznie.. juz widizalem disc zapełniony parking.. a anwet kilka wycieczek autoakrowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: widzicie te pustki na parkingu, coś mu nie wy IP: *.visp.energis.pl 12.08.04, 22:58 Z całym szacunkiem dla Śląska i Tychów ale po co komu na takiej prowincji hotel pięciogwiazdkowy? Wawa to rozumiem bo zjeżdżają się tu ludzie w interesach z całego świata a firmy opłacają im pobyt w takim Mariocie, Westin'ie, Sharatonie, Intercontinental'u etc. Poprostu na śląsku nie ma tylu ludzi z kaską a jak już się znajdą no nie decydują się na pobyt w Tychach bo te zkolei są mało atrakcyjne turystycznie. Poza tym słyszałem, że Cegliński często zmienia personel i kiepsko im płaci a prowadząc taką politykę kadrową w firmie trudno o wysoką jakość usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: widzicie te pustki na parkingu, coś mu nie wy IP: *.hanet.pl / 80.51.253.* 12.08.04, 23:08 słyszaałem że niezły koleś z tego cegły jest. wesele jak wyprawił to goście ponoć głodni byli... cos tam podano,a jak ktoś jeszcze był głodny to....mógł zamówić w bufecie. prawda ze ekonomicznie? jeszcze można zarobić na gościach weselnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTY jedyny hotel 5 gwiazdkowy w okolicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:26 Ja się tam cieszę, że powstała Piramida, to dobrze, że w naszym mieście ktoś zainwestował ok. 25 mln złotych! Ciekawi mnie tylko jak długo Piramida bedzie hotelem 5 gwiazdowym, bo ja nie znam za duzo tej klasy hoteli w okolicy. Promnice sa 4 gwiazdkowe, Monopol w Katowicach 5 (?) W Krakowie jest też tylko jeden 5 gwiazdkowy (sprawdzałem to ostatnio i 5 gwiazdek ma tylko Sheraton, który otwarli w tym roku). Ja tam życzę Ceglińskiemu zeby interes się kręcił i zeby przyjeżdzało multum ludzi co mają tyle żeby płacić 2000 za noc w apartamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: jedyny hotel 5 gwiazdkowy w okolicy? IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:00 wszystko pięknie wyszystko cacy ale jezeli spełnią się marzenia jasnie wielmożnego właściciela piramidy zamknięte zostaną paprocany dla ludzi niezamożnych pospulstwo wyniesie się na 2 dziki brzeg jeziora a obecna zagospodarowana strona bedzie wyciszona dla kasiastych ,i chociaż w tym roku dokapnoł conieco do festiwalu ..ku przestrodze ..ma w planach wysiudanie wszystkich i wszystiego pozazasięg swego słuchu i wzroku a więc drżyj narodzie bo te 5 gwiazdek może ci wyjść bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: jedyny hotel 5 gwiazdkowy w okolicy? 16.08.04, 17:21 no co jak co ale to raczej sie nie ziści nawet w najczarniejszych snach, bo nikt nie chciałby sie narazić 140 tys tyszan to po pierwsze a po drugie to w planach jest modernizacja tej cześci Paprocan, tj. odnowienie alejek, bazy sportowo-rekreacyjnej, klombów etc.... co do pustego parkingu to dzisiaj jest w połowie zapełniony Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Piramida - www.piramida-ceglinski.pl 19.08.04, 10:47 A apteka koło pętli paprocańskiej dostała nazwę "Apteka pod Piramidą". Musiały się ekipy dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś