jajes Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.03.02, 12:35 Dobra, ja zacznę. Osiedle K Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.03.02, 17:18 jajes napisał(a): > Dobra, ja zacznę. Osiedle K osiedle k jest fajnym osiedlem, wiem bo sam tam mieszkalem troche czasu. blisko do "centrum", wszysko na miejscu jak sklepy, apteka, a nawet knajpa i restauracja. musze przyznac ze os. k to jedno z lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.msk.pl 09.03.02, 10:28 Moim skromnym zdaniem osiedle Z jest najlepsze. Daleko od centrum blisko do terenów rekreacyjnych. Panuje na nim spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.03.02, 16:00 "B" - nie mogę powiedzieć inaczej, bo stoi za moimi plecami a tak poza tym po latach - nawet soc jest lepszy od blokowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salope Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 30.05.02, 17:32 Najlepsze jest osiedle "T" bo: -T jak Tychy I mysle, ze na tym koniec dyskusji, bo poza tym wszystkie tyskie osiedla wygldaja tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbinka Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.pharmag.com.pl / 192.168.4.* 02.01.03, 15:23 jasne że "B"!!! Do kina i teatru chodzę prawie w kapciach, przychodnia lekarska na podwórku, wszystkie ważniejsze instytucje(kościół, sąd,policja itp) na wyciagnięcie ręki, nie mówiąc o przystankach autobusowych no i o terenach zielonych nie wspominając...MIeszkałam kiedyś 5 lat na "U" ...koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Najlepsze osiedle w Tychach 02.01.03, 21:19 Gość portalu: Balbinka napisał(a): > jasne że "B"!!! Do kina i teatru chodzę prawie w kapciach, przychodnia lekarska na podwórku Jak w taką pogodę, jak dziś wyjdziesz w kapciach do kina lub teatru, to będziesz potrzebować wizyty w przychodni. Ale masz ją blisko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ź-fan Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:43 Zdecydowanie najlepszym osiedlem jest Ź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:04 Jasne że "O" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: texas Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 12.06.02, 15:52 Jak juz ludzie piszecie, o tym ktore osiedle jest najlepsze to podalibyscie jakie argumenty dlaczego uwazacie, ze te a nie inne etc. a nie jakies glupawe przechwalki na poziomie piaskownicy. Ja na przykalad obstawiam osiedle "T" bo jako jedno z nielicznych posiada cmentarz wiec satanisci - jak ja - maja gdzie odprawiac czarne masze. Poza tym bloki z wielkiej plyty na osiedlu "T" sa najladniejsze w calych Tychach. Zwiazku z powyzej wymienionymi argumentami nasuwa sie jeden oczywisty wniosek: ZADNE OSIEDLE W TYCHACH Z OSIEDLEM "T" ROWNAC SIE NIE MOZE. Konkurs uwazam za rostrzygniety. "T" uber alles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-fan Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 12.06.02, 15:54 Najszczersze gratulacje dla osiedla "T". 3 x hip hip hura na czes osedla "T" najpiekniejszego osiedla w calych Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salope Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 12.06.02, 15:56 Zaraz, zaraz dlacego tylko 3? Odpowiedz Link Zgłoś
hoobie Re: Najlepsze osiedle w Tychach 12.06.02, 18:15 niewiele brakuje, a zaczniesz sam tworzyć wątki na kilkadziesiąt postów.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 18.06.02, 15:26 hoobie napisał(a): > niewiele brakuje, a zaczniesz sam tworzyć wątki na kilkadziesiąt postów.... :) Casse-toi! bys lepiej ruszyl sam to niemrawe tyskie forum! Rozreklamuj je wsrod znajomych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.12.02, 12:53 Z tam mieszkam a poza tym paprocany pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
dm1717 Re: Najlepsze osiedle w Tychach 14.12.02, 20:33 NIE OSZUKUJMY SIE NAJLEPSZYM OSIEDLEM JEST P Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Najlepsze osiedle w Tychach 26.12.02, 18:40 "O" jak osiedle i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 21:56 Dla mnie też osiedle "O" jest numerem jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Najlepsze osiedle w Tychach 03.01.03, 14:55 powtarzam najlepszym osiedlem jest Z ze swoim wlasnym zyciem no i te paprocany i na brak instytucji nie mozna narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Najlepsze osiedle w Tychach 03.01.03, 18:43 Na czym polega to "własne życie" osiedla Z? Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Najlepsze osiedle w Tychach 03.01.03, 18:56 fotomarcin napisał: > Na czym polega to "własne życie" osiedla Z? troche glupio to zabrzmialo nie? wiem wiem a znaczy mniej wiecej tyle ze to jest takie malutkie miasteczko troche odciete od tychow Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Najlepsze osiedle w Tychach 25.04.03, 15:53 Najlepsze jest 'T' wszedzie blisko, przystanki, Paprocany, itp.itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.router.media-com.com.pl 25.04.03, 16:24 No co ja słyszę!!! Czy nikt tu nie widzi wyższości połączonych osiedli N i O (kwartał Hypernova-Hotel Tychy-Blaszok-rondko przy Miszteli)???? Stąd to naprawdę wszędzie blisko, a wewnątrz jedynie wewnętrzne uliczki osiedlowe i dłuuuga aleja spacerowo-rekreacyjno-coś tam coś tam.A ktoś tu wyjeżdża z T!!! Ale sie obśmiałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 25.04.03, 16:56 Gość portalu: magi napisał(a): > No co ja słyszę!!! Czy nikt tu nie widzi wyższości połączonych osiedli N i O > (kwartał Hypernova-Hotel Tychy-Blaszok-rondko przy Miszteli)???? Stąd to > naprawdę wszędzie blisko, a wewnątrz jedynie wewnętrzne uliczki osiedlowe i > dłuuuga aleja spacerowo-rekreacyjno-coś tam coś tam.A ktoś tu wyjeżdża z T!!! > Ale sie obśmiałam.... Hypernova to juz osiedle U. T jest najlepsze bo wszedzie blisko cisza, spokoj widok na beskidy badz jezioro. Dwie najwieksze wady to: za duzo dresow i niestety to Tychy(fajne miasto ale jakby na nie nie patrzec to jednak dziura) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 17:39 Te,Magi Fix - nie podskakuj.Osiedle T jest najlepsze bo JA NA NIM MIESZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uf,już się uspokoiłem. Tak mam wygodnie i nie zgodze się by było tu dużo dresów.Jest dużo plebsu w stylu blokersów.Dresy rządzą chyba na starej części Tychów.Ale tego nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Najlepsze osiedle w Tychach 27.04.03, 11:21 hmmm dlaczego Magi Fix ?? 'T' RULLLEEEEEZZZZZZZZZ blisko na Papry :), blisko do Targu, blisko do autobusow, blisko do Pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozlina the best Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 19:32 Zglaszam kandydature Kozliny, co prawda to nie osiedle ale nie zapominajmy o dzielnicach. Respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: osz2:* / 10.62.16.* 26.04.03, 00:54 Najlepssze jest ZET!!! Blisko Paprocan, spokój, tez mam widok na góry, dużo budują np do rekreacji: boiska, korty, no i oczywiście będzie piramida. A po za tym tak ładnie położone w górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Kto to? IP: *.media / 10.10.7.* 27.04.03, 01:41 oczywiscie ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Kto to? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:57 A Ty skąd to wiesz?Znasz woartura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Kto to? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 16:18 Ha,nie wiem czy to ten o którym myślę,ale jeśli tak to i ja go znam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Kto to? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:56 Hmm,Woartcie - to twoja sprawka z tą chorą psiną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:54 Hehe. Żegnajcie osiedla, teraz mamy dzielnice... Odpowiedz Link Zgłoś