Dodaj do ulubionych

Najlepsze osiedle w Tychach

02.03.02, 16:55
Obserwuj wątek
    • jajes Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.03.02, 12:35
      Dobra, ja zacznę. Osiedle K
      • pawel_1 Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.03.02, 17:18
        jajes napisał(a):

> Dobra, ja zacznę. Osiedle K

osiedle k jest fajnym osiedlem, wiem bo sam tam mieszkalem troche czasu. blisko
        do "centrum", wszysko na miejscu jak sklepy, apteka, a nawet knajpa i restauracja.
        musze przyznac ze os. k to jedno z lepszych
        • Gość: glorius Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.msk.pl 09.03.02, 10:28
          Moim skromnym zdaniem
          osiedle Z jest najlepsze.
          Daleko od centrum blisko do terenów rekreacyjnych.
          Panuje na nim spokój.
    • meg_s Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.03.02, 16:00
      "B" - nie mogę powiedzieć inaczej, bo stoi za moimi plecami
      a tak poza tym po latach - nawet soc jest lepszy od blokowiska
      • Gość: salope Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 30.05.02, 17:32
        Najlepsze jest osiedle "T" bo:
        -T jak Tychy
        I mysle, ze na tym koniec dyskusji, bo poza tym wszystkie tyskie osiedla
        wygldaja tak samo.
      • Gość: Balbinka Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.pharmag.com.pl / 192.168.4.* 02.01.03, 15:23
        jasne że "B"!!! Do kina i teatru chodzę prawie w kapciach, przychodnia lekarska
        na podwórku, wszystkie ważniejsze instytucje(kościół, sąd,policja itp) na
        wyciagnięcie ręki, nie mówiąc o przystankach autobusowych no i o terenach
        zielonych nie wspominając...MIeszkałam kiedyś 5 lat na "U" ...koszmar!!!
        • fotomarcin Re: Najlepsze osiedle w Tychach 02.01.03, 21:19
          Gość portalu: Balbinka napisał(a):
          > jasne że "B"!!! Do kina i teatru chodzę prawie w kapciach, przychodnia
          lekarska na podwórku

Jak w taką pogodę, jak dziś wyjdziesz w kapciach do kina lub teatru, to
          będziesz potrzebować wizyty w przychodni. Ale masz ją blisko:-)
    • Gość: Ź-fan Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:43
      Zdecydowanie najlepszym osiedlem jest Ź!
    • Gość: artur Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:04
      Jasne że "O" :)
      • Gość: texas Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 12.06.02, 15:52
        Jak juz ludzie piszecie, o tym ktore osiedle jest najlepsze to podalibyscie
        jakie argumenty dlaczego uwazacie, ze te a nie inne etc. a nie jakies glupawe
        przechwalki na poziomie piaskownicy.

Ja na przykalad obstawiam osiedle "T" bo jako jedno z nielicznych posiada
        cmentarz wiec satanisci - jak ja - maja gdzie odprawiac czarne masze. Poza tym
        bloki z wielkiej plyty na osiedlu "T" sa najladniejsze w calych Tychach.
        Zwiazku z powyzej wymienionymi argumentami nasuwa sie jeden oczywisty wniosek:
        ZADNE OSIEDLE W TYCHACH Z OSIEDLEM "T" ROWNAC SIE NIE MOZE. Konkurs uwazam za
        rostrzygniety. "T" uber alles!!!
        • Gość: O-fan Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 12.06.02, 15:54
          Najszczersze gratulacje dla osiedla "T". 3 x hip hip hura na czes osedla "T"
          najpiekniejszego osiedla w calych Tychach.
          • Gość: salope Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 12.06.02, 15:56
            Zaraz, zaraz dlacego tylko 3?
            • hoobie Re: Najlepsze osiedle w Tychach 12.06.02, 18:15
              niewiele brakuje, a zaczniesz sam tworzyć wątki na kilkadziesiąt postów.... :)
              • Gość: xxl Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 18.06.02, 15:26
                hoobie napisał(a):

> niewiele brakuje, a zaczniesz sam tworzyć wątki na kilkadziesiąt postów.... :)

Casse-toi! bys lepiej ruszyl sam to niemrawe tyskie forum! Rozreklamuj je wsrod
                znajomych etc.
    • x=man Re: Najlepsze osiedle w Tychach 08.12.02, 12:53
      Z tam mieszkam
      a poza tym paprocany pod nosem
    • dm1717 Re: Najlepsze osiedle w Tychach 14.12.02, 20:33
      NIE OSZUKUJMY SIE NAJLEPSZYM OSIEDLEM JEST P
      • fotomarcin Re: Najlepsze osiedle w Tychach 26.12.02, 18:40
        "O" jak osiedle i już!
        • Gość: asia Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 21:56
          Dla mnie też osiedle "O" jest numerem jeden...
          • x=man Re: Najlepsze osiedle w Tychach 03.01.03, 14:55
            powtarzam
            najlepszym osiedlem jest Z ze swoim wlasnym zyciem
            no i te paprocany
            i na brak instytucji nie mozna narzekac
            • fotomarcin Re: Najlepsze osiedle w Tychach 03.01.03, 18:43
              Na czym polega to "własne życie" osiedla Z?
              • x=man Re: Najlepsze osiedle w Tychach 03.01.03, 18:56
                fotomarcin napisał:

> Na czym polega to "własne życie" osiedla Z?

troche glupio to zabrzmialo nie?
                wiem wiem

a znaczy mniej wiecej tyle ze to jest takie malutkie miasteczko troche odciete
                od tychow
    • kaner Re: Najlepsze osiedle w Tychach 25.04.03, 15:53
      Najlepsze jest 'T' wszedzie blisko,
      przystanki, Paprocany, itp.itd
      • Gość: magi Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.router.media-com.com.pl 25.04.03, 16:24
        No co ja słyszę!!! Czy nikt tu nie widzi wyższości połączonych osiedli N i O
        (kwartał Hypernova-Hotel Tychy-Blaszok-rondko przy Miszteli)???? Stąd to
        naprawdę wszędzie blisko, a wewnątrz jedynie wewnętrzne uliczki osiedlowe i
        dłuuuga aleja spacerowo-rekreacyjno-coś tam coś tam.A ktoś tu wyjeżdża z T!!!
        Ale sie obśmiałam....
        • Gość: Bywalec Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.unice.fr 25.04.03, 16:56
          Gość portalu: magi napisał(a):

> No co ja słyszę!!! Czy nikt tu nie widzi wyższości połączonych osiedli N i O
          > (kwartał Hypernova-Hotel Tychy-Blaszok-rondko przy Miszteli)???? Stąd to
          > naprawdę wszędzie blisko, a wewnątrz jedynie wewnętrzne uliczki osiedlowe i
          > dłuuuga aleja spacerowo-rekreacyjno-coś tam coś tam.A ktoś tu wyjeżdża z T!!!
          > Ale sie obśmiałam....

Hypernova to juz osiedle U.
          T jest najlepsze bo wszedzie blisko cisza, spokoj widok na beskidy badz
          jezioro. Dwie najwieksze wady to: za duzo dresow i niestety to Tychy(fajne
          miasto ale jakby na nie nie patrzec to jednak dziura)
        • Gość: Radex Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 17:39
          Te,Magi Fix - nie podskakuj.Osiedle T jest najlepsze bo JA NA NIM
          MIESZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uf,już się uspokoiłem.
          Tak mam wygodnie i nie zgodze się by było tu dużo dresów.Jest dużo plebsu w
          stylu blokersów.Dresy rządzą chyba na starej części Tychów.Ale tego nie jestem
          pewien.
          • kaner Re: Najlepsze osiedle w Tychach 27.04.03, 11:21
            hmmm dlaczego Magi Fix ??
            'T' RULLLEEEEEZZZZZZZZZ
            blisko na Papry :), blisko do Targu,
            blisko do autobusow, blisko do Pracy :)
    • Gość: kozlina the best Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 19:32
      Zglaszam kandydature Kozliny, co prawda to nie osiedle ale nie zapominajmy o
      dzielnicach.

Respect
      • Gość: basturk Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: osz2:* / 10.62.16.* 26.04.03, 00:54
        Najlepssze jest ZET!!! Blisko Paprocan, spokój, tez mam widok na góry, dużo
        budują np do rekreacji: boiska, korty, no i oczywiście będzie piramida. A po
        za tym tak ładnie położone w górze.
      • radexindamix Kto to? 26.04.03, 09:31
        Niech zgadne - woartur jest za koźliną?
        • Gość: damcio Re: Kto to? IP: *.media / 10.10.7.* 27.04.03, 01:41
          oczywiscie ze tak
          • Gość: Radex Re: Kto to? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:57
            A Ty skąd to wiesz?Znasz woartura?
            • Gość: damcio Re: Kto to? IP: *.media / 10.10.7.* 27.04.03, 16:01
              troszeczkę
              • Gość: Radex Re: Kto to? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 16:18
                Ha,nie wiem czy to ten o którym myślę,ale jeśli tak to i ja go znam:-)
                • woartur Re: Kto to? 27.04.03, 23:49
                  Ej, a Wy to co za jedni? ;))
                  • Gość: Radex Re: Kto to? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:56
                    Hmm,Woartcie - to twoja sprawka z tą chorą psiną??
    • Gość: osF Re: Najlepsze osiedle w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:54
      Hehe. Żegnajcie osiedla, teraz mamy dzielnice...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka