18.05.04, 20:36
Jednam się ze światem.
Obserwuj wątek
    • basturk Re: Peace 18.05.04, 20:43
      no dobra wybaczam Ci radex wszystko ;]]]

ale żeby nie było to tez prosze o wybaczenie głównie za pogode ale nie tylko ;]]
      • aralski Peace idzie na wojne 19.05.04, 00:07
        aby pokoj zwyciezyl

ja sie bratam a nie siostrzenie z multiglobalnym wszechswiatem
        • Gość: basturk Re: Peace idzie na wojne IP: 80.51.254.* 19.05.04, 00:17
          aralski napisał:

> aby pokoj zwyciezyl
          >
          > ja sie bratam a nie siostrzenie z multiglobalnym wszechswiatem

toż to mikrokosmos!!!!
    • radexior Re: Peace 19.05.04, 23:49
      Naprawdę musze pojednać się ze światem. To co dziś mnei spotkało jest nie do pojęcia!
      • Gość: magi Re: Peace IP: *.crowley.pl 20.05.04, 00:19
        Oj, to podziel się z nami.
        Niech urzeknie nas twoja historia....
      • kaner Re: Peace 20.05.04, 08:08
        nonoooo podziel sie z Nami Swoimi przezyciami;-)

Czyzbys otarl sie o smierc?
        • radexior Dzielę się 20.05.04, 09:08
          O śmierć się nie otarłem:)
          Wczoraj był mój pierwszy dzień w pracy. Po 2 tygodniach szkoleń.
          Przychodzę, zasiadam i... dostaję wezwanie od przełożonych na rozmowę.
          Więc idę a tam 2 panie do mnie: rozbijasz grupę, jesteś dziwnie odbierany, nie wszyscy rozumieją Twe poczucie humoru... (!!!)
          Matko boska, myśle, ja tu w dobrej intencji, żart też pozytywny a te mi z takim tekstem!! Po krótkich tłumaczeniach wyszło, że to chyba CI przełożeni mnie dziwnie odbierali bo jestem pewien, że z ludźmi którymi się szkoliłem wytworzyła się jakaś dobra więź. Fakt byłem czasem niepokorny, ale zero złych intencji i olewatorstwa.
          Tak czy siak było to troszkę niemiłe (a z drugiej strony podniecające, że jestem KIMŚ;)...
          • salo Re: Dzielę się 20.05.04, 11:30
            radexior napisał:

> nie wszyscy rozumieją Twe poczucie humoru... (!!!)

"Matko boska, myśle" jakiż to żart był ??? Albo coś z Twoimi przełożonymi nie
            tak, albo ukrywasz coś przed nami :)

> (a z drugiej strony podniecające, że jestem KIMŚ;)...

To KIM tam jesteś ? :)
            • radexior Re: Dzielę się 20.05.04, 17:13
              salo napisała:
              >
              > "Matko boska, myśle" jakiż to żart był ??? Albo coś z Twoimi przełożonymi nie
              > tak, albo ukrywasz coś przed nami :)

To nie chodzi o konkretny dowcip, ale ogólnie.

>
              > > (a z drugiej strony podniecające, że jestem KIMŚ;)...
              >
              > To KIM tam jesteś ? :)
              >

Jestem szarą myszką, co pociesza się, że Norwid też po śmierci został doceniony...
          • kaner Re: Dzielę się 20.05.04, 11:38
            radexior napisał:

> Więc idę a tam 2 panie do mnie: rozbijasz grupę, jesteś dziwnie odbierany,
            nie
            > wszyscy rozumieją Twe poczucie humoru... (!!!)
            > Matko boska, myśle, ja tu w dobrej intencji, żart też pozytywny a te mi z
            takim
            > tekstem!! Po krótkich tłumaczeniach wyszło, że to chyba CI przełożeni mnie
            dzi
            > wnie odbierali bo jestem pewien, że z ludźmi którymi się szkoliłem wytworzyła
            s
            > ię jakaś dobra więź.

Taak, albo wsrod ludzi co myslisz ze wytworzyla sie wiez... pojawily sie objawy
            wyscigu szczurow... i juz probuja pozbyc sie wrogow ;-)

Pozdroo
            • basturk Re: Dzielę się 20.05.04, 16:33
              nigdy nie zachęcałem i nei toleruje wyscigu szczurów ale jak coś to sie nie
              daj "wygryźć" ;]
              PS 1 cóz to za praca jezeli mozna wiedzieć-moze lepiej bysmy doradzili
              PS 2 cóż to był za "widocznie mało smaczny żarcik" ze sie oparł o "góre" ;]
              tak czy siak to miłej pracy
              • radexior Re: Dzielę się 20.05.04, 17:17
                Na moje oko, nie mogliby mi tego zrobić. Dzięki mnie mają też większe prowizje (troszkę pobawiłem się w adwokata). Sytuacja jest troszkę śmieszna, jak ją pojmę to się podzielę wiecej z braćmi forumowymi (z którymi też się jednam na wszelki wypadek:)
                • Gość: basturk Radex tyś zwiazek załozył teraz to Cie nie ruszą!! IP: 80.51.254.* 20.05.04, 18:39
                  Radexior tyś zwiazek załozył teraz to Cie nie ruszą!!!!

nonieźle. czy to jest niezalezny samorządny zwiazek zawodowy "RADEXIOR"????
                  a przeskoczyłeś sam przez płot, czy Cie przezucili??
                  • radexior Re: Radex tyś zwiazek załozył teraz to Cie nie ru 20.05.04, 23:09
                    Niech i tak będzie:)
                    Kariere swą zaczynam od ZZ"RADEXIOR";)
                    • Gość: basturk Re: Radex tyś zwiazek załozył teraz to Cie nie ru IP: 80.51.254.* 20.05.04, 23:26
                      radexior napisał:

> Niech i tak będzie:)
                      > Kariere swą zaczynam od ZZ"RADEXIOR";)

hehe a później bedzie "sierpień radexior", "radexior 80"
                      no to sie chłopie ustawiłeś. Niech no ktoś jeszcze przez płot cie przezruci..
                      • man_x Re: Radex tyś zwiazek załozył teraz to Cie nie ru 20.05.04, 23:36
                        ...i jakies postulaty by sie przydaly.
                        aha zglaszam swoja kandydature na stanowisko skarbnika w Twoim zwiazku
                        • Gość: basturk Re: Radex tyś zwiazek załozył teraz to Cie nie ru IP: 80.51.254.* 20.05.04, 23:40
                          man_x napisał:

> ...i jakies postulaty by sie przydaly.
                          > aha zglaszam swoja kandydature na stanowisko skarbnika w Twoim zwiazku

no najpiej by było je spisac na duzej drewnianej tablicy i wywiesić u bram
                          towjego miejsca pracy radexie..
                          ja moge być wice przewodniczącym związku,albo od spraw dyscypliny klubowej jak
                          juz stworzymy z tego partje
                • salo Re: Dzielę się 21.05.04, 09:19
                  radexior napisał:

> z którymi też się jednam na wszelki wypadek:)

Myślałam, że z nami dawno już się pojednałeś :) Wzajemnie :)
                  • radexior Re: Dzielę się 21.05.04, 09:28
                    salo napisała:

> radexior napisał:
                    >
                    > > z którymi też się jednam na wszelki wypadek:)
                    >
                    > Myślałam, że z nami dawno już się pojednałeś :) Wzajemnie :)

Właśnie tu pies pogrzebany! Bo ja cały czas mam tak zdefiniowany obraz świata, że z wszystkimi jestem w dobrych stosunkach(tak mi sie wydaje). Ale przychodzą takie informacje jak przedwczorajsza, że to jednak tak nie jest.
                    I dlatego już niczego nie jestem pewien:(
                    • basturk Re: Dzielę się 21.05.04, 11:14
                      w zyciu mozna byc pewnym tylko tego, ze nic nie jestem pewne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka